Ágyi poloska kiirtása - tapasztalatok (beszélgetés)
Úgy Gondolom, azért vagyunk itt, hogy tapasztalatokat megosszunk , illetve egymást segítsük.
Èn leírtam a mi történetünket, a polnézek írtását házilag , ahogy mi megoldottuk.
Èn nem támogatom a hivatásos írtást , mert nálunk nem működött.
Azért mert átgondoltuk a helyzetet, hogy mi házilag hogy tudjuk megoldani , és közben rájöttünk , hogy az interneten leírtak csak is , és kizárolag az irtó cégek védelme miatt írodott.
Laikus ember aki először találkozik a polskával elhiszi, a leírtakat , és hívja is a megtalálható szàmok egyikét.
Tisztelet a kivételnek , ha van lelki ismeretes írtó, talán némi szerencsével megtalálja!
Nálunk nem így volt, ezért jött a Féktisztító megoldás.
A siker 100% lett.
Viszont !!!! Soha Senkit nem szólok meg , hogy mit miért , és hogyan csinál!
Sokan nem hivják vissza az írtót második írtásra??? Ezért miért Birka ?? Kedves Róbert???
Ha albiban él , és nincs pénze? Gyereket nevel azért nincs pénze?
Mi jogon szólsz meg más embereket?
Miért hülyézel olyanért , amit egy tudományos csatorna leír? Kétszer nagyobb eséllyel kiküszöbölhető a tovább hurcolása ha nem hagyunk az ágyon használt ruhát.
Gondolkodnod kellene mielőtt másokat megszólsz!
A mai napi hírek:
Vàllakozó gázmester , kártevőírtó , illegális anyaggal írtott, 30 ember került kórházba miatta ...
Felelősség !
Belekötöttél a féktisztítóba, hogy majd miattam valaki kórházba kerül...
Továbbra sem vitatom az Okosságod a témában , mert elfogult vagy, mert csak az a jó, amit Te leírsz , és mindenki más hülye.. igaz???
A kézi gázláng használatába is belekötöttél, de gondolom csak azért mert Neked a képzettséged mellett nincs ötleted , nincs gondolkodásod csak a rögtön jövő kontra!!
Szóval elovastam , és nem írtam hülyeséget
Nálunk is müködött a két lakás használata során
Kétszer gyakrabban választják a használt ruhát ,
Akkor valoszinü a kutatások hazudnak.
De nem vitatom a Te okosságod a témában, mivel az írtó jó barátod !
Viszont Te sem vitasd mások tapasztalatát! Ne hülyèzd , ès birkázd a többi embert Mert Nincs Jogod Hozzà. !!!
Èn sem tettem Veled!!!
Hát, hivatalosan az érdekeinket csak a Fogyasztóvédelem képviseli. Kérdés, ebben a témában volt e már rá precedens...
Illetve meg kellene kérdezni egy ügyvédet-finek ismerős? - hogy milyen lehetőségeink vannak ill. mivel járna pl.ha nyilvánosan közölnénk a véleményünkkel együtt a céget is.
Én nem tudom, honnan veszi a többség ezt a sajtóper dolgot vagy mit, tehát hogy barmi retorzió lenne ha te nyilvánosan, megnevezve a céget elmondod a tapasztalatodat, ugyanis a neten is pl.fent van egy csomó intézmény értékelése a google.on. A linkjéhez kapcsolódva pl. Ez csak egy a sok közül. De pl.csoportokban is adott témában ajánlanák egy céget vagy nem.
Vettem egy gőzgépet Melcsi javaslatára, amiért köszönet neki, de a korábbi fórum bejegyzésekben is nagyon sokan dicsérik a módszert.
Többen írják hogy gőzgép segítségével ritkitották az állományt.
A gőzgéppelmegelőzésként ill ki tudja alapon a le nem kezelt, elvileg polosmentes szobákban lévő ágyakat, szekrényeket stb gőzölöm jelenleg, amilyen precízen csak tudom, különösen az ágyakra koncentrálva.
Valamint az a terv, hogy ha már lehet takarítani a kezelt szobákban majd akkor ott is mindent átgőzölök kezdetben naponta aztán majd ritkábban...
Aztán majdcsak egyszer már biztossá válik, hogy valóban eltűntek...
Köszönöm.
Nagyon bízom benne, hogy nem lesz.Hogy azért nem találok jelet mert nem volt sok, illetve az a néhány belesétált már a méregbe.
Nagyon rajta vagyok, próbálom több ponton támadni őket a tapasztalataitok alapján.
Válaszoltam :)
Azt hiszem az elmúlt egy héten a 2.irtás óta nem tapasztaltam csípést, de még nem merem elkiabálni. Csak reménykedem hogy valóban nem térnek vissza vagy bukkannak fel másik szobában (azokat szorgosan gőzölöm) , mert akkor megőrülök. Végre lassan a ruhák nagyrészét sikerült átmosni, vasalni.
Jelet sem találok.
Ma szerintem a piperéket visszapakolom a helyükre,azokra - ha van is- csak nem megy rá pl. hajszaritora, hajvasalóra vagy a parfümös üvegre...
Szerintetek ha nem találok semmit sem akkor december közepén már a szekrénybe azért vissza szabad pakolni?
Mert most zsákokban mindenem és mosás után máshol próbálom elhelyezni ahol elvileg nincs polos...
ez a hatóanyaga. Az USÁban betiltották mert nagyon erős rovarölő szer. Úgy viselkedik mint a foszfor sav :D
Nekem is hülyeségnek hangzott ez a két óra már akkor is amikor mondta, főleg a petét érintő része...
A katicákat és mezei poloskákat viszont biztosan hatékonyan irtja a szer, mert a külső ablakpárnány folyamatosan tele döglöttekkel...
Ma sem találtam semmit egyébként.
Remélem ez a második irtás valóban megoldja...
A biztonság kedvéért a többi szobát és ágyat elkezdtük átgőzölni és kutatni, eddig ott sem találtunk semmit.
Miért ? Lemerte stopperrel a két órát? 🤪
A petét magát nem nyírja ki, csak majd ha kijön belőle a kifejlett lett dög szerintem...De ahhoz meg a méregnek kellene hosszabb hatásúnak lennie.