A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Sziasztok lányok! szerintetek mindenkinek fáj a cicije ha babás? nekem csak a bimbom érzékeny. ma vagyok a 30. napon, és 16. napon a pé-töl. ha nem jön meg hétvégén teszt
Köszi, ez a 3. hónap, hogy próbálkozunk. Én kis naívan azt hittem, h nekünk biztos elsőre sikerül... aha, persze, meg ahogy azt elképzeltem. De most valamiért úgy érzem, h baba lesz, tegnap óta fájogat a hasam meg a derekam, és a melleim is nagyon érzékenyek. (de az mindig így szokott lenni)
Garatulálok a babátokhoz, nagyon szép és édes! :-))
Nagyon szurkolok Nektek... Bár elégg biztató jeleid vannak! Mióta próbálkoztok?
Hát, akkor ez elég bíztató azt hiszem, remélem, h igazad lesz, és lesz babóm, már nagyon szeretnénk.:-)
Igen ez szokott lenni, akkor ágyazódik be a kisbaba... Nekem is volt. Olyan mindjárt megjön érzés...
bocsi néha kihagynak a betűk, elromlott a billentyűzetem...
A teszt még ilyn korai szakaszban nem mutatja ki a rhességet. Nekem a mensi mg nm jövetele napja előtt egy nappal mutatta ki és csak nagyon halványan. A (nem)mensi 3 napján csinált tesztem mutatta ki hogy baba van addig nem. Gyanus ez az undor nekem is ilyen volt. Én a kávét úgy ahogy van ki is taccsoltam állandóan...Émelyegsz is????
szia solya cica.
Én ma vagyok a 22. napon és nekem is fájdogál a hasam középen hol erősebben hol gyengébben. Hányingerem van és megundorodtam a kávétól. ja és tegnap óta vedelem a sárgabarack levet amit eddig útáltam. Én sem tudom mi lehet.
Ja azt kifelejtettem hogy a hasam a méhem és a petefészkem körül(mindig máshol) fáj szúr vagy éppen tompa nyomást érzek...Légyszi válaszoljatok nemt udom hogy most mire is gondoljak... köszii
Sziasztok.Lenne egy kérdésem,hátha tudtok segíteni.Már 2 hete furcsán érzem magam,a mellem feszül és fáj, 2 kilót híztam ami nálam nem szokásos 2 hét alatt,hányingerem van reggel a kávétól és sok mindent megkívánok és sok mindentől undorodom.Tegnap reggel csináltam 1 tesztet és negatív lett,bár majd csak 10 nap múlva kell megjönnie mégis úgy érzem hogy valami nem stimmel nála..Ha valakinek valami tapasztalata van ezzel kapcsolatban légyszíves írja meg!!!Köszi
Remélem én is, hogy természetesek, mert nagyon várjuk ezt a kis manót. neked mennyire erősek a hasfájások? nekem elég erős ez a nyomás érzés, attól függ, hogy mozdulok.
nálam is ezek vannak!:) szerintem természetes!!
A lázmérés nem tudom mennyire jön be de én ugy érzem a tüneteim azt jelzik hogy áldott állapotban vagyok a höm meg általában 35.9 szokott lenni viszont már egy hete 36.9 hüvelyben meg 37.3 nem tudom mennyire bizhatok ebben.
Köszi szépen, nagyon aranyosak vagytok, hogy így szorítatok :-) Majd megírom a jövőhéten, hogy lett-e baba. Addig reménykedek, és megpróbálok dolgozni valamit... :-))
Ja, bár most megyek főzöcskézni diétásat...
Szia Andi!:)
De aktívak vagyunk ma:)))
Szia nekem is volt dec 9 én kicsi görcsölésem mensis meg egy pöttyöm is és 15. én meg + tesztem!Írj majd addig is minden jót!:))
Nekünk 5. hónapra sikerült! Kitartás!
A hőmérőzés nekem nem jött be..
De amúgy a te értékeidtől függ,h mennyi szokott lenni! Ha ez magasnak számít a peteérés előtti állapothoz képest, az jó! De csak közvetlenül mensi előtt szokott leesni, ha megjön..Ha babás vagy, magas marad.Tehát ebből nem lehet messzemenő következtetéseket levonni!
A teszt ilyenkor még nem mutatja ki! Legalábbis nagyon ritka,ha valakinek a nemvárt kimaradása előtt már jelez! Én a tesztek tesztelője voltam, annyit teszteltem:) De amikor terhes lettem, csak a nemvárt napján lett pozitív és akkor is nagyon halvány, alig látszott! Amúgy hormonszinttől függ.
A szagokra való érzékenység jót jelent:) Én a hypot nem bírtam,azaz inkább erősebbnek éreztem, mint máskor!
Szorítok! Várj még pár napot, és tesztelj!
Igen, ezekben a napokban (az utolsó héten) már semmit nem tudok dolgozi, pedig nem ártana, most is itt ülök a melóhelyemen, és egy csomó melóm lenne, de nem vagyok képes másra gondolni. :-)
Amúgy gratulálok Neked! :-)) Azért egy kis erőt ad, hogy legalább másoknak sikerül.. bár még csak ez a 3. hónap, hogy próbálkozunk.
sziasztok. belétünk a 6. hétbe a mi kis tündérünkkel. néhány napja sárgás barnás folyás és hasfájás van. olyan szurkáló érzés, meg állandóan, mintha nyomna olyan érzésem van. tudtok ertől valamit? normális ez? köszönöm. minden kétcsíkosnak gratulálok szívből, és szorítok mindenkinek, hogy sikerüljön a pici.
Sziasztok. Szilvi vagyok. Szeretném megkérdezni valakitől,hogy ha a hö csak 36.9 akkor van rá esély,hogy baba van.A tüneteim,hányinger fönleg a ciginél szédülök,de a teszt negatívot mutat.A menszesznek most tizedike fele kellene megjönnie.Mit tegyek?
Majd feltétlenül írd meg! Türelem, bár tudom,h nagyon hosszúnak tűnik ez a két hét! Én minden egyes hónapban majd megbolondultam...
Igen, nagyon szeretnénk, köszi, hogy ilyen hamar írtál :-)) Bízom benne, hogy ebben a hónapban végre összejön ;-)
Ja, persze,h szeretnél:) Hülye vagyok! Nemvártat írtál:)
Szia! Elvileg lehet, h a beágyazódást érzed! Szoktak ilyenekről írni.
Bár én semmit nem éreztem, amikor terhes lettem, pedig nagyon figyelgettem magam..
De még ne tesztelj, úgyse mutatná ki! Szorítok! (gondolom,h szeretnél babát)
Sziasztok,
én még új vagyok itt. Szerintetek a nemvárt előtt 1 héttel enyhe mensis fájogatás hasban és derékban az lehet tünet? mensikor szokott így fájogatni, de csak előtte egy nappal... tapasztalt valaki hasonlót?
ahogy belépsz az illető adatlapjába,ott lesz egy interaktívítás c. fülecske! Azon belül szokott lenni!
További ajánlott fórumok: