A Kaáli intézet (beszélgetés)
Nekem nem volt derékfájás, de egy fél napig beültetés utáni 6. napon úgy éreztem, mindjárt megjön, és nem jött meg.
Nem kell bocsánatot kérned, nem kötelezett rá senki, hogy leírjam, mi volt velem. Ez van, ilyen is van, sajnos. De neked nagyon szorítok, és mindenkinek, aki ezt éli át, mert tudom, milyen nehéz várakozni. Nekem is olyan jól esett, hogy akik már átélték, azok segítettek, válaszoltak a kérdéseimre. Szerintem ez nagyon jó dolog.
Egyébként a hormonok miatt bármi menstuációval kapcsolatos dolgot érezhetsz, ez normális. Ma egy hete volt az ET, nem? Jövő héten ilyenkor már többet fogsz tudni, de jó lesz! :-)
Üdv.
Jajjjjjj... Lehet a kis pici 3 napos indult meg és azért történt minden később! Csak ez a hülye vérzééééééééés!
Tegnap nem tudtam vele beszélni, ma hívom megint, de sajna soha nem veszi fel, sms-t meg olyan kellemetlen mindig írni. Mondjuk most az lesz, hogy írni fogok, ha nem sikerül elérnem...
Melyik mennyi lett? Vagy azt nem mondta?
Utro-t toltad egész mostanáig, vagyis tolod most is???
De akkor még van esély, vagy mit mondott???
Azért még megy a drukk!!!
De aranyos vagy Warinika! Megyek rohanok holnap reggel!
Vervetel márcsak akkor van ugye. Halisten csökkentek hangyanyit a rosszullétet tunetek! Extra happy lennék ha múlt heten nem lett volna verzes! Hat délelőtt okosabb leszek:) Szorits kerlek!
Azta, ez tényleg érdekes fordulat...
Dokit hívtad? Tuti azt fogja mondani, hogy menj oda holnap reggel és csinálnak vérvételt, meg lehet, csinál UH-t is!!!
Drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szia Eveun!
Nagyon szépen köszönöm, hogy leírtad, nagyon sajnálom hogy neked így alakult!! ÉN még utrogestánt használok, holnap tesztelek megint,az lesz a 14. napom, aztán majd beszélek a dokimmal, attól függetlenül, hogy mi lesz az eredmény, aztán majd meglátjuk. Reménykedek még azért!! :-)
Szia! Én az első három napot végigpihentem, talán csak 2-3 órát tettem vettem naponta. Nagyon nehéz volt utána, húzott vissz az ágy, de fokozatosan visszatértem a régi életembe.
Igen, nekem mindkettő megtapadt, de sajnos megálltak a fejlődésben, úgyhogy volt egy műtétem (3 hete volt), ahol eltávolították őket. :-( Most igyekszem feldolgozni, mert néha nagyon rossz. Tudod, nagyon beleéltem magam, hogy végre szülők leszünk. Életem legboldogabb időszaka volt. Sajnos vége, de januárban újra megyünk lombikra.
Vigyázz magadra, türelmes várakozást kívánok,pihenj sokat! :-)
Szia!
Nekem is most volt az első lombikom, szeptember 30-án volt az ET, 5 napos babákat kaptam vissza... Utána a 10. napon már pozitív lett a teszt, de amúgy a 9. napon én is elkezedtem barnázni, aztán 11. napon már átment pirosba. 11. napon reggel voltam vérvételen, ahol néztek hct-t és progeszteront is(mert a pozitív teszt után felhívtam a dokimat), ott 50 lett a hcg, ami nem túl sok... Nem is maradt meg :( Nálam ez így történt, de valakinek elmúlik a barnázás, ha kap több progit.
Szép napot!
Sziasztok!
Budapesti Kaálisok! Et. után vagyok 13. napon, tesztem sajna még negatív :-(. Van egy pici barnázásom, alhasi szurkálásom, első lombikunk, kérdés hogy, reménykedhetek-e még a babukban? Holnap tesztelek legközelebb a 14. napon. Kicsit félve, de pozitívan állok hozzá. Volt más is ilyen cipőben? És hanyadik napon volt pozitív a tesztetek? Előre is köszönöm
Szia!
Hát 19,5 lett a hcg, így már csökkenőben van... De hát erre számítottam.
Ma hívom Dokit, hogyan tovább, kíváncsi vagyok, mit mond! Folyamatosan azon kattogok, mit kellene esetleg másképp csinálni, hogy a következő esetleg sikerüljön... Hogy vajon most mi lehetett a baj. Nekem nem voltak rendben a hormonjaim, vagy esetleg az embrió nem volt egészséges... Nyilván erre nem kapok választ, de érdekelne :)
Te mikor mész kontrollra??? Lehet, megint találkozunk :)
Köszi a bíztatást, szép napot!
Hátha! Bár már néha vannak menstruációs görcseim!Elkeztem enni a túrót, húst + víz fulladásig, és most úgy néz ki, hogy jobb! Még 6 nap van a tesztig, de megfogadtam, hogy nem csinálok hamarabb! Nem gondoltam, hogy ilyen lassan is eltelhet 2 hét!
Mindenkinek minden jót!
Szuper! :-)
Én nagyon sokat gondoltam rájuk,elképzeltem, hogy tapadnak meg. :-)
Azért most nehéz lesz a várakozás.
2 hét múlva mész HCG vizsgálatra? Vagy csak UH-ra mész 3 hét múlva!
Pihenj sokat! Gondolj, szépekre!
Üdvözlet! :-))))
További ajánlott fórumok:
- Győri Kaáli Intézet infók
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben