A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Szia!
Ha van még türelmed és nem jön meg, akkor pár nap múlva csinálj egy tesztet. 🍀
Lara.
Igen ez most furcsa, hogy a mensit kell várni és kivételesen még örül is az ember lánya neki. Na de, majd utána, ha nem jön meg, akkor mégjobban fogsz örülni.
Hú, hát most berezeltem kicsit a vizsgálat miatt. Remélem, hogy nem fog nagyon fájni, vagy ha mégis legalább nemsokára lesz pozitív eredménye.
Köszönöm!
Az érték 1300 fölött van, azt mondták szinte tuti, h jó helyen van. :))))
Sziasztok!
Sajnos ma el kellett jönnöm az ügyeletre. Egyre jobban fáj a hasam, görcsölgetek... :( A vizsgálat már megtörtént, még mindig semmi nem látszik, de a dokinéni szerint inkább bent van, mint kint. A nyálkahártyám is vastagnak látta, bár értéket nem mondott. Most várom a hcg értéket, ha 1000 fölött lesz, akkor állítása szerint még jobban bizakodhatunk,hogy jó helyen van.
Izgulok.... 37 évesen az utolsó esélyemnek érzem...
Hát ez az. Most hívtam őket megint. Holnap adják ki papíron. Telefonon nem mondhat. Nem csináltam tesztet, úgy gondoltam ma màr okosabb leszek
De most holnapig várok. Mondjuk a hazidoki azt mondta a szurit ő adná, mert a pozitív tesztnél már jó ha kapom. Ergo ő innen szurkàkná, ha rajta vagyunk a téman és most nem sikerült esetleg
És most mit mutat a terhességi teszt? Teszteltél szombat óta? Ha van vmi erősödnie kell!
Nekem mikor halvány pozitív lett, gyorsan elrohantam egy laborba hcg mérésre akkor 79 lett. Én mondjuk a pozitív teszttől kaptam az utrót is.Szerintem az is segített.
Nem nagyon értem mi az hogy nagyobb egynél az értéked? Egy egész valamennyi? Az nagyon kevés sajnos...
Kérdezd meg mennyivel nagyobb, mint 1!!! Mikor kapod meg papíron a pontos eredményt?
Irány a doki és uh!
Sziasztok!
Mondjatok véleményt, létszi. Volt pénteken egy halvány pozitív tesztem, majd szombaton egy negatív. Leiden miatt pénteken elkeztük a szurikat. Hétfőn vettek vért hcg miatt, most hívtam a laport, ennyit mondtak nagyobb egynél az értékem. Ez az eredmény.
Ez most mit jelent? Hányinger van, cicifeszülés nincs.
:)
Ezt már hallottam párszor, csak sajna nem mindig olyan könnyű türelmesnek lenni, mint kimondani.Nem mintha lenne más választásunk.:)
Köszi:)
Akkor kitartóan szedem tovább.Remélem meg lesz a hatása;)Nálad is!:)
Sziasztok!
Lara örülök, hogy jól vagy. Hihetetlenül jól viseled a történteket. Én totál befordultam. Szóval le a kalappal előtted.Őszintén remélem, hogy minél hamarabb újra bekopog a gólya nálatok.
Anett08 én is szedek Inofolicot, a dokim javasolta.Ez már a második havi adagom.Van valami tapasztalatod vele kapcsolatban. Csak azért érdekelne, mert a legutóbbi peteérésemnél nagyon érzékeny volt. És utána is rendesen feszült a hasam. A mensim is eltolódott kicsit, de nem tudom, hogy ez az Inofolik miatt van-e?
Hát akkor első körben szerintem majd azt veszem, ami esetleg akciós lesz :) Ha lehet jód nélkülit szeretnék, utánanézek akkor még.
A barátcserjéről egyébként ódákat tudok zengeni! Az addig kicsit rendszertelen (32-37 napos) ciklusomat beállította 31 napra. Most már nem szedem, 4 hónapos kúrát csináltam. Most csak Infolicot és D vitamint szedek, de mindenképp kiegészítem akkor mással is.
Hasrasütő napocskás jóreggelt mindenkinek :))
Nyuszmó! Köszi a drukkot, alig várom a méhpempőt, még a héten elkezdem. Addig is egész jó kis nyugalom van körülöttem, lecsillapodtak a munkahelyi dolgok is nagyjából, bár dolgozni sokat kell. De más dolgok is lekötik a figyelmem, így sokkal könnyebb azért készülni. Remélem október végére megjön, hihetetlen, hogy azt várom, hogy legyen vérzésem..... paradox :))
Elhiszem, hogy izgulsz, nem akarlak megrémíteni, de nekem mindkét átjárhatósági rohadtul fájt! Üvöltöttem a rtg-asztalon... Az első borzasztóbb volt, a másodiknál az elzáródás miatt fájt, amit meg tudtak nyitni, de közben csillagokat láttam...
Másnak meg nem fáj egy kicsit sem. Mások vagyunk. Gondolok rád!! És várjuk, hogy írj majd a fejleményekről!
Ja, igen... az elevit mellett még szedek: magneB6-ot, E-vitamint, folsavat, D-vitamint, C-vitamint és most, míg meg nem jön, barátcserjét. Illetve a héten kezdem a méhpempőt :)
Ahogy látom, más is kiegészítgeti a terhesvitamint :)
Szia!
Én Gravidát szedtem egy évig. Úgy vettem észre, hogy híztam, főleg hasra. Egy ideje váltottam, e-vitamint, folsavat, magnézium+B6 vitamint szedek most.
Az Elevitet, a Femibiont és Czeizel féle vitaminokat hallottam még. Ezek a leggyakoribb választások.
Az hogy neked melyik szimpatikus vagy melyik válik be azt neked kell tudni.
A döntés a tiéd. 😉
Sziasztok!
Szia Lara!
Nagyon szorítok, hogy megjöjjön és egy új élet kezdődhessen az inszem eredményeként. 🍀👣🍀👣
A méhpempő segíthet. Én nem szedtem,de mások jókat mondtak róla.
Ma sikerült beszélni a dokimmal. Csütörtök reggel megyek a petevezeték átjárhatósági vizsgálatra.
Majd írok, amikor hazaérek. Izgulok egy kicsit, de már várom, hogy túl legyek rajta.
Szia!
En szombaton kezdtem szedni a Femibion 800at! :)
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?