A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
2 évvel ezelőtt voltak ezzel gondok, akkor papírja volt róla, és nem csináltak semmit sem, hanem egyből spermadonort kértek, és így lett baba, aki most 2 éves lesz decemberben!
Azóta nem vizsgáltatta magát, ezért kérdeztem...
Én is rohantam volna rögtön orvoshoz, de azt mondta amikor hívtam, hogy 10 napos vérzéskimaradás után menjek. Ma vagyok pont 6 hetes, azt mondta, hogy ez a láthatóság alsó határa.
Nem érdemes hamar menni, mert csak idegeskedik az ember.
Én végül 3 tesztet csináltam, erősödött, az utolsót most hétfőn, és csak mára hívott be.
Vikyci! Gratula! :)
Én is voltam dokinál, de sajnos semmit nem latott. Átküldott laborba, mert szerinte attól még bármi lehet. Korai még nagyon nézegetni. Másfél óra múlva lesz eredmény... De ha a teszt pozitív volt, talán még nem szabad feladni....
Szia!
Méhen belül 12 mm szabályos petezsák, 3 hét múlva kell visszamennem kontroll uh-ra.
Láttam én is egy karikát az uh képen, és mondta a doki, hogy már épp látszik benne egy picike embrió, mutatta is hogy hol, de az elég homályos volt nekem :-)
Nekem is lenne egy kérdésem!
Mivel most le kellett állnom az utrogestannal, nem szedek mást, csak a vitaminokat (elevit, magneB6, vas+folsav, C-vitamin), szedhetek barátcserjét? Van otthon egy doboz Zafír-os és arra gondoltam, hogy most úgysem vagyok terhes, hiszen elvetéltem, ezért bekapkodnám, hogy segítsen helyreállítani a dolgokat. Hátha ez is segít a hormonoknak (pláne, hogy nekem szinte semennyi progeszteron nem termelődik).
azt olvastam, hogy hormonkezelés, hormongyógyszerek alatt ne szedjünk barátcserjét, de mivel én most nem szedem se a Duphastont, se az Utro-t, se Clostit, nem szúrom még magam... szóval mit gondoltok, vajon jó ötlet bekapkodni?
Még annyi, hogy akarok egy méhpempő kúrát is tartani, vajon a kettő együtt működik? Jövő héten kezdeném a pempőt...
Szia :) Szerintem változhat, de kicsi rá az esély, ha semmit nem tesz érte az ember.
Az tuti, hogy nem olyan, mint egy megfázás, amiből meggyógyulsz. Valamilyen külső hatásnak történnie kell szerintem (pl. étkezési szokások, életmód megváltozása, stb.), hogy változzon valami. A meddőség (akár férfi, akár női) pont nem az a fajta "betegség", ami csak úgy magától elmúlik. Általában valamit tesz az ember annak érdekében, hogy javuljon az állapota (még akkor is így van ez szerintem, ha nem tud róla, hogy mi használt, vagy nem tudatosan változott meg valami).
Ettől függetlenül mindig is voltak és vannak csodák és lehet, hogy elkezd termelődni magától a spermium. De várni arra minden tett nélkül, hogy valami történjen, szerintem nem szabad.
Jó reggelt lányok! :)
Hogy vagytok ma?
Lányok, ne haragudjatok, lenne még egy férfi meddőséges kérdésem... Utána leakadok a témáról.
Azt szeretném kérdezni, hogy ha papírja van az illetőnek arról, hogy meddő, változhat magától a spermaképe? Elkezdhet termelődni magától? Vagy ez nem olyan mint egy influenza, hogy meggyógyul csak úgy?
Köszi a válaszokat!
Azt el is felejtettem írni, hogy a baloldali petevezetékem buktam, amikor volt a méhenkívüli, valamint 2004-ben azt mondták, csak lombikkal van esélyem....
Vikyci!
Gratulálok! Úgy tűnik egyszer mindennek eljön az ideje! :-) Ez a lufis hasonlat tökéletes! Pont ugyanígy érzek én is.
Gratulálok!
Ha úgy érzed inkább menj el dokihoz és mond el neki az előzményeket. Majd megmondja, hogy kell-e vmit szedned.
Szia!
Én holnap vagyok 6 hetes, de néha még mindig van ez a mindjártmegjön érzés, sokat járok pisilni, néha hasogat a derekam is. Ma pl. egész nap voltak nagyon enyhe görcseim, magnézium+B6 tablettát vettem be, úgy olvastam, hogy azt lehet ilyenkor.
Amikor 2 hete meg kellett volna jönnie akkor éreztem olyat, mintha egy vízzel töltött lufi lenne a hasamban egészen alul, és húzódott is az egész alhasam.
Ja és én is 37 vagyok :-)
Holnap megyek először dokihoz.
Sziasztok!
Új vagyok még itt, de úgy érzem ha minden igaz, itt a helyem.
Röviden: 37 éves vagyok, 16 éve meddőséggel küzdök. Mostani kapcsolatom 5 éve tart, volt egy méhen kívüli terhességem 3 éve. Igazán az esélytelenek nyugalmával éltem napjaimat, de ma minden megváltozott. Korábbi tüneteim és a ma elmaradt menstruációm miatt teszteltem, és POZITÍV! :))))
Egy hete volt egy egy napos heves görcsökkel járó pecsételő vérzésem. Azóta még az lett gyanús, hogy fél óránként pisilek, nem barnázok, pedig szoktam, feszül a hasam, felfújódtam.
Picit aggaszt a hasfájás, furcsa ez a mindjárt megjön érzés, de bízom magamban... illetve magunkban... Szerintetek szaladjak orvoshoz holnap? Nem lenne jobb, ha szednék valamit, amitől tutira megmarad?
Én is Predictor Early-t használtam, inszem utáni 10. napon halvány pozitív volt, majd erősödött. A nemvárt napján volt a legerősebb. De persze ez nem jelent semmit. Mindenkinél másképp működik, sokaknál később emelkedik a hcg.
Sajnos később a vetélés miatt újból halványodott a teszt. Azóta nem csináltam (hiszen már tudjuk, hogy elment a babó).
Drukkolok :)
Én a Femibion 800-ra gondolok, aztán majd a 400-t szeretném szedni...
Vélemény, tapasztalat van valakinek?
Lányok, megfogadtam, hogy nem írok, hogy ne kattogjak a témán annyit, de most kérdeznem kell valamit és csak tőletek tudok.
Hétfőre nem vártam, nem jött meg, viszont a tesztjeim negák, becsatolom a diagramomat, megnéznétek?? tuti, hogy ott volt ovum ,ahova behúzta, mert éreztem is, és még soha nem késett, vagyis egyszer de akkor a nemvárt napján már pozi lett....
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?