A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Gliese!
Nekem a Gabriel teszt s ciklusom 25. napján már jelezte. 700 Ft körül van, egy próbát megér!
Én (azóta már két pasi mellett) 17 éve próbálkozom,most spontán jött, pedig teljesen lemondtam már róla.
Azon agyalok, hogy számíthatott-e valamit, h nyáron 1 hónapig fogigátlót szedtem. Nem akartam az 1 hetes nyaralás alatt mensizni, aztal toltam ki a ciklusom egy héttel. Aztán az azt követő 2. ciklusomban hoztuk össze. Talán helyretett valamit???
Köszönöm mindenkinek!
A kérdés az, h mennyire kell nagyon pihenni? Sajnos nem igazán engedhetem most meg magamnak, hogy végleg kidőljek.
Ha pár napot pihennek, és aztán nagyon óvatosan dolgozom, az még belefér?
Persze bármit a kis Szotyimért, de ha csak bent ülök, max néha mászkálok picit, csak nem lenne baj.... Vagy de?
Szia, ha megengedsz egy tanácsot:
Vagyél x-epil tesztet 2 db 400 Ft, mártogatós, ha azon látsz halvány rózsaszínt, akkor lődd el a drága teszted. Így az x-epilt nemvárt előtt 1-2 nappal is bevetheted, akkor azért már sok nőnél megjelenik a 2 csík (nyilván halványan). :)
Sziasztok!
Mindenki ek köszönom a drukkot!
Sajnos ma megint mehettem be a Szent Imrébe. Reggel enyhe barnás trutyizás volt. Nagyon megijedfem, a kedd esti papíromon is az volt, h vérzés esetén menjek vissza.
Megvizsgáltak, és az alábbiak történtek kedd este óta (36óra)
Hcg 1410-ről 2200-ra emelkedett
Nyálkahártya 15 mm-ről 17-re
És ami eddig nem volt, van egy 4 mm-es pöttyöm.:-)
Kaptam utrot, 3*1 naponta, fekvés, pihenés 1 hét múlva kontroll.
De ott van és az a legfontosabb, hogy láttuk....
:)))
nyugi :)
milyen tesztet vettél egyébként?
kibírod hétvégéig, hogy nem tesztelsz? :)
magán dokinál bevallottam, sztk-ban kamuztam :)
köszönöm, én is drukkolok neked :)
tegnap volt tüszőrepedésem :) így 28-ra.
Én is szurkolok neked. Mikorra nem várod?
Amúgy az orvosok nem kötözködtek, hogy nem telt még el 1 év a próbálkozással?
márciusban kezdtük.
Maga a vizsgálat nem fájt, de átjárható vagyok, elvileg azoknak fáj, akiknek akkor nyitják meg vagy nem átjárhatóak. Enyhe mensis görcs érzésem volt, de nagyon aranyos volt a doki (G1 Szőnyi), mindent mondott mit fogok érezni, mikor szóljak, 5-en voltak bent a vizsgálatnál, fogták a kezem stb, ez sokat jelentett :)
Nekem viszont utána fájt, a hasüregbe bejutott folyadék iszonyatosan feszített mire felszívódott kb. 2 nap alatt, erről sehol nem olvastam előtte és a doki sem mondta, érdekes. Nem bírtam hátra fordulni, sem éjjel átfordulni egyik oldalamról a másikra és csillagokat láttam mikor autóval mentünk minden egyes zökkenőnél. De aztán ez is elmúlt. A babáért mindent :)
nem az ára számít :) persze, hogy ezzel a szövegel adják el, így van nekik bevételük.
Ha olyan drága tesztet veszel, legközelebb inkább menj vérvételre, kb. 3ezer ft egy magánlaborban és az megmondja a tutit, vérből beta-hcg szintet totál pontosan :)
minden szervezet más, elvileg 5 napig vándorol, osztódik, a beágyazódás 5-7 nap + mikor elkezd termelődni a hcg azt a vizeletből 3 nap múlva lehet kimutatni LEGKORÁBBAN, ezért írják a nemvárt napját tesztelésre:
5+7+3 az a nemvárt utáni nap kb.
nagyon babagyanús :) várd meg a hétvégét és tesztelj újra, drukkolok, hogy ne jöjjön meg :)
a magas hő jót jelent! :)
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?