Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Úgy néz ki, meddőségi központba kell mennünk:( Tudtok nekem abban segíteni, hogy Budapesten melyiket válszam? fórum

Úgy néz ki, meddőségi központba kell mennünk:( Tudtok nekem abban segíteni, hogy Budapesten melyiket válszam? (tudásbázis kérdés)


1 2 3
66. mrn:) (válaszként erre: 64. - Ágio8405)
2012. júl. 17. 22:02
sziasztok! Épp dr. Konc János magánrendelőjét kutattam, amikor rátaláltam a beszélgetésetekre. Tudnátok segíteni? Cím, telefon és rendelési idő kellene. Privát üzenetben, hogy ne tegyük teljesen közzé :) Nagy segítség lenne! Előre is köszi! M.
2012. máj. 3. 13:28
Köszönöm gyors válaszodat, megfontolom a dolgot.
2012. máj. 2. 17:13
A budai meddöségiben (BMC János korház) a kivizsgálás TB-re megy csak a gyogyszerekért kell fizetni a kezelések alatt. Eléggé futoszalagon megy és nem tul kedvesek de értenek hozzá na meg rengeteget kell várni. De ha nincs keret a magánra akkor jobb mint a semmi. Van itt BMC-s forum nézz be oda.
2012. máj. 2. 12:14
Sziasztok! Sajnos számomra is aktuális lett a Meddőségi Központ megkeresése (1 év sikertelen próbálkozás után). Én a Mens Mentis-t kerestem meg és voltam is már az első viziten. Nagyon szimpatikus az intézmény, csak a borsos áraktól kicsit megrettentem (rögtön az első alkalommal 28.000 Ft-ot hagytam ott.) Ha jól számolom mire végigmegyünk az összes szükséges vizsgálatokon k.b. 100-150 ezer forintba fog kerülni összesen. Ez sajnos nekünk nagyon sok pénz. Megpróbáljuk összeszedni, de esetleg tudtok ajánlani olyan Központot ami hasonlóan színvonalas de nem ilyen drága? Előre is köszönöm!
2011. aug. 22. 19:39
Sziasztok!Nálunk is csak a lombikbaba jöhet szóba.Most jelentkeztünk be Konc tanár úrhoz.Írjatok,ha tudtok róla valamit.Légyszi!
61. Bogárka62 (válaszként erre: 60. - Sparkler)
2008. nov. 1. 22:38

Szia! Én is vigasztallak és ne add fel!!! Mi már régen jártunk 96-97-ben. 4-szer próbálkoztunk! Sajnos nem sikerült! DE, NAGYON SOK PÁRNAK SIKERÜLT!

Az utolsó alkalommal 4 -et ültettek be mert az előző 3 nem sikerült, de sajna az utolsó sem sikerült. Ez egyénenként változó lehet! Üdv.

60. sparkler (válaszként erre: 59. - Bogárka62)
2008. nov. 1. 15:14

Szia!

Már csak azt írd meg légyszi, hogy eredmény rögtön elsőre volt, és hány babátok lett? :-)

Mert engem mindenki "vigysztal" , hogy akár rögtön kettő is lehet, amit őszintén nem bánnék, br biztos nehéz lenne az elején. :-)


Egyébként mikor jártatok ide?

Üdv.

59. Bogárka62 (válaszként erre: 58. - Sparkler)
2008. okt. 30. 15:49
Szia! Nekünk egyből lombikbébi program volt. Más lehetőségem nem volt, mert egy méhenkívüli terhességem volt már, jobb oldali petevezetékem eltávolitották, a bal oldali teljesen elzáródott. Sajnos nem tudom mire számíthatsz! De, remélem jót fog mondani!!!!!! Szoritok nektek!!! Üdv.
58. sparkler (válaszként erre: 57. - Bogárka62)
2008. okt. 29. 13:57

Szia!


Mi is hozzá járunk, és remélem nekünk is lesz eredménye. :-)


Szerintem is nagyon rendesek. Nálatok mivel kezdtek? (inszem vagy lombik)


Mi most várakozó állásponton vagyunk mert e hó 16-án volt egy laparoszkópiám és igy ki kell várjuk aműtét után a minimum egy hónapot. De nov. 21-én megyünk Koncz tanárúrhoz további konzultációra. Nagyon kíváncsi vagyok mit mond , mert ettől a műtéttől tette függővé a továbbiakat.

Szerinted mire számíthatok?

2008. okt. 29. 13:30
Szia! Én is a János kórházat ajánlom! Mi is oda jártunk! Nagyon rendesek. Engem Koncz tanár úr kezelt, és Kanyó Katalin volt mellette. Mindketten nagyon-nagyon rendesek!!!
2008. okt. 29. 13:13

Sziasztok!


Végigolvastam a fórumot és drukkolok nagyon mindenkinek! :)

Mi is a Budai Meddőségi Centrumba jártunk (János kórház) Zeke doktor úrhoz. Hamarosan visszalátogatunk, mert visszük megmutatni a kisfiunkat, aki első beavatkozás eredményeképpen fogant. :) Lombikbaba. (csak előbb még ki kellene bújnia)

55. sparkler (válaszként erre: 54. - Stuxx)
2008. okt. 26. 11:21

Azt már nekem is mondták többen, hogy menjünk el valahova hosszabb időre pihenni és tuti a siker. :-)


Hozzáteszem én nem érzem ugy, hogy nagyon stresszelnénk, meg a gyerek kérdéssel is úgy vagyunk, hogy ezidáig nem estünk kétségbe miatta, ugyanakkor a korom miatt fordult meg a fejemben, hogy mindenféleképpen utánajárok az esetleges gátló tényezőknek. Aztán ez lett a vége....

54. stuxx (válaszként erre: 53. - Sparkler)
2008. okt. 23. 10:40

Hasonlóan szkeptikus vagyok én is a vitamin-bogyós ötletek kapcsán!

Az ismeretségi körömben vannak páran,akik hiába próbálkoztak évekig,semmi.

Az egyik kolléganőm kineziológushoz járt,és néhány hónap után terhes lett (pedig előtte ők is évekig próbálkoztak), az egyik barátnőm pedig kapott egy mandala-kifestőkönyvet,amibe szinte naponta festett. (Olyan üvegre felrakhatót is,amit egy átlátszó műanyagra fest, és azt tükörre, ablakra rakja. Tök szépek! Nem tudom,mi a hivatalos neve.)

Annyira lenyugtatta a napi hajsza után az otthoni 30-40 perces elmélyült a festegetés,hogy nem stresszelte már magát a baba miatt... Össze is jött nekik. :)

Sokaknak lehet, hogy csak azért nem jön össze, mert túl vannak pörgetve, stresszelik magukat.

De ez nyilván nem az az eset, mint pl.a petevezeték elzáródás. Ebben az esetben bármilyen "csodabogyót" beszedhet, vagy akár freskót is festhet, akkor se fog teherbe esni.

Legalább is én, mint laikus így gondolom.

53. sparkler (válaszként erre: 51. - Lehoagi)
2008. okt. 23. 10:24

Szia!


Természetesen minden megoldás érdekel, de ugye azt Te sem gondolod komolyan, hogy ami nem működik, vagy nem működött az működni fog ha beszedem ezeket a termékeket.


Egyébként a termékeik jók, ismerem őket. :-) Legalábbis egy részüket.

52. stuxx (válaszként erre: 46. - Sparkler)
2008. okt. 23. 09:57

Szia!

Talán a gazdasági rádióban volt szó róla (talán a múlt héten?),riport is volt utána.

Természetesen mindenki mindent tagadott.

A korom stimmel. :)

Az idő valóban ketyeg,de már nem vagyok kétségbe esve. Olyan 30-35-ig voltam! :(

Az unokatesóm 15 éven keresztül egyik orvostól járt a másikig a párjával együtt (még itthon is voltak a Káliban),az összes létező módszerrel próbálkoztak. Soha nem maradt terhes.

Teljesen le is tettek róla.

Elköltöztek vidékre, és fél év után teljesen váratlanul terhes lett,sőt,akkor már 7 hetes volt!

42 évesen szült,gátmetszés nélkül, gyors és sima szülése volt.

Szóval ismét bizakodom,ezért is kezdtem el újra foglalkozni a témával. Ő csak a Káli-t tudta ajánlani (nem itthon élnek), ezért gondoltam, ilyen fórumokon is érdeklődök.

Köszönöm a tanácsokat,bátorítást :)

2008. okt. 22. 19:05
Nem akarlak lerohanni, de most mr a 3. párnak segitek, hogy pár hónap alatt babájuk legyen. 3 hónap után természetes úton sikerült! A titok: Forever Living termékek közül 3 termék folyamatos szedése! Havi kiadás kb. 15.000,-ft!!!! Elég komoly hatásfokkal mondhatom, hogy megérné kipróbálni!!! Sok sikert akkor is, ha mégis máshogy gondoljátok!
50. sparkler (válaszként erre: 49. - Yda)
2008. okt. 22. 19:01

Szia!

Egyszer az "előző életemben" én is jártam magán klinikára, már akkor is a baba volt a központi kérdés. Bp. Forgách Intézet-be, ott 10000 Ft volt a tarifa, de amikorra behívtak minket akkor rajtunk kívül soha senki más nem volt ott, és a doki meg anővérek is csak velünk foglalkoztak. Tehát jogos az elvárásod, hogy ha már Te fizetsz ne kelljen várnod.


Mindazonáltal amiket írtál az jó, remélem eredménye is lesz min él hamarabb.


Nekünk sajna most egy hónapot várni kell, amig felépülök a műtétből. De nov ember 21-re már van időpontunk a dokinál a továbbiakhoz. S én nagyon bízom, mert aműtétem jól sikerült. Annyit mondott a nőgyógyász, hogy így akár természetes úton is összejöhet, csak most sajna azt sem lehet még kb. 2 hétig gyakorolni. :-)

49. yda (válaszként erre: 48. - Sparkler)
2008. okt. 22. 08:57

Azt hiszem, hogy a múlt alkalommal egy kicsit elragadott az indulat.Csak én naiv abban a hiszemben voltam, hogy a magánklinika olyan hely ahol, ha fizetsz, a megadott időpontban veled foglalkoznak. Végülis ezért fordultam hozzájuk. Nem számoltam azzal, hogy egész napomat ott kell tölteni, ugyanis időre máshova kellett mennem. Ismétlem naiv voltam. Na mindegy, jó tapasztalat volt. A következő alkalommal, ami már csak pár nap, egész napomat ráfordítom. Végülis nekem most a babaproject a legfontosabb. A Klinikán egyébként nagyon aranyosak, kedvesek és segítőkészek voltak. 12.000,-Ft-ot kellett fizetni az elején és azt mondták, hogy a vizsgálatokért már nem kell külön. Legközelebb ha megyek egy általános nőgyógyászati vizsgálaton esem át, majd vért vesznek, melyből hihetetlen mennyi mindent meg tudnak állapítani. A férjem spermáját is megvizsgálják (azt hiszem ezért még kell majd fizetni). Az eredmények kb. 1 hónap múlva lesznek meg. Ja, és vért vesznek majd még a ciklus 3. és 21. napján, hogy a peteérést megvizsgálják. Az vizsgálatok lezárását és az eredmények megérkezését követően lesz egy konzultáció a dokival, ahol megbeszéljük az eredményt és hogy milyen további lépésekre kerülhet sor, amennyiben szükséges. Meglepödtem, hogy milyen sokan vannak. Kb. 10 pár. Néhányan azért már babásan várakoztak.

Szóval azt hiszem összességében meg vagyok elégedve velük, a környezet is nagyon barátságos (amennyire lehet). Nem kerül sokba és gyorsak.

48. sparkler (válaszként erre: 47. - Yda)
2008. okt. 22. 07:21

Szia!


Hát igen ezt az egyet nem írtam én sem, van amikor várni kell. Mi volt hogy egy-másfél órát vártunk egy 10 perces konzultációra.


Ugyanakkor a vizsgálatoknál nem kellett várni (vérvétel, sperma vizsgálat, ...)Egyedül a HSG-re vártunk kb. fél órát addig mig megérkezett a 3. lány is akinek aznap csinálták, itt is csak azért vártunk - szerintem - mert egy másik épületbe kellett átmenni, és ott csatlakozott hozzánk még egy doki (ultrahangos).


Tehát türelem Kedves türelem!


Itt mennyien voltak egyébként? És tudsz már valami közelebbit is - időben, anyagiakban mennyi lesz? Azon kívül, hogy várni kellett milyen volt az első benyomás (környezet, dokik, páciensek ...)?

47. yda (válaszként erre: 44. - Sparkler)
2008. okt. 21. 16:08

Szia!


Voltam a klinikán, és elsőre nem lopták be a szívembe magukat. Az történt ugyanis, hogy a megbeszélt időre megjelentem, ezt követően felvették az adatokat, majd 20 perc múlva max. 10 percig egy kedves - szerintem - dokival beszéltem, aki még néhány adatról, korábbi vizsgálatról kérdezett, továbbá elmondta, hogy a következőkben mi fog történni. Tájékoztatott arról, hogy kb. fél óra, amíg egy vizsgálatot elvégez a doki, de utána velem fog foglalkozni. Ezután a váróban vártam.................több mint egy órát. Elegem lett és kértem másik időpontot.

46. sparkler (válaszként erre: 45. - Stuxx)
2008. okt. 20. 21:23

Szia!


Ezt én még nem hallottam, de azt már én is olvastam a Káli-ról, hogy azért olyan jó a statisztikájuk, mert a negatív eredményeikkel nem számolnak.


Az állami klinikáról: Mi most a János Kórházba járunk, de én ezeket abszolút nem tapasztaltam.


Elsőre? - hát szerintem akik most itt levelezünk, mind előtte állunk... lehet tévedek. Magam nevében tudom mondani, hogy én még előtte állok az első beavatkozásnak, de a közvetlen környezetemben 4-en is vannak akiknek elsőre sikerült. Az egyiknél ikrek vannak (lombikból) a másik háromnál 1 baba már megszületett kettő pedig útban van (ezek inszeminációs babák voltak).


Más:

Szerintem, ha az adatlapod adatai valósak - már ami a korodat illeti - minél hamarabb jelentkezz be egy meddőséggel foglalkozó akár magán akár állami klinikára. Ezt azért írom, mert én is 38 vagyok - és az idő vészesen ketyeg, és egy-egy beavatkozásig eljutni nem egy hónap, még akkor sem, ha minden rendben és gyorsan megy.


Sok sikert! - ha kérdésed van nyugodtan írj, szívesen válaszolok, akár magánlevélben is.


Szia Anita :-)

45. stuxx
2008. okt. 18. 18:22

Sziasztok!

Mivel mi is a párommal régóta próbálkozunk, és semmi, kezdjük rászánni magunkat,hogy külső segítséget vegyünk igénybe a megtermékenyítéshez. Ezért az utóbbi időben egyre többet érdeklődöm mindenfelé.

Ma viszont, az egyik hírportálon azt olvastam,hogy valaki azt nyilatkozta, hogy sok klinikán (állami) direkt úgy intézi,hogy ne essen teherbe elsőre az anyuka. Merthogy anyagilag megéri.

Szerintetek ez csak gonosz pletyka,vagy tényleg van benne valami?

Lenne egy másik kérdésem is: kinek sikerült elsőre megfogannia,(Mármint mesterséges úton) és melyik klinikán?

44. sparkler (válaszként erre: 43. - Yda)
2008. okt. 18. 14:21

Helo Yda!


Sok sikert kívánok hozzá! Biztos ott is nagyon korrekt eljárásban lesz részed (reméljük). Feltétlen írd meg a tapasztalataidat. Kíváncsian várom.


Azért egy "szösszenetet" írok: Nekem volt egy érdekes tapasztalásom itt a János Kórházban. Amikor kiderült ez a fél oldalas hibám, akkor a doki leültetett és csak annyit mondott, hogy:


Tudja ha most egy magán klinikán lennénk akkor minden további nélkül hozzáálnának stimulálni a jobb oldali petefészkét és megpróbálnának fél oldalra is 3-4 inszeminációt, aztán utána következne a lombik-bébi.


Elég érdekesen nézhettem rá, ezért még annyit hozzáfűzött, hogy ugye tudja ezeket a beavatkozásokat a TB támogatja, de a hozzá kapcsolódó gyógyszeres kezelést, valamint a konzultációkat - ha magánba jár -nem....


Tehát nem tudom, hogy Neked majd mit mondanak, de legyél nagyon "résen" még akkor is ha megengedhetitek magatoknak anyagilag ezt az egész procedúrát.


Nekem annyit mondtak, hogy a gyógyszerek akár az inszemináció akár a lombik előkészítéséhez kb. 140 EFt-os költséget tesznek ki alkalmanként, tehát igencsak meggondolandó merre indulsz/indultok.


Mégegyszer sok sikert, és feltétlen írd meg mit mondtak! Majd én is megírom mi lett a jövőhét hétfői konzultáció eredménye.


Addig is szép napot és jó hétvégét.


Anita

43. yda
2008. okt. 18. 08:29
Hát lányok én elég türelmetlen voltam és bejelentkeztem a volt Nyírőbe (Róbert Károly Magánklinika). Már a következő napon tudtak volna időpontot adni, de nekem nem volt jó, így a jövőhét elején megyek. Nem tudom mire számítsak. Nagy reményeket fűzők hozzá, remélem nem fogok csalódni.
42. sparkler (válaszként erre: 40. - 16e8707293)
2008. okt. 17. 18:32

Szia Edina!


Hol tartotok? az előző hosszú levelemben amit Yda-nak írtam leírtam mi hol állunk.


Irj!


szia Anita

41. sparkler (válaszként erre: 37. - Yda)
2008. okt. 17. 18:31

Halihó!


Én is ide járok, (Edina már tudja :-) )Szerintem is nagyon kedvesek és aranyosak, meg udvariasak.


Én ma értem haza a korábban említett laparoszkópiáról (3 nap volt az egész, vagyis inkább csak kettő mert csak a műtétre kellett beérjek és másnap, azaz ma reggel el is engedtek haza).


Kezdetek:

Nyugodtan hívd fel őket, és elég ha már van időpontod utána kérned beutalót, ugysem tudnak másnapra időt adni.


Nehéz elérni őket inkább délután 1 és 3 között

próbáld.


Én nem vártam meg, hogy ők küldjenek el vizsgálatokra, elkezdtem őket itthon a saját orvosommal és a leleteket vittük magunkkal.

Szerintem nyugodtan elkezdheted, annyival is előrébb vagytok.


Kellenek:

3, 20 és 24 napi hormonos vérvételi eredmények (ezt a nőgyógyászod tudni fogja, miket kell nézetni, ha mondod neki mit szeretnél -mármint a meddőségi vizsgálatot.)


1 évnél nem régebbi rákszűrés lelet


Nem tudom hány éves vagy én 38 nekem kellett mammográfiai lelet is.


EKG - 1 hónapnál nem régebbi


Mi megcsináltattuk itthon a férjem első sperma vizsgálatát is, azt is elfogadták.


Lehet nekem szerencsém volt, de engem rögtön az elbeszélgetés után meg is vizsgáltak, igy arra nem kellett külön időpont.


Utána volt egy HSG vizsgálatom, amin kiszűrték a bal oldalam átjárhatatlanságát, ennek a helyreállításán voltam most 16-án. És sikerült! Mindkét oldalam átjárható. Jövő héten hétfőn pedig megyek ujra beszélgetésre Koncz tanárúrhoz. Viszem a leleteket és utána megmondja hogyan tovább. Ugyanis ettől tette függővé.


Nyugodtan vágj bele, ha úgy érzitek és kitartást kívánok hozzá. Ha tudok segíteni írj, kérdezz, válaszolni fogok.


Anita

40. 16e8707293 (válaszként erre: 39. - Yda)
2008. okt. 14. 14:39
ha tudok vmiben segíteni akkor megpróbálok válaszolni
39. yda (válaszként erre: 38. - 16e8707293)
2008. okt. 14. 14:22
Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszodat.
38. 16e8707293 (válaszként erre: 37. - Yda)
2008. okt. 14. 14:10

Szia


Mi, a Bmc-be járunk. Budai Meddőségi központ. Azt hiszem ez a János kórház.

Ide tudom, hogy kell beutaló. Neked a nőgyógyászodtól, a párodnak meg a háziorvostól. Nekünk kellett, de olvastam már azt is , hogy nem mindig kérik.

És, ha a beutalók megvannak, akkor hívhatod őket időpontért. Az első "találkozás" konzultáció, csak abból áll, hogy felveszik az adataitokat, meg feltesznek pár kérdést. Egész gyorsan megy. Aztán odaadják a beutalókat. A hormonra, uh -ra és a párodnak "katona számlálásra" És kapni fogtok egy listát, a listán szereplő vizsgálatokat fogják meg csinálni,az kb egy hónap. Aztán ismét konzultáció, és döntenek a fejesek, hogyan tovább. Ami a várva várt babához vezethet. Sok sikert nektek. És kítartást-türelmet.

37. yda
2008. okt. 14. 12:01

Sziasztok!


"Sajnos" eljutottam erre a fórumra is. Már 1 éve próbálkozunk és semmi. Mindent megtettem amit eddig tanácsoltak a babáért.Nem tudom mit csináljak még. Arra gondoltam, hogy el kell mostmár menni egy meddőségi központba, hátha tudnak segíteni. Azt szeretném kérdezni, hogy a János Kórházba, illetve a Nírő Gyula Kórházba (ezeket néztem ki) kell-e beutaló, vagy csak elegendő időpontot kérni. Szerintetek melyik a jobb, alaposabb?

Nagy reményekkel várom válaszotokat.

1 2 3

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook