A Kaáli intézet (beszélgetés)
sziasztok,
segítségre lenne szükségem, a dokim szerint(K.P.), most már nincs mese mennem kell lapar+hisztero műtétre. itt vidéken ezt nem tudom megoldani, kértem a dokit ajánljon vkit.
Szent Imre Kórházat(dr.Rákóczi I.,Barna I.,és Fülöp T.)ajánlotta...Járt itt valaki közületek műtéten ill a dokikat ismeritek?
Köszi a segítséget (privátban is jöhet)
szia Andi,
mi januárban voltunk Szmatonánál. Első blikkre nem volt szimpatikus, kurtán furcsán elmondta a sablonokat, miben tudnak ők segíteni. Amit szerintem fontos tudni: ők egy babagyár. Azért vannak, hogy az embernek mesterségesen legyen babája. Nem gyógyítanak semmit, nem javítanak semmit, hanem mesterségesen, rásegítéssel (inszem) vagy lombikkal "csinálnak" babát.
Emiatt szerintem nincs annyira bennük szociális érzékenység és törődés, mert nekik feladatuk van, amit el kell végezni. Mi azóta nem is voltunk a Kaáliban, mert a vizsgálatok során derültek ki problémák, most azt kezeljük, viszont ez egy hosszú folyamat, sajnos.
Nem is gondoltad,hogy visszamentek más dokihoz?Hogy álltok a babával?
Nálunk a páromnak nem volt kifogása Szmotama ellen,neki több elvárása nem volt.Nekem igen:))
Sziasztok!
Miskolci Kaáliról van valami infótok?
Kösziii
Szia!
Én a dr.nőhöz járok. Szmatonát csak párszor láttam az udvaron. Én Őt nem ismerem, és a dr.nővel is elfogult vagyok!
Sztem, ha felhívod a recepciót, és kérsz konzi időpontot ahhoz a dokihoz akit szeretnél van esély arra, hogy válts. Van aki vár egy kicsit, és úgy vált, anélkül, hogy elmondaná, hogy Ő már járt ott másik dokinál!
Van, aki csak úgy egyszerűen szól a reces csajoknak ( aki a telefonnál van), hogy másik dokit szeretne.
Sziasztok!
Én a minap regisztráltam be, még nem vagyok nagyon jártas itt a témában, csak olvasgattam.
Ma voltam először a Kaáliban Szmatona doktornál. Hát nekem valahogy nagyon nem volt megnyerő, futószalagszerűnek éreztem a konzultációt, gyorsan elhadarta a kötelező anyagot, nem éreztem jól magam, kissé csalódottan távoztam. Valakinek van tapasztalata rőla?Lehet, hogy túlreagálom. Lehet első alkalom után váltani más doktorra? Kovács doktornőről illetve Sajgóról hallottam sok jót, Szmatonáról egy deka véleményt sem.
Tudtok tapasztalatokat mondani?
Sziasztok:)
Szia!
Mi parkolópályán vagyunk most. Lombikra áprilist kértem időpontot. Mi csak "látogatóba" megyünk hozzá januárban.
Szia!
Mi hozzá járunk. Nagyon kedves, és sokszor segít, ha valahol megakadunk. Mikorra kaptál időpontot?
Szia Zska! Bár mi még most kezdjük majd a lombikot,eddig csak pozitív tapasztalataim vannak a Kaálival kapcsolatban. Előtte a Sote-re jártunk inszemre, ott sokkal inkább futószalag volt, és a környezet sem volt túl barátságos. A dokikkal ettől függetlenül meg voltam elégedve.
Ti hol tartotok, min vagytok túl?
Köszi.
Nem. Magán laborban voltam, ahová nem kellett beutaló, de amikor meglett az eredmény, azt elvittem az orvoshoz, és ő írta fel a D3 vitamint.
Szia!
Voltál D3 vitamin szűrésen? A D3 vitamin nagyfokú hiánya meddőséget okoz.
Én babát várok 5 hónapban vagyok, de előtte hosszú ideig nem sikerült, illetve volt 2 vetélésem.
Végül a D3 vitamint szedtük nagy dózisban én is és a férjem is, és fél év után természetes uton fogantam meg, és meg is maradt a baba.
További ajánlott fórumok:
- Győri Kaáli Intézet infók
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben