Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Pécsi Meddőségi Központ fórum

Pécsi Meddőségi Központ (beszélgetős fórum)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
28768. Esztike79 (válaszként erre: 28765. - Totokriszta)
ma 08:29
Elvileg ez azt jelenti,hogy a szervezeted találkozott már ezzel a vírussal vagy a minta beszennyeződött vhogy.a mediben biztos megmondják mit kell csinálni,lehet új vizsgálat kell.
28767. Totokriszta (válaszként erre: 28766. - Ursula33)
tegnap 23:41
Köszi 😊holnap mindenképpen hívom a Meddőségit.
28766. Ursula33 (válaszként erre: 28765. - Totokriszta)
tegnap 23:01
Volt valaki, kb egz éve egy másik fórumon, akinek elrontották a vizsgálatot. Újra kellett csinálni az ÁNTSZ-nél, azt hiszem, és kiderült, full negatív. De már nem emlékszem pontosan.
tegnap 22:26
Sziasztok.segítsetek légyszi mert kicsit betojtam :) a vírusszűrésen a "Hepatitis A vírus elleni totál ellenanyag kimutatás ELISA módszerrel" ez pozitív lett minden más negatív. férjemnek minden negatív.szóval ez most rosszat jelent?
28764. Gizuskaa (válaszként erre: 28763. - Kékáfonya)
tegnap 09:42
Igen, az :) Drukkolok,hogy hamar babás legyél!!!
28763. kékáfonya (válaszként erre: 28762. - Gizuskaa)
tegnap 09:12
Amint terhes leszek engem a golyók érdekelnek (Utrogestan?) de hát egyelőre még várat a dolog magára.
28762. Gizuskaa
tegnap 08:30

Sziasztok Lányok,

nekem is vannak lombik után megmaradt dolgaim, egy oviszuri meg több doboz golyó, ha valakit érdekel írjon. :)

