2015 őszén születendő babák (beszélgetés)
Jobbulást hercegnő!
Én azzal vagyok most bajban, hogy végülis hivatalosan 4 hét 6 napos vagyok, de nekem 32 naposak a ciklusaim, tehát tuti nem ennek a kornak megfelelő az állapotom. Ilyenkor hogy számolnak a dokik?? mert azért ennyire az elején 1-2 nap is nagyon sokat számít.
Jajj még nagyon kölyökgólya vagyok :)
Kemény 4 hét +5 nap :D Én még csak most tudtam meg a jó hírt :)
Velünk minden okés, egy kellemes harmóniában vagyok a babócával úgy érzem, nem szenvedtet egyenlőre semmivel, csak a fáradtsággal :) Tettem fel képet a mi kis rizsszemünkről :)) 4-5 hetesnek saccolta a doki, és valóban félidőnél később foganhatott, ezért is volt halovány a tesztem egy ideg. Biztos a januárban szedett antibiotikum hatása. :)
A "feldugós" :D ultrahangot nem úsztam meg, de nem volt vészes, egész vékonka a "szerszám" :D
:))) Még én sem fogtam fel igazán, talán majd akkor ha a kezünkben lesz , vagy még később :D Vagy majd ha a hólyagunkat rugdossa :D
Az emelésre figyelj nagyon. Én mézet, koffeint (fekete teát sem), tejet, cukrosakat, banánt nem eszek. A banánt a székrekedés elkerülése végett, pedig nagyon szeretem. Sok "ződet" meg gyümit egyél, kefírt, joghurtot, mindent ami rostos. Számíts rá, hogy le fog lassulni az emésztésed, erre kell a sok rost. Ez ilyenkor természetes, viszont kellemetlen tud lenni.
Hirtelen ennyi :))
Köszönöm! Igyekszem nagyon pozitív lenni ezúttal és háttérbe szorítani az aggodalmaimat.
Jah és szeretnék egészen novemberig én is a csoport tagja lenni :)
Sziasztok! Csatlakozom hozzátok :) Ma lett pozitív a tesztem, ha minden jól megy, akkor november közepén jön a kis pocaklakónk :)
Szerintem már van pár ismerős arc itt nekem, szóval üdv újra :) Majd feltérképezem a topikot :)
Brigi, nagyon sajnálom, hogy mindezt át kellett élned! :( Kívánom, hogy ez a várandóságod a lehető legjobban alakuljon, itt mindenki nagyon drukkolni fog Érted/Értetek!
A lényeg, hogy ne idegeskedj, most mindennek rendben kell lennie! És hiszem, hogy így is lesz!!!
Én is úgy tudom, hogy napi egy kávé simán belefér, úgyhogy abból biztos nem lehet baj, igyad nyugodtan!
:) Azt a bébike is rosszabbul viseli, ha az Anyucinak fáj valamije, vagy nem jó a közérzete. ;)
Jaj csajok, én napok óta nagyon rosszul vagyok..24-ből 24 órát émelygek, tegnap előtt sajnos nem bírtam már tovább, és hányni is sikerült. :(
Még éjjel is, ha csak megfordulok az ágyban, akkor is elkap a rosszullét. :(
Próbálok úgy enni, hogy legyen mindig a gyomromban valami, inkább többször keveset, bár semmit nem kívánok, csak mégis muszájból. :(
Nem is tudom elképzelni hogy fogom bírni még ezt legalább 5 hétig.. :( /Kisányomnál is a 12. hétig voltam rosszul, de ezt most valahogy sokkal rosszabbul élem meg../
Szombaton lesz a Mamám temetése nekem is../Fogadd őszinte részvétem Hercegnő, tudom, mit élsz át!:( /
Nem tudom, hogy fogom tudni végigállni..egy 10 perces mosogatás közben is legalább kétszer le kell üljek, itt meg még lelkileg is oda leszek. :( Azért remélem valahogy össze tudom szedni magam, és nem lesz baj..
Pedig én úgy de úgy imádtan terhes lenni!!! Alig vártam, hogy újra átélhessem..annyira csodás!! Még maga a szülés is a fájdalmával!! :)
Ezekre a rossz élményekre már komolyan nem is emlékszik az ember lánya..legalábbis nem intenzíven.. Na de ennek is vége lesz remélhetőleg nemsokára, és újra a fellegek felett lebeghetek..