A Sote I. mint meddőségi központ (beszélgetés)
A kutyasétáltatás jó is, kivéve ha egy dándogot van és futva húz végig az utcán 😂 Na de félretéve a viccet, ne emelj nehezet, ne most fusd le a maratont vagy menj egy jó trx edzésre. Amúgy a mozgás szerintem kell, a méh vérellátása miatt. Pl a séta a legjobb.
Az ovitrelle a tuszorepeszto, kis toll, ott nem kell semmit felszíni meg átszívni vagy tűt cserélni. Lépésről lépésre le van írva hozzá egy kis füzetben, hogy hogyan kell a tollat beállítani, és nálam annak volt a legkisebb tűje. 😉
Köszönöm
Kaptunk ma ide a mi kerületünkbe előjegyzést csak azt nem tudom hogy az már a vizsgálat időpontja lesz e vagy csak majd azután valmikor
Ez nagyon szuper hír!
szerintem nem lehetsz hosszú protokoll, ha rögtön a merioferttel kezdtél. Hű, az mindig olyan izgi volt, amikor már közeledett a leszivas!
Ha vigasztal, tényleg belejössz a szurikba szuperül, és lombikra ne legyen szükség, de bármi más helyzetben is majd ez már megmarad. Az első szúrás előtt 10 percet sírtam, majd kb a 3. nap reggelén félig beadtam, utána még kihúztam a tűt, ahogy elkezdett zúgni a fülem, és elájultam. Utána megint sírtam, hogy soha többet... Ehhez képest 3 lombik után most nyáron egy reptéri wc-ben csak befordultam a fal felé és kb kettő másodperc alatt szúrtam be a vérhígítót pár hete.... ha nekem valaki ezt mondja tavaly ilyenkor, el se hiszem.
Amúgy az ovitrelle szerintem egy kisebb kihívás még a menopur után is, de azt is túl lehet élni 😁.
Köszönöm csajok
Árakat tudnátok írni
Illetve a kerületibe sok volt a várakozási idő és az eredmény ideje?
A honvéd kórházat néztem még de sztem is túl nagy a várólista.
Nem lényeg az állami, magánrendelő is jó
Sziasztok
Tudnátok ajánlani olyan központot ahol csinálnak andrologiai vizsgalatot mert a Sotén csak januártol lehet idopontot kérni annyira be van telve :(
Köszönöm
Belejössz majd, ne aggódj. Az elején én is sírtam, meg habzott, minden bajom volt.
Amúgy elvileg két por mehet max. egy folyadékba, de az Anna bent hármat is egybe tett. Én azt másfélbe csináltam. A négyet, nekem az volt az alap adagom, azt két löttybe kellett oldani. Szóval, ha nagyon felmegy az adag, akkor nő az is. Csak azt szarabb keverni, mert jobban habzik. De én minden másnap velük adattam be, és árgus szemekkel figyeltem őket, és a végén tényleg belejon az ember lánya :)
Szia. Igen uhra akarnék menni.
Csak úgy tudom a 3.és 5.nap között lehet menni ha megjött ugyebár. Lehet nem férek bele.
Gondolnom hétfőn meg ezren telefonálnak...😣
Szia!
Én is kb így állok, inszemre készülve. Viszont szeptemberben még elutazunk, így muszáj lesz várnom még egy ciklust.
Szerintem telefonálj, ha uh-ra szeretnél menni.
Sziasztok.
2 hó kezelés kimaradt nekem a Sotén, mert pont úgy jött meg h.akkor zárva voltak. Viszont hétfőn nyitnak...nagyon esélyes h ma vagy holnap megjön...nem akarok még 1 hónapot bukni. Volt vki hasonló cipőben? Adjatok tanácsot légyszi..., 😣😥
Sziasztok!
Esetleg valaki tudna abban segíteni hogy a tb-s lombikra mennyi idő mostanában a várakozási idő? Köszönöm🙂
Akkor azért lehetett kellemetlenebb érzés... Mondjuk amúgy sem kellemes.
A tűt kb 30 fokban a has vonalától (a vízszintes síktól) kell szúrni, és csakis a kisebbiket (a nagyra mindig azt mondtam, hogy az elefántnak való 😉)
Beszurod a tűt teljesen, és utána nyomd be a benne lévő cuccot. Ne legyen levegő lehetőleg benne, mert akkor jobban feszít majd és belilulhat. Az Anna mindig azt mondta, hogy szovetbe kell adni, a bőr alá.
Igen, a Menopurnál mindig egy folyadék, és annyi por, amennyit felírtak. A por a lényeg a dologban.
Csajok, azért ha vki Meriofert használ vagy használt még korábban, nyugodtan javítson ki, ha hülyeséget írok...
Mancs, egy két szúrás még és úgy fog menni,mint a karikacsapás! Ne aggódj, szerintem nem rontasz el semmit.
Szia Mancs,
Ne aggódj, hidd el, pár nap és úgy fog menni, mintha mindig ezt csináltad volna egész életedben. 😉
Nekem Menopur volt, de ahogy leírod, kb uaz lehet. Volt egy ampulla folyadék, egy ampulla por, egy fecsi, két tű. Namost, fogtam a nagy tűt, azzal felszívtam a fecskendőbe a folyadékot. Rajta maradt a nagy tű a fecsin, igyekeztem a levegőt kiszedni a fecsiből (ez nem mindig sikerült) és így beleszúrtam a por ampullába. Ebben vákum van, vagyis egyből kezdi kiszívni a levegőt és a folyadékot a fecsiből. Én bele is nyomtam a poros ampullába az összes folyadékot, mert így oldódott fel a por. Lehetőleg lassan menjen bele és ne közvetlenül a porba, hanem felette kell kinyomni, úgy kevésbé habozott fel. Ha feloldódott, akkor kiszívtam az egészet újra a fecsibe. Ez gyakorlással fog igazán menni, az első időkben én is sokat bénáztam, de hát nem úgy született senki, hogy ezt tudja.
Volt, hogy két por kellett (volt 3 is), akkor annyiszor csináltam meg ezt ugyanezzel a fecsivel és tűvel, ahány por kellett. Persze hamar lett a gyógyszer dobozban sok folyadék és kevés por, ez nem baj, a folyadékokat némi biztonsági tartalék meghagyása mellett egy idő után kidobtam. Mindegy, mennyi por kellett, azt mindig egy folyadékkal kellett higítani. Szóval, most már minden a fecsiben van, akkor nagy tű a tokjával levesz, kis tű felrak. Szintén kiszedtem a levegőt és ment a szúrás fertőtlenítést követően.
Remélem, tudtam valamennyit segíteni, bár azt tényleg nem tudom, hogy a te gyógyszered olyan-e, mint az én Menopurom volt.
(és mobilról írtam, bocs az elütések miatt)
További ajánlott fórumok:
- Pécsi Meddőségi Központ
- A budai Meddőségi Központba járunk
- Úgy néz ki, meddőségi központba kell mennünk:( Tudtok nekem abban segíteni, hogy Budapesten melyiket válszam?
- Melyik meddőségi központot válasszam? Segítsetek!:)))))))
- Melyik a legjobb meddőségi központ és miért?
- Melyik a legjobb meddőségi központ?