28761. Rencsi66 (válaszként erre: 28760. - Panna07)
tegnapelőtt 14:55
Á ez semmiség másokhoz képest, de köszönöm.
28760. Panna07 (válaszként erre: 28759. - Rencsi66)
tegnapelőtt 14:47
Akkor sok mindenen mentél át.. Gratulálok a babához, igazi csodababa! :)
28759. Rencsi66 (válaszként erre: 28754. - Panna07)
tegnapelőtt 14:37
Köszi, már megszültem. Addig nem akartam eladni őket, tudom, hülyeség. Spontán terhesség, vetélés, első sikeres lombik, lombik biológiai terhesség, sikertelen lombik és sikeres spontán. 8 milliós spermium számmal, tényleg maga a csod 🙏😊
28758. saxoo92 (válaszként erre: 28757. - Panna07)
tegnapelőtt 13:11
Igen,folyamat magas sajnos,ezért is döntöttem úgy inkább nézze meg az aki ezzel foglalkozik.Tudom,hogy a meddőségi nincs erre specializálódva. Most úgyis van időm mert január előtt nem mentünk volna FET-re addig pedig legalább talán kiderül valami.
28757. Panna07 (válaszként erre: 28756. - Saxoo92)
tegnapelőtt 12:58
Ha az Anti-TPO/TG magas nálad, akkor ezzel komolyabban kell foglalkozni, az lehet Hashimoto. Jó, hogy kértél időpontot, a dec. 10 még egész emberi távlat.
28756. saxoo92 (válaszként erre: 28752. - Ursula33)
tegnapelőtt 12:50
Nem tudok róla,hogy lenne. Az Anti valamik magasak nàlam de eddig nem foglalkoztak vele mert hogy a többi értékem jó volt.
28755. saxoo92 (válaszként erre: 28750. - Panna07)
tegnapelőtt 12:49
Dec. 10.-e
28754. Panna07 (válaszként erre: 28753. - Rencsi66)
tegnapelőtt 12:49
Szia! Gratulálok! :) Hány hetes vagy? Jó pár nővel megtörténik, hogy lombik előtt teherbe esik, ez olyan csodálatos.
28753. Rencsi66
tegnapelőtt 11:56
Sziasztok! Lombik előtti hónapban sikeres spontán terhesség miatt van egy rakás Cetrotide és Pergoveris injekcióm. Van róluk számla,bontatlan csomagolásban, megfelelően tárolva. Cetrotide 2020.02.,Pergoveris 2020.11. lejáratú. Antagonista vagy hosszú protokollhoz valók, ha jól emlékszem. Féláron eladnám, ha vkinek aktuális.
28752. Ursula33 (válaszként erre: 28749. - Saxoo92)
tegnapelőtt 10:16
Nincs hashymotod véletlenül? Mert az is meg tudja táncoltatni a TSH - t. És persze a stimu se tesz jót neki.
28751. Amina93
tegnapelőtt 10:15
A stimutol ingadozik a tsh!
28750. Panna07 (válaszként erre: 28749. - Saxoo92)
tegnapelőtt 09:56
Lehet ám hogy a stimus gyógyszerek felviszik. Mikorra kaptál időpontot?
28749. saxoo92 (válaszként erre: 28747. - Panna07)
tegnapelőtt 09:47
3,8 volt amikor a medibe kerültem most utoljára 2,2 a lombik előtt de szerintem most már magasabb...
28748. saxoo92 (válaszként erre: 28746. - Ursula33)
tegnapelőtt 09:46
Megyek, már kértem is időpontot,az a legtisztább szerintem.
28747. Panna07 (válaszként erre: 28745. - Saxoo92)
tegnapelőtt 09:14
Szia! A gyógyszer felírása előtt mennyi volt a TSH, és most mennyi?
28746. Ursula33 (válaszként erre: 28745. - Saxoo92)
tegnapelőtt 09:07
A meddőségis orvos nem endokrinológus. Menj el endokrinológushoz!
28745. saxoo92
tegnapelőtt 08:13
Sziasztok! Szerintetek érdemes lenne elmennem endokrinológus? Pajzsmirigy alulműködésem volt amire kaptam a medibe letroxot ,eddig jó volt de most ingadozó. Lombik előtt is 2,2 volt és mióta megvolt a lombik csak hízik...a hasam meg mint a 6 hónapos terhesnek...lehet érdemes lenne kivizsgáltatni magam egy endokrinológussal?!
28744. Hugi0903 (válaszként erre: 28741. - Kékáfonya)
nov. 12. 16:46
Nekem egyszer itt a fórumon a magasabb TSH-ra,nagydózisú D-vitamint ajánlottak.Igaz,én már 1,8 értéknél bepánikoltam😊
28743. Ursula33 (válaszként erre: 28741. - Kékáfonya)
nov. 12. 15:47
Nekem ment lejjebb az IR kezelése után, de nem sokkal. A megfelelő gyógyszer, a megfelelő adagban az viszont helyre rakta.
28742. Panna07 (válaszként erre: 28741. - Kékáfonya)
nov. 12. 14:38
Ha gyógyszeren kívüli alternatívára gondolsz, akkor Szelénnel lehet csökkenteni, kb. 1 tizedet én tudtam vele csökkenteni, amikor szedtem pár hónapig (2,7ről lement 1,7re), az abbahagyása után meg felment 3,5-re, úgyhogy most gyógyszert szedek rá.
28741. kékáfonya (válaszként erre: 28738. - Ursula33)
nov. 12. 14:32
Lehet a TSH-t valahogy csökkenteni? Nekem még több mint 2 hónap mire egyáltalán az első kozura bejutok a meddőségibe, volna még időm javítani ha van erre módszer.
28740. Panna07 (válaszként erre: 28739. - Kékáfonya)
nov. 12. 14:24

Az ft3 jó, az ft4 lehetne egy picit magasabb, de talán ez nem nagy gond. Az Anti-TG, TPO mindenképp kellene még.

A TSH érték a legérdekesbb ezen a területen, mindenki mást mond rá, valahol 2 alatt kell lennie, nekem legutóbb itt a meddőségiben azt mondták, hogy 3 alatt kell lennie, persze lehet, h lombik előtt 2 alá kell vinni, franc se tudja.

28739. kékáfonya (válaszként erre: 28737. - Panna07)
nov. 12. 14:16

Igen, ref. tart.

FT4 11,5-22,7

FT3 3,5-6,5

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook