A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Gratulálok nektek is!
Nekem a cicifájás megmaradt, főleg este érzem nagyon, amikor nincs rajtam melltartó.
Hányingerem még nincs, remélem nem is nagyon lesz :-)
Néha érzek enyhe görcsöket a méhem környékén, de nem vészes.
Ezen a héten csinálok még 1 tesztet, utána felhívom a nődokit, hogy mikor menjek.
Köszönöm!
Az utóbbi időben nem voltak ilyen tüneteim, tavaly decemberben kezdtük az IR-em gyógyszeres kezelését, és azóta nem mertünk próbálkozni. Ez volt az első próbálkozós hónap.
Még a kezelés előtt voltak hasonló tüneteim, de valószínűleg az IR nem engedte megtapadni a babát akkor.
Nagy-nagy gratula!!!! :))
Nekem már inszem utáni első naptól hányás/hányinger minden reggel, haspuffadás, szúrások, hol jobban, hol kevésbé, pokol volt, a 12. napig tartott, kb. a 8. naptól már a melleim is hozzájöttek iszonyú fájással, úgyhogy rajtam gyakorlatilag minden létező tünet előjött. Nem irigyellek.
És neked elmúltak a tünetek? Nekem maradt a mellfájdalom (bár már nem az a brutál égető érzés) és néha felpuffad a hasam, illetve apróbb szurkák még vannak néha. A hányinger hétvégén már egyáltalán nem volt.
Nagyon drukkolok, hogy a továbbiakban is minden rendben legyen nálad!!! :))
Sziasztok!
Sajnos nem tudtam gép elé kerülni, úgyhogy csak most tudok jelentkezni.
Nos: a hétvégén nem akart erősödni a vonalacska... ott volt ugyanúgy, de nem erősödött. Sose telt ilyen lassan az idő és kb. 5 percenként mást éreztem, egy rakás kétség voltam, tiszta pszichiátriai eset.
Aztán ma... a megváltás napja: megcsináltam az érzékenyebb tesztet. Messzebbről is látható, konkrét második csíkom van!!! :))) Lányok, én ma sírtam, nevettem, vagy negyvenszer ugrottam könnyezve a férjem nyakába, össze-vissza járkáltam a lakásban, hogy melyik fénynél látni jobban a két csíkot. Lefotóztuk, a fotón is látni, még halványabb, de egyértelmű (egyértelműbb, mint az eddigi csíkok). Arra gondolunk, hogy kicsit később kezdődhetett a beágyazódás, mint ahogy azt előzetesen kiszámoltuk a dokival és a férjemmel. Végülis ez mindenkinél máshogy van, csak hát az ember lánya, amikor tudja, hogy mi történik (vagy minek kéne történnie), extrán rá van izgulva a témára és ezerrel figyel minden apróságra. Legalábbis én biztosan.
Szóval még azért kicsit félve, de kimondom, hogy van valaki a pocóban :))
Gratulálok! :-)
Majd írjál mit mondott a doki.
Köszi!
Remélem minden rendben lesz, majd csak 2 hét múlva megyek dokihoz.
Sziasztok!
Pénteken teszteltem pozitívat. Nekem már mindenféle tüneteim voltak előtte, a cicik érzékenyek voltak, fájt a derekam, szúrkált a hasam alja, puffadt is sokat és be volt dugulva az orrom napokig - ez az orrdugulás kb peteéréstől kezdődött.
Inzulinrezisztenciám és pm alulműködésem van, nagyon régóta vártuk már ezt a pozitív tesztet.
Az E-vitamin jó. Mondjuk én az Elevitet kezdtem el màsfél hónapja körülbelül. Abban minden vitamin benne van ami szükséges.
A keresztszülőséggel legalàbb felkészültök a leendő babàra ☺
Drukkolok, hogy okt. 6.-an csak jó híreket kapj. 🍀
Én is nagyon bízok benne, hogy legalább a nagyobb tüsző megrepedt és siker koronazza vmlyik akciónkat.
Szerda óta napi 800 mg E-vitamint szedek.
Most hétvégén hivatalosan is keresztszülők leszünk párommal. Mar nagyon varjuk.
közben ma is voltam vérvételen, ez volt a héten a 3.
már bérletet is válthatnék az MM-be :D
:))))
Nem tudom, de én inszem óta ittam egyszer fehéret (chardonnay) és 2x vöröset és tök ól éreztem magam tőle :)) Amúgy sose iszom alkoholt, csak hihetetlenül ritkán 1-1 pohárka bort.
Terhes nők is ihatnak vöröset, jót tesz a babának. Remélem ez nem legenda. :)) Végülis komoly szívbetegeknek írnak fel orvosok kötelezően napi 2-3 deci vörösbort (pl. nagymamám, nagypapám, syncumar mellett). Annyira nem lehet akkor rossz hatása. :)
Ivásra fel!!!! :)
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?