A Kaáli intézet (beszélgetés)
jó hatással van az agyalapi mirigyre. És mivel a tsh-t az termeli, úgy gondolom abban a rövid időben amíg szedem nem fog romlani a laborom.
De van egy barátnőm, akinek most volt a 6. lombikja, szedte a méhpempőt, és már kb. 4 éve szedi az L-tyroxint is.
És most 12 hetes kismami:)
Szia!
Az intézetben nincs hálapénz, ezt alá is íratják veled. Az orvosok nagyon rendesek, és sokat segítenek.
+36 (1) 202-2802
Kihez szeretnél időpontot kérni?
Szia:)
Sajnos az evelit az egyetlen olyan terhesvitamin, amiben nincs jód:(
De én úgy gondolom, ha szedem a szokásos vitamin, és csak akkor szedek ilyent, ha nagyon muszáj.
Nekem is nagyon ingadozó a Tsh-m:( Februárban 0,04 volt, márciusban meg 28. Azóta havonta emeltünk egy kicsit az adagom, és most 100-nál tartok. Ez eddig úgy tűnik, hogy jó, mert azóta 3 körül volt, de a mostani laborom lett eddig a legjobb. Most 0,765 lett:)
Én Letrox-ot kaptam. Lehet, hogy csak váltanod kellene másik fajta gyógyszerre? Van akinél már ez is bevált. L-thyroxinról váltott Letroxra, meg van valamilyen e-betűs is. Na annak a neve nem jut eszembe:(
Csak egy kérdés erre a bacis dologra. Nem próbálod ki a méhpempőt? Nagyon sok mindenre jó, és többek között a mellékvese hormonra is.
mehpempo.hu
Tudom, hogy ez csak boltban tudod most megvenni, de talán a mézes méhőpempő is javítana az egészségeden egy kicsit. Az valamivel olcsóbb.
Sziasztok!
Én új vagyok itt, a második lombik előtt állunk. Van valaki esetleg, aki debrecenbe jár?
Az én ismerősi/baráti körömben 5 baba van úton.
Lehet, hogy már írtad, csak nem láttam, de hová jársz?
Akkor már te közelebb állsz a babához, szorítok és várom az észrevételeidet.
Olyan rossz, 5 éve akarunk babát a sógornőm meg be jelentette, hogy terhes. Örülök neki! Csak olyan rossz mindenki terhes csak én nem tudok az lenni én egy selejt vagyok. Párom megkért, hogy segítsek majd neki, de nem tudom, hogy fogom kíbírni, már most remegek.
Nekem ezt az endokrinológusom nem is mondta, de azt mondtam neki, hogy elevitet szedek és annyit mondott, hogy azt szedhetem. Én csak az interneten olvastam, hogy a gravidát ilyenkor nem szabad szedni. Megnéztem és a femibionban is van jód. Még jó, hogy nem kezdtem el szedni, mert csak bajt csináltam volna megint.
MOst beszéltem az endokrinológusommal és a labor TSH sajnos megint rossz. Megint felment 3.6-ra. A doki szerint felszívódási probléma és felemelte az adagot. Most már 50-set kell szednem naponta. Így is elég hisztis vagyok, akkor milyen leszek ezek után. Szegény férjem!!
Ma csináltattam kilégzési tesztet dysbacteriosisra és az első órábban szépen fújtam a 0-kat, majd egy óra után felment 100 felé. Ez azt jelenti, hogy még miding bacik vannak bennem, de most visszautasítottam a 4. antibiotikum kezelést, most már hagyom, hogy magától rendbe jöjjön és szedem a probiotikumokat továbbra is. Biztos, hogy a kemény hormonkezelés csinálja az egészet, mint ahogy a doktornő is mondta. Ez rombolja szét a bélflórámat.
Az endokrinológusom még meg akarja nézetni a mellékvese hormont is lehet, hogy ettől vannak gyomorproblémáim, hogy túl sok kortizont termel. De még nem értem pontosan, majd meglátom milyen lesz a teszt.
szia
én 2 nap mulva megyek, sajna véleményt csak utána tudok mondani. az int. oldalukon található központi számon jelentkeztem be.
Sziasztok !
Köszönöm a válaszotokat.
Régóta akarunk babát, sajnos eddig még nem jött össze (5 éve) orvostól orvosig járunk kiderült pcos-vagyok.
Mostani klinika is jó, csak sokallom az árakat, az inszem. kb.120 ezer, a lombik meg 300 ezer körül van.
Nézelődtem a neten rátaláltam a Kaáli intézetre, és még az árak is jók.
Az szeretném kérdezni, hogy aki már volt itt, hogy mi a véleményetek erről az intézetről?
Aki tudja küldje már el a telefonszámát ahol be lehet jelentkezni (persze pirivát üzenetbe )
Köszönöm
sziasztok!
igaz még csak 1-2 alkalommal írtam nektek, de gondoltam ha már ti általatok hívtam fel a kaálit és jelentkeztem be, megírom, hogy 2 nap múlva megyek a kozultációra. tudom, nem kell sokra számítani, de azért én izgulok. :) remélem azért sok jó infóval látnak majd el és minnél hamarabb babázhatunk. :)egyébként a pestibe végeznek petevezeték átjárhatóságit? sajnálom az utóbbi időben történt sok sikertelen próbálkozást, de sosem szabad feladni. tudom írni könnyű, de átélni piszok nehéz... azért jó ha néha kap az ember egy pár bíztató szót...
Én sem szedek olyan vitamint, amiben jód van, mert az fokozza a pm. gyulladásomat:(
De viszont szedek rá szelént, meg heti kétszer e-vitamint, és most egész jó lett a laborom:)
Szia!
Ha jól emlékszem, akkor olyan 45 körül van az inszem + a gyógyszerek.
A lombik, csak részben ingyenes. Ott több gyógyszert kapsz, ami kb.60ezertől, akár 100ezer is lehet:(
Amint elkezdődik a kezelés, onnantól ingyenes a vizsgálat, de addig mindenért fizetni kell!
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy mi a véleményetek a pesti Kaáli intézetről?
Mennyibe kerül az inszemináció? Tényleg ingyenes a lombik?
segítségeteket előre is köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Győri Kaáli Intézet infók
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben