A Sote I. mint meddőségi központ (beszélgetés)
Szerintem vegyél a patikában valamit. Nekem egy egisept nevű spray volt (a gyógyszertáros ajánlotta) kitartott 3 lombikon át, pedig nagyon sokat használtam belőle, de praktikus volt, mert gyorsan száradt a bőrömön.
Szorítok, hogy minden rendben menjen.
De jó, ez szuper hír, drukkolok! 😊
Nekem a pecsètelő vèrzèsre mondta mindig a nődokim, hogy a hormonok teszik az èn koromban. (Akkor voltam 36, mikor először ràkèrdeztem az okàra..) 😏
Nagyon reménykedem benne... :)
Köszönöm a választ.
Igen, most voltam az elsőn a négy vérvételből.. Örülök, ha kedves, nincs még külön időpontunk hozzá, gondolom, ha már megvannak a tesztek, akkor adnak hozzá. :)
Sok sikert az inszemhez! A barátnőmnek elsőre sikerült...
Szia én Pócsi Dórához járok .Nagyon aranyos,segitökész ,minden kérdésedre szivesen válaszol.
2 hete egy mütétem is volt amit ugyan csak ö végzet,nagyon megvagyok elégedve vele .1000 x jobb a profnál
Szia
Augusztus 10töl szeptember 2ig szabadságon vannak,ha minden igaz nincs bent senki.
Na ez màr azért bíztató, hogy a tsh javult, csak így tovább! 😊
D vitamint én még sosem nézettem, de most többet vagyunk napon és szedek mellé vitamint is. Egyébként azt honnan tudod, mi a jó szint lombikhoz? Nézik a Sotèn?
Szia!
Mi Pócsi doktornőnèl voltunk 1.konzultáción, csinàlt egy alapos hüvelyi uh-t is és nagyon kedves volt.
Nàlunk is minden rendben, ősszel próbálunk majd bejutni az 1. inszemre, most éppen pihenünk és próbàlkozunk, hàtha összejön spontán. 😊
Gondolom Te most mész majd a vérvételekre és a párod is a vizsgálatra, szerintem ne izgulj, ha már benne vagy, minden megy a maga útján.
Sziasztok,
mi az első lombikra készülünk, elvileg Dr. Pócsi Dóránál. Esetleg vele kapcsolatban van tapasztalatotok?
Nálunk nehezíti, hogy nem tudjuk, hogy mi lehet a baj, edddig minden vizsgálatunk rendben van. Csütörtökön hívott fel azzal Murber doktor, hogy mehetnénk “a doktornőhöz” októberre. Ma voltunk is regisztrálni az asszisztensénél Katinál, és átbeszélni a szükséges vérvizsgálatokat. Iszonyúan izgultam, pedig nagyon kedves volt. Egyelőre minden olyan bonyolultnak tűnik, és áttekinthetetlennek. 😅 Előre is köszönök minden segítséget, tippet, véleményt!
Feltétlenül megírom majd. :) Tegnap óta amúgy én is a Q10-et és E vitamint szedők táborát erősítem.:)
Q10-ből 30 mg-osat kaptam csak, úgyhogy abból 2 db-ot fogok enni, E vitaminból viszont egyelőre 100 mg-osat vettem, de én is mindennap fogom szedni. A terhesvitamint és pluszban a 3 mg-os folsavat mindennap szedem, de az egyéb vitaminokat (D, B komplex, Magnézium, C, kalcium) csak 2-3 naponta eszem. No majd meglátjuk.:)
Aranyos vagy, köszönöm szépen! 😊
Neked is sok sikert és hajrà, szedd a vitaminokat, biztos segítenek!
Írj majd, mi volt a vizsgàlaton.
Bizony tudtál segíteni, nem is keveset!:)
Annyira jó volt olvasni a pár nappal ezelőtti leveledet az AMH emelkedéséről, ez szuper hír volt, örülök a sikerednek és hasonló jókat kívánok a jövőre nézve is, és hát nekem is reményt adtál ezzel..)
Igen, nagyon hasznosak ezek a fórumok, a felét sem tudnánk az itteni információk nélkül.
Amúgy most én sem sanyargatom magamat, mivel pénteken megyek IR + cukorterhelés vizsgálatra, így a megelőző napokban szinte korlátlanul ehetek szénhidrátot, csokit stb. :)
Örülök, ha tudtam segíteni! 😊
Én is sok infót kaptam az itteni fórumokról.
Igen, minden nap szedek egyet mindegyikből, de olykor kimarad 1-1 nap.
És a vitaminokat te naponta szeded? Az E vitamint is meg a Q10-et is?
Persze, ne is sanyargasd magad.:)
A króm segít a vércukor szabályozásban, amikor el kezdtem szedni, abba maradtak a rosszullétek, nem kellett màr állandóan ennem valamit.
Manapság már sokkal egészségesebben étkezem, igyekszem változatosan főzni és minimális “szemetet” enni. Persze mondjuk egy jó kézműves hamburgernek + sörnek sosem mondok nemet, vagyis nem sanyargatom magam. 😁
A vitaminokat ki kell próbàlni, nálam bevàlt, de szerintem nem is viszem túlzásba.
Nekem is nagyon alacsony a vérnyomásom, kb. úgy mint neked. Lehet hogy ez is közrejátszhat? Ez eszembe se jutott eddig...A króm az mire volt jó? Még a végén tartunk itt egy endokrinológiai tanácsadást.:):)
Ebben a cikkben is jót írnak az E vitaminról, meg általában is jókat olvastam, de egy helyen meg azt olvastam hogy árthat...
Most ezért vacillálok kicsit...
Amit éppen most szedek: E vitamin 200 mg, Q10 60 mg.
Régebben nekem is volt ilyesmi problémám, ha nem ettem, rosszul lettem, közben elvileg rendben volt a cukrom is. Hozzáteszem, nagyon alacsony a vérnyomásom, 90-100 körüli, talàn ez is benne van. Akkoriban krómot szedtem, amikor már volt pár kg súlyfeleslegem az állandó “zabarohamoktól” 😁
Nèha most is előfordul, ha betolok nagy adag szénhidrátot, hogy kicsit rosszul vagyok utàna, ilyenkor rádobok egy kis cukrosat.. 😂
De alapvetően keveset fogyasztok belőle.
További ajánlott fórumok:
- Pécsi Meddőségi Központ
- A budai Meddőségi Központba járunk
- Úgy néz ki, meddőségi központba kell mennünk:( Tudtok nekem abban segíteni, hogy Budapesten melyiket válszam?
- Melyik meddőségi központot válasszam? Segítsetek!:)))))))
- Melyik a legjobb meddőségi központ és miért?
- Melyik a legjobb meddőségi központ?