A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Szia, a Closty mellett nem csinál a dokid uh cikluskövetést?
Mikorra nem várod?
A Clostynak vannak tünetei, lehet emiatt érzed a szurkákat. Ha a nemvárt napja közelít szerintem tesztelhetsz.
Én Elevit Plus-t szedek. Semmit nem mondott a doki, magamtól kezdtem még az inszem előtt, hogy felkészült legyek. Azért lett az Elevit, mert az épp akcióban volt a gyógyszertárban (ráadásul a 90 szemes volt akciós) :)) Nézegettem előtte egy csomó összehasonlító táblázatot, hát nem lettem sokkal okosabb tőlük :)
A dokim amúgy halálra dicsért, hogy elkezdtem szedni és nagyon helyeselte az Elevit-et. Ennyit tudok hozzátenni :)
Bízzunk benne, szorítok :)
Inofolic az nekem is megy, mellette D vitaminozok rendszeresen. Korábban több vitamint szedtem, jelenleg ezt a kettőt. Kifejezetten terhesvitaminra gondoltam, abban vagyok tanácstalan, nem tudom melyiket ajánlják a dokik...
Sziasztok Lányok!
Érdeklődnék, hogy ki milyen terhesvitamint szed. Én is el szeretnék kezdeni a próbálkozós hónapok alatt illetve előtte is ajánlott úgy tudom.
Közben megjártam az MM endokrinológust, kicsit ledöbbentem, azt mondták a szeptemberi 77-es progiszintem akár koraterhességre is utalhatott. Vagy nagyon jó peteérésre. Ha visszaszámolok, akkor nem valószínű a koraterhesség, de azért kicsit elbizonytalanodtam...
Szia Nyuszmó :) Mi rendületlenül várjuk a következő vérzést, hogy belevághassunk az újabb inszembe. Nem nagyon történik semmi a vetélés óta, lazítunk, amíg lehet, mert ha jönnek az újabb szurik, meg minden, akkor oda kell majd figyelni jobban. Szedem a vitaminokat, erősítem magam. A héten el akarok kezdeni méhpempőzni is, ha sikerül szerezni.
Hátha csoda történik :) Bármikor megeshet :) Remélem a vizsgálatokon is minden rendben lesz veletek! :)
Gratulálok Kriszti!
Jó egészséget kívánok az egész családnak! 🚼 👣 💝
Szia Adelaine!
Lehet, hogy az uh időpontjában éppen üres volt a kis gyomra a babádnak. Ők is ürítenek.
A dokid hamarabbi időpontra is visszahívhatott volna. Lehet, hogy egy óra múlva már teljesen más lett volna az eredmény. Vagy két nap múlva.
Sajnos a dokik sokszor ijesztgetik a kismamákat, csak azért mert vmi nem úgy van, mint ahogy a nagykönyvben le van írva. Aztán meg kétségek között hagynak,mert nem az ő életükről van szó. Tisztelet a kivételnek.
Nem tudsz elmenni magánba uh-ra hamarabb, hogy biztosat tudjál? Tudom, hogy nem olcsó,de megnyugtathatna.
Szorítok, hogy minden rendben legyen. 🍀
sziasztok, rég irtam már ide. 20 hetes vagyok, és nagyon kétségbe vagyok esve. Tegnapi uh-n a doki nem látott a magzat gyomrában telitődést, vagyis csak nagyon minimálisat. 2 hét múlvára visszarendelt, hogy újra megnézi. addig megőrülök.
Volt vkinek ilyen? mitől van ez?
beteg lehet a magzatom?
Szia bagoly!
Drukkolok, hogy jövőhéten jó hírekkel gyere! :-)
Szia Lara!
Ha sikerülne végre telefonon elérni a dokimat és ad időpontot, akkor most októberben megyek petevezeték átjárhatósági vizsgálatra.
Noveberre meg kértem időpontot endokrinológushoz, pajzsmirigyet és ir-t szeretném megnézetni.
Páromnál novemberben esedékes a sperma kontroll, ha addig nem történik valami csoda. ;-)
Köszi!
Neked is kitartás! :-)
Drukkolok.
Magzatvédőt szedj! :)
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?