A Kaáli intézet (beszélgetés)
amar,
Te kihez jársz és hová? Én is a negyediket kezdem el talán most augusztus végén, vagy csak szeptember közepén. Remélem addigra összeszedem magamat és jobban leszek.
Szia,
Én most kétfélét is szedek l-thyroxint szoktam szedni 50-t 3x hetente és euthyroxint a többi napon 37,5-t.De most emelni kellett mert felment 3,6-ra és most l-thyroxint szedek mindennap 50-t. Méhpempőt nem szedhetek már korábbi levelemben írtam, mert komoly allergiát válltott ki nálam és majdnem megfulladtam és előhozta a pajzsmirigy problémámat is. Most megvizsgálják a mellékvesehormonjaimat pontosabban a kortyzont, hogy talán ettől ingadozik annyit a TSH és ettől képtelenek kiirtani a bacikat belőlem, már 3 kezelésen vagyok túl és egy helikokezelésen. Egyiket sem tudták kiirtani. Csak a jövőhéten lesz kész az eredmény addig várnom kell. Nagyon kiváncsi vagyok,mert most utána olvastam és hasonló tüneteim vannak mint akinek mellékvese problémái vannak. Én már nem is bánom ha ez a baj, mert így akkor tudom, hogy igen ettől vagyok ilyen szarul és meg lehet oldani.
Jó reggelt mindenkinek!
Itt is az inszeminációval kezdenek, nem lehet kérni a lombikot?
óóóóóóóóóóóóóóó
Fele annyiba kerül minden !!!!
Ennek most nagyon örülök :)))))))
Ahova eddig jártam mindíg azt mondták fogyjak, hogy beálljon a menszim. Oké fogytam be is állt, írt fel az endrokinológus egy másik gyógyszert, amire a nőgyógyász azt mondta várjunk hagy lássa mi lesz a hatás. Erre megint rosszab lett az eredmény. Most megint voltam és jók az eredményeim azt mondta, hogy spontán teherbe eshetek (igen ám csak megint nem jött meg). Csak drágálottam a klinikát azért érdeklődtem, be is igazolódott, hogy az.
Átmehetek máshová nem? Hisz nem nagyon csináltak semmit.
Szia!
A pco-d miatt én Krizsát ajánlanám, de sajnos nála nagyon hosszú a várólista:(
A többi doki is jó, de ebben Ő a tuti!
Én úgy tippelem, hogy nálad olyan 150ezer körülire jönne ki a lombik, ha a vizsgálatokat tb-re megtudnád csináltatni.
Az inszem olyan 45 ezer körül van.
Szia !
Nem tudom nem ismerek ott senkit.
Te kit tudnál ajánlani?
Nagy kitartásotok van! Drukkolok hogy sikerüljön!!!
Tudsz nekem abba segíteni,hogy mennyi az inszemi és a lombik?
nagyon sok kitartásra volt szüksége!!
De látod, eredménnyel járt!!:)
hidd el, nagyon sok mélyponton vagyok/vagyunk túl.
Már egy párszor nekem is megfordult a fejemben, hogy feladom a küzdelmet!
De utána mindig eszembe jut, hogy csak és kizárólag így lehet babánk, és így lehet teljesen felhőtlen a boldogságunk:(
De valamiért ezt az utat nekünk végig kell járnunk, és TUDOM, hogy egyszer nekünk is megadatik az, amiért sokan küzdünk!!!!
További ajánlott fórumok:
- Győri Kaáli Intézet infók
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben