Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2011 januári babák fórum

2011 januári babák (beszélgetés)

1554. s700 (válaszként erre: 1553. - Alina33)
2010. júl. 23. 10:56

Nekem ezt a tesztes gondomat megoldotta a genetikai tanácsadó... Szerinte felesleges pénzkidobás, mert jó lett a kombináltam. Majd még az AFP után kiderül, meg hétfőn azért még megbeszélem a dokimmal.

A meleget én se bánnám már, ha vége lenne, vagy 5-10 fokot enyhülne. Azt viszont abszolut nem bánom, hogy nem 30 hét felett vagyok ebben az időben. Nagyon sajnálom azokat, akik alig bírnak már mozogni is és a hőségben kell lenniük.

Azért én kicsit reménykedem, hogy kedden is megnéz a dokim UH-al. Sokára lesz még 3-a, hogy 18 hetesre menjek! Bár lehet, hogy mégsem csinálja meg....

Várom már nagyon a hétfőt, hogy beszélhessek a dokimmal...

1553. Alina33
2010. júl. 23. 10:27

Én voltam a kombinált tesztet de nem tudom, hogy elmenjek-e az integráltra vagy elegendő-e a 18. heti ultrahang...

Tudom, hogy egyik sem ad 100%-os eredményt de nagyon nincs kedvem kifizetni 15 ezret a vizsgálatért.

Csajok, elhiszitek hogy lassan félidősek leszünk??!!

Jó, mondjuk még kicsit odébb van de nemsoká megyünk a 18. heti uh-ra és onnan már csak két hét a félidő.

Aztán most jön csak a neheze.

Emlékeim szerint a 20-30. hét között a legjobb; mozog a baba de még nem olyan nagy a pocink hogy ne tudnánk mozogni tőle.

Aztán a 30. héttől jön a kevésbé jó időszak de legalább nem lesz ilyen meleg.

1552. Ella89
2010. júl. 22. 17:44

Trixie!

Nekem azért ajánlották a kombinált tesztet, mert -ahogy Krisztina is írja- az ÁEK-ban ingyenes volt és a doki szerint nem szabad kihagyni. Igaz, nekem is van egy egészséges lányom és a korom miatt nem kéne aggódnom a Down kockázat miatt, még 22 sem vagyok, bár az is igaz, hogy 40 fölött is szülnek egészséges babát és sajnos 26 éves netes barátnőm kisfia lett volna Downos, de nem akarták (azóta született egy egészséges kislánya). De nyugi, nem lesz baj és ha ilyen jók lettek az értékek, akkor felesleges is lenne kockáztatni magzatvízminta vétellel (szerintem).

Vick!

Szerintem nem gáz, ha más orvos pecsétje is benne van a könyvedben. Ezen igazán ne rágódj!

Ha ennyire akarod tudni, akkor szorítok, hogy meg is mutassa magát a picike. :)

A férjem eredetileg azt mondta, hogy elsőre fiút akar, utána jöhet a húga. Amikor lányunk született kijelentette, hogy a következő kettőnek is lánynak kell lennie, negyediknek majd jöhet egy fiúcska. Amikor kiderült, hogy lesz újabb baba, rögtön mondta, hogy ő bizony lányt érez és lány is lesz! Ha fiú, akkor ő haza se viszi (csak viccelt). Utána megbeszéltük, hogy talán nem kéne ennyire tiltakoznia egy fiú ellen. Azt mondta rendben, neki is mindegy, mint nekem. Amióta vége a foci VB-nek, teljes lázban ég egy kisfiúért. Azt mondta, ha lány lesz, akkor kap egy rongybabát, ha fiú, akkor egy bébi focimezt. :D Mondjuk ez hülyeség, mert én nő létemre szeretem a focit és sok férfi ismerősöm utálja. :P

2010. júl. 22. 15:39

Budapesten a Áek-ban ha ott fogsz szűlni a kombinált teszt ingyenes, az integrált 15000 Ft.

Nekem a múlt héten csinálták meg a kombináltat.

1550. s700 (válaszként erre: 1548. - Vick81)
2010. júl. 22. 15:32

Én is akarnék már menni, de még várnom kell....

Hétfő este vizsgálat és talán kedden majd lesz UH is már meg AFP-mondjuk azt nem várom annyira...

Én is örülnék, ha már látná a nemét, de amiatt türelmes vagyok. Még egy darabig.

1549. s700
2010. júl. 22. 15:30

nekem is van egészségpénztáram.

Nagyon szeretem, tök jól ki lehet hozni előle dolgokat...

Idén bevalláskor 109 ezret kaptam a számlámra:-)

Sajna a lombikozás miatt jó sokat költöttem a gyógyszertárba. De idén most nagyon jól jött a lóvé. A gyógyszerekre meg így-is úgy-is költöttem volna.

Most meg a táppénz kiegészítést igénybe veszem és így nem érezzük meg annyira anyagilag.

Meg mondjuk a munkahelyem is fizet be rá szerencsére. És milyen jó lesz majd egy csomó babacuccra!

Csak félek, hogy nehogy megszüntessék az adókedvezményét, mert onnantól nem éri majd meg...

1548. Vick81
2010. júl. 22. 15:28

Sziasztok!

Szia Trixi!Gratula a babóhoz és üdv nálunk!

Én is most vágattam le a hajam derékig ért és szőke volt, most eg a nyakmig ér és barna lett!

Nem bánom!Már annyira száraz volt a hajam.Most egy kicsit felfrissült!

Holnap megyek dokihoz, remélem meg tudja mondani, hogy fiú vagy lány ez a kis édes, aki bögdös odabennt!Szerintem fiú!!Ha megtudom majd megírom, ok?Már úgy várom, hogy menjünk, de csak este fél 8-ra kaptam időpontot!

Kicsi aggódom amiatt, hogy mit fog szólni, hogy már egy másik dokinak a pecsétje is bennt van a kiskönyvemben, de tudom, ne foglalkozzak vele, de azért mégis!Nem gáz?

1547. trixie (válaszként erre: 1546. - S700)
2010. júl. 22. 15:16
Az tök jó, nekem 29 volt az integrált!!!!!! Igaz, egészségpénztárral elszámoltatható (aki tudja) de azért akkor is!!!
1546. s700 (válaszként erre: 1542. - Trixie)
2010. júl. 22. 15:15

Az integrált teszt első vérvétele tökre ugyanaz, mint a kombinált teszt.

Nálunk Pécsen ezt ingyenesen mindenkinek megcsinálják.

Tudom, ez kórházanként-orvosonként változó...

Az integráltért ezért "csak" 15 ezret kell fizetni nálunk.

1545. trixie (válaszként erre: 1544. - S700)
2010. júl. 22. 15:14

:::)))))))))))

Hát igen, én is lennék most hal a vízben! És mivel 184 !!! (igen, nő létemre) cm vagyok, hosszú hal!!!!

1544. s700 (válaszként erre: 1543. - Trixie)
2010. júl. 22. 15:13

:-)))))

Jól van na, hát meleg van kicsit-nem is kicsit-nagyon!!!!

1543. trixie (válaszként erre: 1541. - S700)
2010. júl. 22. 15:07

Jaj, nem akarlak megbántani, de ezen a kis elírásodon nagyon jót nevettem:

"Nekem is hosszú a halam"

Ez tök édes volt::))))::))))

1542. trixie
2010. júl. 22. 15:05

Köszi lányok, aranyosak vagytok, én is épp így gondolom, nem nagyon akarok kockáztatni. Van 2 egészséges gyerkőc, és nem volt egyikőnk családjánál sem gond.

Furcsállom, de nekem a doki fel sem ajánlotta a kombinált tesztet, rögtön az integráltat ajánlotta. Pedig pont azért mentem hozzá, mert még fiatal, nincs kiégve, és akik véleménynét kérdeztem mindenki azt mondta hogy nem az a pénzéhes típus. Meg ráadásul ő abból nem is lát nagyon semmit. Lehet hogy csak a 2-3 % miatt ajánlotta amivel az integrált pontosabb? A fene tudja, most már mindegy, és igen, köszi, rendben lesz minden.

12. héten a babu 65 mm. volt, a tarkóredő 1,3 mm és elvileg minden okés!

1541. s700 (válaszként erre: 1536. - Ella89)
2010. júl. 22. 14:32

Nekem is hosszú a halam, ritkán megyek fodrászhoz, de akkor is annyit vágatok, hogy össze tudjam kötni. Meg van benne egy kis melír is, így palástolom az ősz hajszálakat, és azért is praktikus, mert így nem kell havonta festetni járnom.

Nevekkel mi még nagyon hadilábon állunk. 1-2 van, de egyik sem az igazi. Ízlelgetjük folyamatosan a neveket, de talán ha lesz már neme, akkor könnyebb lesz, mert csak egyik fajtát kell keresnünk.

1540. s700 (válaszként erre: 1537. - Trixie)
2010. júl. 22. 14:28

Szia Trixi!

Üdv köztünk!

Én 37 leszek, mire szülök. Engem elküldött a dokim genetikai tanácsadásra. Ott először felajánlotta a magzatvíz vételt a doki, én meg mondtam neki, hogy nem akarnám. Mondta, hogy neki ezt mindenképp el kell mondania. Ok, mondom, tisztában vagyok a dolgokkal, nem akarom inkább fizetnék az integrált vérvételért. Aztán megnézte a doki a kombinált teszt eredményét és a 12. heti UH eredményét és azt mondta nem kell az integrált teszt, mert nagyon jók az eredményeim.

Aláíratta, hogy nem akarok vízvételt, de bármikor meggondolhatom még magam. Az AFP és a 18. heti UH még fontos lesz és ha az is renden, akkor semmi ok az aggodalomra.

Ja és nálam még az is volt, hogy sógornőmnek down kóros terhességet szakítottak meg. Szerencsére utánanézett a doki és kiderült nem öröklődő volt neki ezért nekem nem jelent kockázatot.

Ha neked már van egészséges babád, akkor tényleg nem sok értelem van kitenni magad egy esetleges vetélésnek.

De persze Te döntesz!

1539. Ella89
2010. júl. 22. 14:06

Hát igazán egyikhez sem tudok hozzászólni, mert nem ismerem azt az orvost és azt sem tudom, melyik kórházban dolgozik.

Trixie!

Nekem csak kombinált tesztem volt, aminek nagyon jó lett az eredménye és 21 vagyok, ezért nem küldenek magzatvíz vételre. Elhiszem, hogy meg akarod úszni, mert 2% vetélési kockázattal jár és többekről is hallottam, hogy voltak rajta, negatív lett és a babájuk mégis Down kórral született. Akkor mi értelme?! Az én orvosom ezért nem is ajánlotta, csak a kombinált tesztet meg ha valaki igényli, akkor az integráltat. De szerintem minden rendben lesz, ne aggódj! Meg ha a 12. heti UH-n rendben találták a tarkóját és az orrcsont is látható volt, akkor szerintem nem kell aggódni. A korod még nem ok rá, hogy idegeskedj! Meg amúgy is minden rendben lesz! ;)

2010. júl. 22. 14:00

Segítsetek kérlek, ismeri valaki Dr. Jerger ANdrást, milyen orvos? mennyi a szülési tarifája?

Nagyon fonts, kérem ha valaki tud valamit írja meg nekem.

1537. trixie
2010. júl. 22. 13:51

Sziasztok!

Új vagyok ezen a fórumon, igazából idáig a februári babák-nál voltam, de aztán Rátok találtam. Én holnap leszek 14 hetes.

Kérdésem hogy volt e valaki integrált teszten, és ha már megvan az eredmény akkor küldtek-e valakit magzatvízvételre (már aki 35 évesnél idősebb, én 36 vagyok)akkor is, ha negatív az eredmény?

Nekem a második vérvétel Aug.3.án lesz, nagyon meg akarnám úszni a magzatvízvételt és parázok hogy minden rendben legyen.

Egyébként 3. baba lesz nekem.

Előre is köszi a választ!

1536. Ella89 (válaszként erre: 1535. - Alina33)
2010. júl. 22. 13:44

Én pár napja vágtam le magamnak kb. 10 centit. Most is túlér a vállaimon. Fodrászánál már rég nem voltam. Amikor úgy éreztem, drága nekem, nem mentem többet és visszanőtt a hajam (kicsi korom óta a fenekemig ért). Azóta magamnak vágtam. Csak az esküvő előtt mentem el fodrászhoz, azt apu fizette (része volt a nászajándéknak). Meg novemberben a Baba-mama expon volt ingyen fodrász, nála vágattam 10 centit (ő kb. ötöt vágott le, de bizonygatta, hogy az 10 cm).

Sajnálom, hogy "pumuklis" lett a hajad. Nem tudom, mennyire segít, de az enyém állandóan hullik, naponta többször kell fésülnöm, mert úgy összegubancolódik (holott fel van tűzve vagy összegumizom), lehet ezért is zsírosodik meg törik annyira. És olyan hülyén vágtam le, nem egyenes, de nem is tépett, ráadásul a férjemnek se tetszik. De valahogy most nem érdekel, milyen a hajam. :P

Tegnap névnapot ünnepeltünk és a férjem meghívott fagyizni az Allee-ba. Tök jó volt. Bementünk előtte egy bababoltba, ahol kismamaruhát is lehet kapni (de basszus, 10 000 volt egy felső!), nem vettük ruhát, de a lányom hisztizni kezdett, amint meglátott egy plüss Nici terméket, egy pacit (imádjuk a Happy Box plüssöket). Mondtam, hogy van ízlése. Végül Annyira nyújtózkodott érte, hogy levettem, odavittem a pénztárhoz és megvettem. Csak miután kifizettem és odaadtam neki, akkor hagyta abba a hisztit. 15 hónapos, de már egy rágókát, 1 napozós bodyt és ezt a pacit is sikerült kisírnia. Persze ha egy vagyon lett volna, nem veszem meg. És egyszer van névnapja az embernek egy évben... Miért ne vehetne aznap valamit a gyerekének? :)

Fagyizás közben újabb nevet vetettem fel, amit a férjem múltkor undorral az arcán utasított el, de nekem nagyon tetszik, így ismét felhoztam. Csodák csodájára azt mondta, hogy szép név! :) Most már 3 lánynevük van: Nóra, Beatrix és NORINA. :D Talán ez lesz a pici lány neve (már ha lány). Norina Beatrix. De ez még nem biztos, még rágjuk, ízlelgetjük egy ideig, de jó lenne, ha ezt a nevet kapná a kistesó, amennyiben lány. És nem érdekel, ki hogyan húzza a száját az ismerősök, rokonok közül. Csak abban reménykedem, hogy nem nyúlja le senki addig! :P

1535. Alina33 (válaszként erre: 1534. - Ella89)
2010. júl. 22. 13:27

Jaj ne csináld már ezt az öregeskedéses dolgot, mert kezdem magam rettentő cudarul érezni a magam (már betöltött) 35 évével :(

Mondjuk én nem érzem magam őslénynek, de tény hogy mostanában (és ezt én is a terhességre fogom) feledékeny vagyok.

És a hajam is elszaródott; 3 éve még tök jó göndör volt, most meg rettentő száraz és épp hogy hullámosodik, pedig úgy szerettem a göndör a fürtöket. Képzeljétek 2 hete voltam fodrásznál és és vagy 30 centit vágattam a hajamból. Eddig olyan mellig érő volt (de gyerek mellett mindig összegumiztam) most meg 12-15 centis lehet és leginkább egy pumuklis madárfészekhez hasonlít és még össze sem lehet fogni. Elég dráma de most már ez lesz egy darabig. Egyetlen előnye hogy könnyű mosni és és gyorsan megszárad (pláne 40 fokban hehe).

1534. Ella89 (válaszként erre: 1533. - S700)
2010. júl. 21. 16:21
Na látod, az lehet! Melegben én is furcsán érzem magam agyilag is. Hülyeségeket mondok, gondolok. És talán nekem is azért ilyen rossz a memóriám, mert nincs egy napirendem. Reggel megetetem a lányomat, játszom vele, néha zuhany (van, amikor csak este, van, amikor reggel vagy napi 2-3 alkalommal), aztán felnézek netre, utána Leát megetetem, picit játszunk, átpelusozom (általában ebéd után kakil), leteszem aludni. Aztán vagy felnézek megint ide vagy olvasok, TV-zek. Aludni ritkán szoktam, pedig fáradt vagyok. Múltkor pedig direkt rákészültem: kivettem a kontaktlencsét, összegumiztam a hajamat, betakaróztam (anélkül nagyon nehezen alszom el, hiába van éjszaka is 25-28 fok). Aztán vagy Lea ébredt fel és szájalt a fülembe, vagy én nem tudtam elaludni, esetleg felhívtak vagy csak telefonbetyárkodtak. Szóval bátran mondhatjuk, nincs megszokott napirendem. Meg Lea is van, hogy 1 órát alszik és van, hogy hoppá, elfelejtem felébreszteni (mert pl. olvasok vagy tanulok és belemélyülök a könyvbe). És engem az is nagyon meg tud zavarni, ha csengetnek, mert elfelejtem, hogy mit csináltam előtte. Nekem mindig olyan jó memóriám volt, most pedig annyira rossz. Meg mindenen idegeskedek. Tényleg egy idegbeteg, buta liba lettem, aki ráadásul külsőleg is megöregedett. :(
1533. s700 (válaszként erre: 1532. - Ella89)
2010. júl. 21. 15:46

Igen, úgy értettem, hogy előtte is volt. De inkább akkor mondjuk, amikor nagyon sok elfoglaltságom volt, leterhelt nagyon a munka és többfelé kellett volna figyelnem, mint bírtam.

Most inkább a ráérésben felejtem el, nem a sok tennivaló miatt....

Meg lehet, hogy a meleg is rátesz egy lapáttal!

1532. Ella89
2010. júl. 21. 15:34

Jaj, naplóírás. Eddig Leáról írtam. Egyszer. A babának írok "naplót", vettem egy aranyos kis Me-to-You macis jegyzetfüzetet és néha abba írom le, mi történt egy adott napon, hogyan éreztem magam, a baba először mozdult meg stb. De sokszor oda is fáradt vagyok bejegyzést írni. Meg én lefekvés előtt szeretek írni, amikor tényleg lezárja az ember a napot. Mondjuk gondolkoztam, hogy fogok írni, ha majd megmoccan. Hétfőn lett volna aktuális, de ma is elkezdhetném. Ha nem felejtem el, nyitok egy naplót a picinek! :P

Azt hogy érted, hogy nem a kismamaság miatt vagy feledékeny? Előtte is volt? De gondolom nem olyan durva, mint nekem... :( Mondjuk olyan ne is legyen!

1531. s700
2010. júl. 21. 13:36

Ne aggódj, Ella, én is tökre feledékeny vagyok, bár nekem nem a kismamaság az oka sajnos...

Tenni ellene csak annyit tudsz, hogy a fontos dolgokat felírod.

Én tegnap a körzeti dokihoz felejtettem el elmenni. Illetve nem is elfelejtettem, hanem a rendelési időbe meg a napokba kavarodtam bele. Mikor délután indulni akartam, akkor jöttem rá, hogy kedden délelőttös. Így ma délután tudok menni hozzá majd...

Lányok, aki nem ír naplót miért nem teszi? Én annyira élvezem! Jó kiírni magamból néhány dolgot és néha még vissza is olvasok. Meg persze mások naplóit is jó olvasni.

1530. Ella89
2010. júl. 21. 12:30

Mi majd a 19. héten megyünk, a 18-20. heti genetikai UH-t nézzük 4D-n. Illetve csak anya, mert mi nem akarunk semmit se látni, se vágást, se fütyit. Majd a szülőszobán (vagy műtőben) kiderül minden. :D

Lindi!

Nem hülye kérdés (én már majdnem elfelejtettem, milyen érzés, pedig tavaly áprilisban szültem, nincs messze a babamozgás-élmény). Hétfőn középen éreztem a picit, tegnap kicsit bal oldalt (nem teljesen balon, csak nem pontosan középen), ma megint középen, de alig, mert épphogy megmoccant. Most fogok enni, remélem beindul! :D

Reggel voltunk vérvételen (AFP). Nem voltak sokan, de basszus... Az ablakot nem nyitották ki, elkezdődött sorszám szerint a vérvétel. Aztán behívtak 1 kismamát, utána megint sorszám szerint (2 ajtónál 4 nő vette a vért). Utána 2 kismama, végül sorszám szerint. 1 órát vártam, mire sorra kerültem! Bementem (én voltam a 20-as), aztán leszúrt a nő, hogy ő nem vesz le kismamáktól, menjek a kolléganőjéhez, várjam meg, amíg visszaér. Aztán gondolt egyet, elkezdte felcímkézni az üvegcséket és végül vett tőlem vért. Hát basszus, csak az elején szóltak ki, hogy kismamák mehetnek, utána sorszám szerint ment minden, pedig voltak ott nagy pocakkal is 36. heti vérvételen, láthatták, hogy ők is babát várnak és már régen volt kismama előreengedve. Na mindegy. Amúgy rögtön Alina esete jutott eszembe, hogy vele milyen bunkó volt a szülésznő. :(

Jaj, lányok, nem vagytok feledékenyek? Én nagyon! :( Este mondta a férjem, hogy holnap lesz a névnapom. Reggel felköszöntött és akkor villant be, hogy ma van, pedig előző este is mondta, amikor 9 után hazaért. Aztán ma még beugrottam egyetemre leadni a vizsgarendi kérelmemet (hogy máskor vizsgázhassak, ne december-januárban, amikor szülök). Hazajöttem, apám vigyázott Leára. Amikor elköszönt tőlem, ő is felköszöntött. Akkor is elfelejtettem. Most is úgy jutott eszembe, hogy küldtek névnapi köszöntőket. Basszus, a férjem névnapját is majdnem elfejeltettem, júni 29 előtt pár nappal vettem meg neki az ajándékai másik felét és aznap is majdnem elfelejtettem felköszönteni reggel és este odaadni az ajándékokat. Ez annyira durva. És ma rendeltem kaját (elfelejtettem kivenni a húst a fagyasztóból, az életben nem olvad ki). Viszonylag gyorsan ki is hozták és amikor csöngettek, akkor kimentem, a pénzt meg nem vittem az ajtóhoz, vissza kellett rohannom. A futár meg is kérdezte, hogy elfelejtettem-e hogy rendeltem vagy csak szórakozok. És tényleg elfelejtettem, csak nem akartam neki bevallani, így is tök kínos. Tudom, ez azért van így, hogy az anyuka a születendő babára tudjon koncentrálni, de akkor is! Első terhességem alatt nem volt ilyen durván! Szedjek kavintont?! :S Vagy mit tegyek??? Mindent felírok már és rárakom post-it-en a monitorra, de valamiért nagyon idegesít. És hirtelen lettem ilyen feledékeny, néhány napja (igaz, 1 hónapja a Péter napot is majdnem elfelejtettem, de csak majdnem). Mit lehet tenni ellene?

1529. RLindi
2010. júl. 21. 10:46

Sziasztok! Csajok aki már érezte a baba mozgásokat, lehet,hogy hülye kérdésem lesz, de hol éreztétek? Mert én ma szerintem igen, többször is reggel és délelőtt, de teljesen lent a bal oldalon. Szerintem ez Ő volt:) De azt hittem feljebb van..:) Hm?

Mi 2x terveztünk menni 4d-re, először a18 majd a 26-28 héten.

1528. s700
2010. júl. 21. 10:32

Mi is extra megyünk majd 4D-re.

Pont tegnap beszéltünk róla, hogy 22. hét környékén kéne menni!

Úgy néztem 15 ezerbe kerül.

Hétfőn majd megbeszélem a dokimmal mi a véleménye.

Ti mikor akartok menni?

2010. júl. 20. 22:46

Engem is megnéz a dokim minden hónapban a magánrendelésem, ezenkívül vannak a kötelező kórházi vizsgálatok. 4D-re extra megyünk majd.

Hízás...hát én kezdetben se nem fogytam, se nem híztam, stagnáltam...de most a napokban fél-egy kg-ot fel-le megy a mérleg,úgyhogy szerintem lassan nálam is beindul. Elvileg a 14. hétben járok. Jövő hétfőn megyek a dokimhoz, akkor beszéljük meg az afp-t is...

1526. Babarózsa84 (válaszként erre: 1515. - Alina33)
2010. júl. 20. 22:44
Nekem is 2 hetet mondtak az eredményre, sőt én még sms-ben sem kapok semmilyen kódot,hanem a kórházba kell menni az eredményért...szóval nem semmi micsoda különbségek vannak.
1525. Ella89 (válaszként erre: 1515. - Alina33)
2010. júl. 20. 19:14

Milyen "rendes". Örülj, hogy szóba állt Veled. Biztos meg kellett volna sajnálnod és bocsánatot kérned, hogy nem tudja végezni a másik dolgát. Miattad. Megáll az ész... Utálom az ilyeneket!

Anno amikor nekem balesetem volt, sokkos állapotban toltak fel kerekesszékben a röntgenre és csak onnantól vannak emlékeim, hogy a röntgenes csaj üvölt velem, hogy szedjem már ki a szaros fülbevalóimat, mert k*rva nagy mögöttem a sor. Így, szó szerint. De basszus, mekkora tapasztalata lehetett, ha nem vette észre, hogy nem voltam magamnál és üveges tekintettel bámultam magam elé (ezt mondták rólam utólag, akik akkor láttak). És persze ezt mindenki előtt, mert a röntgent nyitott ajtónál végezte és látta, hogy remegő lábakkal alig bírok felállni, mégis belökött a gép mögé. Váci kórház, 2006. (Nem akármiért mondják rá, hogy mekkora fos...)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook