A Kaáli intézet (beszélgetés)
Nekem is ez a doki dolog az agyamra ment már, de mondtam is hogy miért.
ez a doki most idős, de a néhány dolgot még el tud intézni és a család barátja.
Műteni már nem műt, de minden mást elintéz...
Keress Te is egy jobbat szerintem, nem tudom miért gondolják hogy mi jókedvünkből hívogatjuk őket és járunk hozzájuk...:(
Na mindegy. A ciklusom csak szeptember 10. körül esedékes, félek a beutaló már nem lesz jó akkor.
Vagy igen?
Ez jó! Akkor körültekintő a doki.
Szerintem érvényes. 2-5 nap között nézesd akkor.
Tegnap kaptam beutalót a nőgyógyásztól (igaz hogy prolaktint akartam nézetni csak ) de adott teljes hormonra mindent meg akar nézni...
Akkor viszont ezt most nem lehet megcsináltatni, csak 1-3. ciklusnapon?
Mert a prolaktint tökmindegy mikor nézetem, de ha minden hormont néz? Nem kérdeztem meg tőle...
Szerinted?
És ha meg kell várnom a ciklust, akkor érvényes lesz még a beutaló? Meddig érvényes?
0-35 U/l a normális tartomány. Úgyhogy neked még nagyon a határon volt. Milyen fokú volt az endód?
Bár ezt lehet inkább az endós topikban kellene folytatni:)
Ca125-nek a határértéke 21? ez alatt kell lennie normálisan, jól tudom?
Nekem endo-s műtét előtt volt 35!
Azóta nem nézték...
Sziasztok lányok! A lombikos topikba írtam már, szeretném ide is bemásolni, és aki tud segítsen S.O.S!!!!
"Sziasztok! Ritkán szoktam nektek írogatni:) Akkor ha kérdésem van, vagy akkor ha a béka feneke alatt vagyok, és bátorításra vágyom:) Most is kérdésem lenne. Most készülünk a második lombikra, viszont a munkahelyemen tisztogatás folyik. Állami szervnél dolgozom és most több 100 embert akarnak elküldeni. Szeretném megkérdezni, hogyha én szerepelek a lombik programban, akkor létszámleépítés indokkal elküldhetnek? Hol tudnék ennek utánanézni? Rendszeresen olvaslak titeket, de van aki azt mondja, hogy a törvény véd és van aki azt, hogy a törvény már elavult és nem véd senkit. Kérlek titeket aki járatos a témában az válaszoljon nekem S.O.S. Köszönöm Móni"
Sápyhoz járok, jelenleg is. Bár inkább az asszisztenshez:)
Az endóm hogy derült ki? Fájdalmaim voltak és véreztem szinte egész hónapban. Voltam korábban is a problémámmal nőgyógyászhoz, de nem talát semmit. Aztán rátaláltam egy Nyíregyházi dokira, aki már tapintással érezte, hogy valami nem okés. Aztán az Uh-on már 59x64 mm-es árnyék volt. Akkor kért egy CA125 eredményt, ami magas lett. Így már gondolta, hogy az lesz, de csak a műtétnél derült ki, hogy elég súlyos. Aztán kerültem Debrecenbe a Gnrh kezelés miatt. "Dióhéjban" ennyi.
További ajánlott fórumok:
- Győri Kaáli Intézet infók
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben