A Kaáli intézet (beszélgetés)
szia! én már nem járok:-)
Bb-hoz jártam.
Szia!
Tándor Zoltánhoz. Te is Debrecenbe jársz?
Sziasztok!
Ma voltam időpontot kérni a debreceni Kaáliban. Október közepére kaptam is, de addig el kell végezni pár vizsgálatot. Az lenne a kérdésem, hogy clamydia vizsgálatot ki csinál? Bármelyik nőgyógyász?
Maya
sziasztok!
Végre mi is elkezdjük az inszemet. Már nagyon várjuk!!!!!! kb 2-3 nap múlva szedem a gyógyszereket ,és 10 nap múlva megyek tüszőt nézni krizsa dokihoz! Hát izgulunk, félünk stb. de örömmel megyünk!!!!!!!!!!:)De csak van bennem félsz,Bár örülök is nagyon.
A vv. és az andrológia is fizetős.
Sajnos nagyon sokan vannak mostanában, így volt, hogy fél órás- órás csúszás is volt:(
Krizsa doki a legnépszerűbb, hozzá a legnehezebb bejutni is:(
Igazából a problémádtól is függ a doki választás.
Köszi a gyors választ!!!
Azt szeretném még kérdezni, hogy a Kaáliban történik a vérvétel, andrológia minta adása???
Ha adott időpontra mégy, mennyi szokott lenni a csúszás???
Kit tudnál onnan ajánlani???
Ha ott csináltatod meg a laborokat meg a vizsgálatokat, akkor mindenért fizetni kell. Amint elkezdődik a stimuláció, onnantól Tb támogatott a dolog.
A dévait nem ismerem.
Azt, hogy mennyit kell várni orvostól függ.
Szeretnék tapasztalatokat kérni Tőletek a pesti Kaálival és a Dévai intézettel kapcsolatosan.
Mennyit kell várni, ill. miért kell fizetni??
Köszönöm!!!! (((-:
sziasztok. Nórika sajnálom, hogy ennyit kell várnotok...
tegnap voltunk anonim hiv/aids vérvételen az ANTSZ-be a gyáli úton, azzal kezdtük, hogy nekünk a kaáliba kell vinni a vizsgálati eredményeket. :)nagyon kedvesek voltak és mondták, hogy a hiv ingyenes és adnak névre szóló papírt is róla. ha kérjük, a hepa b és c -t is megcsinálják és így olcsóbb, hogy a kaáliba kell. kérdeztem tőlük, hogy semmiképp nem lehet megoldani tb-re, hogy ne kelljen fizetni érte és mondták, hogy mindenképpen fizetős. eredetileg 2e ft darabonként, de így olcsóbban 3.300 ft/fő volt a kettő együtt.:)
Asszem nekem a nődoki, a férjemnek meg a háziorvos.
Amikor van rendelési idő, akkor lehet menni.
Tünci!
A férjednek is kell hogy adja,nekünk legalább is a nőgyogyi adta a férjemnek is! Feltétlenűl írja rá hogy lombikprogramhoz kell mert csak így ingyenes!
Sziasztok
Nekem meg a páromnak megcsinálták ingyen a Róbert Károlyba.
Sziasztok,
Érdekes dolgokat írtok itt le. Én 2 évvel ezelőtt csináltattam az enyémet a férjemmel együtt és a házidokim csinálta a HIV and Hepatitist is. HOzzá kellett elmenni az egyik reggel és kész, semmibe sem került. Hetente egyszer csinálják ezeket a vérvételeket. Úgy látszik az én házidokim mégis csak rendes. Bármit mondok neki mindent megcsinál és bárhová ad beutalót, mégha nem is ahhoz a kórházhoz tartozok területileg. Néha lelkiismeret furdalásom van vele kapcsolatban, mert mindig valamiért megyek hozzá és nem mond nemet. Mindent elhisz nekem papírok nélkül.
Sziasztok!
Nekem a Házio.nem adott beutalót,azt mondta csak akkor adhatna ha felmerülne a gyanú valami okán hogy fertőzöttek vagyunk.
Dühömben felhívtam az OEP főorvosát hogy ténylegesen hogyan van ez a jogszabályo szerint?Azt mondta,hogy tényleg nem adhat a Házio.,vagy ha mégis kiadja rá a beutalót,akkor a költségeit ráterhelik.
Elmentünk az ÁNTSZ-be,hogy akkor vállaljuk a fizetős vizsgálatot,de ott meg csak a HIV-et csinálják,azt is anonim szűrésként,magyarul nem szerepel a papíron a neved,azt pedig ugye nem fogadják el a Kaáliban.Ezt csak saját célra szokták kérni az emberek,ha félnek tőle hogy elkapták és az ingyenes.
Szóval itt Debrecenben egy Kft.megcsinálja kompletten a HIV,Hepa szűrést fekenként 10000Ft-ért és az hivatalos,rajta van a neved,TAJ számod.
De ha van egy "tudatlan"házidokid,aki nem tudja hogy vele fogják kifizettetni ha beutalót ad,akor próbálkozz be nála,mert sokaknak adott a háziorvos.Az enyém sajnos túl tájékozott.
További ajánlott fórumok:
- Győri Kaáli Intézet infók
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben