A Kaáli intézet (beszélgetés)
Nagyon sajnálom!!!!!
Hát utro ügyben nem tudok tanácsot adni, én abbahagytam már elég korán. én 12 dpon teszteltem. inszem után a 12. napon és mivel negativ lett bár halvány 2. vonal látható volt olyan szellemcsik féle(ha érdekel a naplómban a kép fönt van róla, titkos, de beengedlek szívesen)De én akkor már abbahagytam ,és másnap megis jött. de már a menzis görcsöket is éreztem azért hagytam abba.
Nehéz tudom!!!!most itt senkinek sem sikerült az inszem!és ez miatt is meg a magam sikertelensége miatt is én már annyira nem hiszek ezekben az inszemekben....lombik forumon sok kismama lett most, már a lombikban jobban hiszek és várom is...
De azért 27. ciklusnap hát utrot nyugodtan szeheted még pár napig bajod nem lesz tőle.
nem látszik halvány 2. csik rajta?
Köszi a biztatást wwwww!
Ma van pont 2. hete, hogy volt az inszem, negatív lett a teszt:-( Szerintetek használjam még az Utro-t pár napig? Még csak a ciklus 27.napja van. Úgy gondolom, még 2 napig adok esély, aztán abbahagyom. Az orvost is fel kellene hívnom...
Én is féltem:)
de most tényleg olyan jó lene az az izgalom félelemmel keverve amit érzel:)Mert van esély a babára. Én is féltem sőt reszkettem ha arra gondoltam hogy mi van ha negativ lesz. De volt hogy úgy éreztem sikerült és olyan melegséget éreztem:)Jó volt a remény!és ott van az esélyed hogy sikerült!!!!
Igen a petevezetékek átjárhatóak voltak, gondolom nekem ezért nem fájt a hsg
nekem ultrahangon nem láttak semmit, csak hsg röntgen felvételén látszódik,hogy a vége boltív alakú. Ami állítólag nem gon a baba kihordásához, csak ilyen méhekben a méhbben lévő természetes hártya a boltív miatt be szokott lógni a méhbe ,így nem tud beágyazódni tőle a baba.
Hát ha ez a dolog igaz annak valamilyen szinten örülnék... mert akkor meg van az oka "az állítólagos oka" hogy miért nem jött eddig a baba.
Mert igaz magas volt az inzulin szintem és azért nem volt peteérésem, De már minden rendben van ,és minden jó.Még sem jött a manónk.És hát oka nincsen ennek....
Hát igen, ez fordítva szokott lenni. :-)
Azért döntöttek most így, mert nálam minden rendben (legalábbis eddig nem derült ki semmi), a férjemnél kevés a spermaszám. Az utolsó vizsgálatkor 10 M volt, erre azt mondta az orvos, hogy menjünk el andrológushoz minden egyéb lelettel (neki is hormonvizsgálat, genetikai vizsg.), mert ez éppen a határértéken van, ami felett inszemet szoktak csinálni. Mivel a motilitási érték jó volt, azt mondta az andrológus, hogy ezt javasolja. Aztán az inszem napján 12 M volt, erre azt mondták ideális. De érdekes, mert a másik intézetben is ilyen értékek voltak, mégsem merült fel, hogy inszem legyen. Ebben is különböznek az intézetek.
Nyugodtan kérdezz, ezt a kevés tapasztalatom szívesen megosztom:-))
Nekem is rendellenesség volt a méhemben,de ez már látszott a kivizsgálások alatt a hüvelyi UH-on,hogy valami nem oké.Aztán a HSG és a méhtükrözés megerősítette ezt,valóban méhsövényem volt,amit meg kellett operáltatni,addig bele sem kezdtek a lombikba,mert tényleg akadályozza a megtapadást.
Valóban fölösleges volt így az inszem.
A petevezetőid átjárhatóak voltak a HSG-n?Gondolom igen,azért volt inszem.
Az már mindjárt itt van..:)))ne félj,minden rendben lesz!!!
Nem igazán hallottam még olyan esetről, hogy lombik után mégis inszem. Nem gond, ha kiváncsiskodom?
Sajnálom, idegőrlő a várakozás! De talán tavasszal, ha jön a meleg és vége a megfázásos szezonnak, talán jobb is lesz!
Nálam még nincs eredmény, szerdán tesztelhetek. Nagyon félek :-((
Szia, ne is kérdezd..:(
Egy az egyben ahogy írtad, 20-30 perces konzi, korábbi leletek, pár még hátra van, amit felírtak... és a lista végére beállítottak, ami április..:((((
El is keseredtem jócskán, de mit tudok tenni??
Nálad? Van valami fejlemény???
eddig nem is akart laporoszcpiát, föl sem merült.
hiszteroszcopiát akart ha egy pár inszem nem sikerül.ezt sem értem miért nem inszem előtt csináltuk a hiszterot.
mivel nekem hsg-n kiderült a méhemnek a vége boltiv alakú. és szokott ilyen alakú méhben lenni hártya ami nem engedi a beágyazódást.
én krizsához járok. meg voltam elégedve vele. de most olyan furit mondott.
az utólsó inszemből lett 2 cysta mert nem repedt meg .és aztmondta menjek azonnal laporoscopiára cysta miatt.
úgy volt hogy jövőre megyek hiszteroszkopiára. most meg laporoszkopiát is akar. nekem ez fura! miért menjek? hiszteroszkopia oké mert azt akarok, de cysta elmúlik norcoluttal is.
a másik ajánlott nekem lászló ádám dokit aki 100.000ért csinál hiszteroszkopiát, szerintem a többi doki is megtudja csinálni ezt nem 100 ezerért.
Inszemináció (IUI)
60 000 Ft
IVF-ET
270 000 Ft
IVF stimuláció
70 000 Ft
Petesejt nyerés
110 000 Ft
Embrió tenyésztés
50 000 Ft
Embrió transzfer
40 000 Ft
IVF – AHA
310 000 Ft
IVF – ICSI
340 000 Ft
IVF - ICSI – AHA
370 000 Ft
IVF - AHA – SMART
420 000 Ft
Blastocysta tenyésztés
60 000 Ft
Fagyasztott Embrió Transzfer ciklus (FET)
80 000 Ft
Fagyasztott embrió felengedés
40 000 Ft
Embrió transzfer
40 000 Ft
Embrió fagyasztás
20 000 Ft
Fagyasztott embrió tárolás éves költsége
20 000 Ft
Spermium fagyasztás
20 000
Az nem egy irreális összeg!
Köszi az infot!
Ez igen! Jól hangzik!
Az enyém nincs is totál elzáródva, csak nagy nyomással átjárható az endometriózis miatt.
De a sperma is lassú és nem megy át rajta még ha átjárható is lenne!
A honlapon az árakat nézegettem már ,de nem tudom vajon mennyi még a lombikhoz a sok vizsgálat, mert azt gondolom csinál ő maga... nehéz kisakkozni, mennyibe kerülne?
További ajánlott fórumok:
- Győri Kaáli Intézet infók
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben