A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Nekem is furán hangzott. Bár lassan már semmin nem lepòdök meg ebbe a témába.
:)
Nincs olyan, hogy megjegyzi a szervezet...
ha van HCG a vizeletben, akkor kimutatja. Slussz
Igen. Annyi, hogy kapom a szurit és két nap múlva teszt. Lehet emlékszik a szervezet még és azért jelez. Ezt is mondta. De vasárnap mikor csináltam semmi nem volt. Nem is vártam, hogy legyen most se. Azért csináltam vasárnap, mert ilyen sokat még nem vártam az elsőre vetélés után. Azt mondják ha valami marad azt is kimitatja. Meg is nyugodtam, hogy akkor mi nden rendbe, vàrhatom hogy megjöjjön. Csak kedden-szerdán olyan furán éreztem magam...
Vakakinek mondták már ezt a megjegyzi a szervezet és azért is lehet pozitív?
Most kaptam szurit. Jhéten kontroll.
Szerintem a hétvégén még csinálok teszter.
A halvány csík is pozitív, nekem is így indult.
Beszélj a dokiddal, és kezd el szúrni magad szerintem.
Ó, sajnálom :(( De tudod, új hónap, új remény... :)
Milyen vizsgálatok következnek?
Minden jót és kitartás!!
Lányok!
Melyik a legérzékenyebb teszt. Augusztus 22-én vetéltem utoljára azóta nem jött meg. A hét már érdekesen telt. Ma volt egy maradék tesztem. Megcsináltam. Halvány két csíkos. Azért érdekes, mert ha tényleg akkor egyből szúrnom kell magam.
Sajnálom :-(
De ne add fel, én is a reménytelenségből indultam az inzulinrezisztenciámmal és pajzsmirgy alulműködéssel, na meg túlsúllyal. És a korban is benne vagyok már.
Jönni fog az a baba, bízz benne!
Sziasztok!
Nekem sajnos ma reggelre megjött. Első Clostis ciklus nem sikerült.
Szóval jönnek az újabb vizsgálatok.
Szia!
De jó van egy szép kis "karikád" a petezsákban. 😊
3 hét az még soká van, de hát nincs mit tenni ki kell várni. Kívánom, hogy gyorsan teljen az idő addig. Vigyázz magatokra!
Pecsételés azóta nincs, csak itt-ott szurkálás, időnként enyhe mindjártmegjön érzés.
Azt mondta a doki, ha bármi furát észlelek, irány az ügyelet. A korábbi méhenkívüli miatt gondolom jobban kell figyelnem.
De egy olyannak akinek az első terhessége zajlik épp, szerintem minden fura.... :)
Nagyon szépen köszönöm a válaszod!
Említette a műtétet, hogy volt neki, és a donor maradt segítségnek.
Közben beszélgetek vele fbookon.... Mert a pasi hajlik rá, hogy mi lenne ha lenne, de csak természetes úton, amit ugye mindenki tud, hogy nem lehet, csak ha hosszas kezelés veszi kezdetét...
Beszélgettünk a témáról, és tőletek kérdeztem meg 1-2 dolgot, mert azokra a választ én pl nem tudtam.
Na de meséljetek veletek mizu???? :))) Mi hétvégén vesszük a vitamint, és ideges vagyok :D Eddig olyan nagy mellényem volt, most meg fülem-farkam behúztam, hogy basszus hamarosan január, és komolyan gondolja Zs-ke :D
ha spermadonor kellett, akkor valószínű a teljes meddőség
EZ ugyanis a legvégső megoldás, amikro már sehogyan sem (herebiopsziával sem) tudnak egy árva hímivarsejtet se nyerni
A diagnózistól és annak okától függ.
Vannak esetek, amikor valamelyest javulhat a spermakép, de a legtöbb esetben nincs számottevő változás
Drukkolok
Nincs olyan gyógyszer, amitől tutira megmarad.
2 hét múlva elég, ha orvoshoz mész, lehet, még az sem lesz teljesen megnyugtató
Béta HCG. 232,1 IU/1.... ;)
Most ujra várom az orvost.... Éreztem én!:)
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?