A Kaáli intézet (beszélgetés)
Szia Venusz2000!
Melyik intézetből szeretnél váltani?
Orvost nem tudok javasolni, de én úgy gondolom, hogy nagy különbség nem lehet köztük, és 1-2 telefont hallva ott úgy tűnik, hogy ha nem kérsz konkrétan senkit, Sajgó dr-hoz irányítanak, mintha neki lenne a legkorábban időpontja. Várni sajnos kell, az első konzira is, ami 13.000,-, ott átnézik a korábbi intézetből hozott leleteket, beavatkozásokat, szerintem alaposan kikérdeznek. Aztán az ő általuk felírt újabb vizsgálatokat máshol is elvégeztetheted és viszed a leleteket. Olyankor már csak 1.500,- a rövid megbeszélés. Az ultrahang 8.000.-, de adnak egy árlistát, amin minden rajta van. Minket az első konzin fel is vettek a lombikos várólistára, ami akkor 5 hónap volt.
Azért kérdezem, hogy honnan akarsz átjönni, mert elképzelhető, hogy a BMC-ben nem kell ennyit várni. Bár ott kicsit "kórháziasabb" a bánásmód.
Lányok!
Aki vitt már igazolást a munkahelyére, milyen időpontot írtak rá? Mert én tegnap olyat kaptam, hogy tegnaptól nov. 30-ig, de ugye ennek pont az lenne a lényege, hogy hosszabb időre - vagy határozatlanra - szóljon. Bár azt mondta a doki, hogy meghosszabbítható.
Ti aláírattátok a munkáltatóval? Az enyém tuti sértésnek fogja venni.
Szia!
A várólista dokitól is függ, meg szerintem attól is, hogy helyileg melyik Kaáliba mennél.
Nekem a konzi 13.000 Ft volt.
A kivizsgálásoknál sokszor rá kell kérdeznem, hogy ez + az nem kéne?
Segítséget kérnék!
Intézetváltáson gondolkodok, és ha tudnátok néhány infóval szolgálni a Kaáli intézetről, akkor azt megköszönném. Ami nagyon érdekelne:mennyire figyelmesek a kivizsgálások terén, mennyit kell fizetni a vizsgálatokért, illetve mennyi a konzultációs díj, tudnátok -e orvost ajánlani. Van -e várólista, tehát mennyi idő alatt lehet eljutni a konkrét beültetésig?Nagyon köszönöm ha segítetek!
Köszi, hogy leírtad...drukkolok Neked is...
Hamarosan meg lesz a konzultációm, többet tudok akkor már én is...
Vittem a korábbi leleteket, mert már régebben a SOTE-n csináltak egy lombikot. De itt újra megcsináltunk minden vizsgálatot, mert azok régiek voltak. Ha neked pár hónapon belüliek, nem kell újra megcsinálni. Kellett nekem 3.napi hormonlabor, műtéti labor, EKG, chlamydia-szűrés, rákszűrés, mindkettőnknek HIV, Hepatitis szűrés, férjemnek spermavizsgálat. HSG-t elfogadták a 3 évvel ezelőttit. Aztán végül itt nem lombikot javasoltak, hanem inszemet. Tegnapelőtt estem át az elsőn. És remélem az utolsón:-)Bár az 5-10% eredményességi statisztikát olvasva nagyon nagy szerencsének érezném!
Az 1 év várakozáson azért én is csodálkozom ...!
Köszönöm Kiscsillag és Viola a válaszokat...döbbenet!!!!Jövő szeptember??????????????????Még a 4 hónap is sok....
Viola, Te már leletekkel és konkrét eredménnyel mentél, vagy végeztek a köztes időben is vizsgálódásokat az elhúzódó babaáldás miatt?
És most hogy állsz? Mi mindenen vagy túl???
sziasztok,
Mi szeptemberben voltunk konzin a Káliban, akkor jövő szeptembernél tartott a TB-s várólista :-((
Akkor azt mondta Krizsa doki, hogy előfordulhat, hogy valaki kiesik valami miatt, de így is 10%-al túl vannak foglalva az időpontok. Elég brutál.....
Szia Blanco!
Én is Sajgó dr-hoz járok. Június elején volt az első konzultációnk, a legközelebbi lombik időpont már akkor is október közepe volt. Ettől rövidebb várakozásra szerintem ne számíts.
Kedves Fórumozók!
Ha esetleg van köztetek, olyan aki szívesen segítene a szakdolgozatom MEDDŐSÉG kérdőívében, kérem hogy a Szakdolgozatok, kérdőívek fórumtéma alatt töltse ki a Meddőség kérdőívemet.
Sokat segítenétek vele.
Előre is köszönöm a segítséget!
Sziasztok!
Bocsánat, hogy idetolakszom, de egy cipőben járunk.
Eddig volt 2 sikertelen lombikom, hamarosan kezdjük a harmadikat, remélem, az már tényleg sikerül.
Az előző lombikból megmaradt egy komplett doboz Puregonom, 600 NE. Kérem jelentkezzen, akit érdekel.
Vagy ha esetleg valakinek van ötlete, hogyan találnék gazdát neki, azt is szívesen veszem.
Köszönettel:
Bodzássüti
sziasztok,
teljesen új vagyok a fórumon és a helyzetben is, amiben kerültem...sajnos
November 9-re kaptam időpontot Sajgó dr úrhoz az első konzira. Az lenne a kérdésem, hogy vajon a lombikos program megkezdését várhatom-e már ebben az évben?Mik a tapasztalatok?? Mindkettőnk rendelkezik 2 hónapon belüli hormon-lelettel,a párom genetikai lelettel spermavizsgálat eredménnyel ( oligozoosp). Ez utóbbi miatt irányított át andrologós és nőgyógyász a Kaali-ba.Nálam minden rendben. Az orvost nem én választottam, így adta a sors, neki volt a legközelebbi szabad időpontja kb. 1 hónappal ezelőtt. Minden hasznos tanácsot örömmel fogadok!!!köszönöm
Tünci79 nagyon szépen köszönöm Neked is a választ! :)
Igen szeretném elkérni az I. sz. női klinikán ajánlott dokit. Pont most javasolta más is, hogy mivel a genetikai szűrésem is a Baross utcai Klinikán lesz ezért próbáljuk meg ezt a központot is, hátha itt nem utasítanak el. Nem tudtam, hogy itt is működik meddőségi intézmény, azt hittem itt csak genetikai szűrés van.
Nekem úgy szimpatikus a Kaáli csak az a baj, hogy mi nem biztos, hogy ki tudjuk fizetni. :(
Köszönöm szépen előre is a doki elérhetőségét. Illetve még lenne egy olyan kérdésem, hogy a SOTE-ra kell beutaló?
Köszi szépen a segítséget!
szia. én és a férjem bementünk az ANTSZ-be anonim aids szűrésre, ahol ingyenes és ott a néniknek mondtuk, hogy a kaáliba kell és ők felajánlották az is, hogy a hepákat is megcsinálják ott féláron. mi persze külön szóltunk, hogy nekünk olyan papírok kellenek amin szerepel a nevünk, tehát nem anonim, és megcsinálták úgy is. azt hiszem összesen az aids * 2fő, hepa b, c * 2fő, összesen fizettünk 6e ftot. :) a clamydiát a nődokim csinálta magánrendelésen. a torch sajna nem tudom, hogy micsoda. :(
remélem segítettem vele. :)
További ajánlott fórumok:
- Győri Kaáli Intézet infók
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben