2011 januári babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Nem voltam pár napja, amikor Maja alszik mindig találok valami elfoglaltságot, ráadásul nem viszi túlzásba az alvást, de azért olvastalak titeket!
Látom csajok még mindig várakozunk!
Kitartás már biztos nincs sok vissza (bár gondolom ezt már százszor hallottátok)
Én amikor túlhordtam a fiamat, már a telefonokat sem vettem fel még a legjobb barátnőimnek sem, mert mindenki csak azt kérdezgette hogy egyben vagyok-e még, hát nagyon elegem volt már ezt hallgatni. És azt hittem az én fiam lesz az egyetlen gyerek a világon aki nem bújik ki, és már örökre ott marad a pocakomban. pár nap hónapoknak tűnt, de kibújt!!!! Egy gyerek sem marad bent! :)
Hehe, jót kacagtam a dzsungelirásokon. Hát én is vakon nyomom, de már 95%-osan megy a dolog, utána a páromat kérem meg, hogy nézze már meg, hogyhogyan sikerült.
Már hogy a szex beindítaná a szülést ?? Aha, ez sztem egyén függő. Miután nagy keservesen rávettem: belátta, hogy nem lesz baja a bébinek... szóval jól esett, de semmi eredménye (azért próbálkozgatunk).
Lépcsőzés: barátnőmhöz, aki lakótelepen lakik elmentem. Csodálkozva nézi, hogy miért megyek fel a negyedikre... mondom hátha ! Felmásztam 2x, de csak izomlázam lett.
Köszönöm.
Egy kis náthát leszámítva jól vagyunk!
Remélem, hamarosan a ti babáitok is világra jönnek!
van egy módszerem amivel nyomokban el tudom távolítani a szőrt- leguggolsz a kádba nyitott lábbal, és úgy kb hozzá lehet férni.( remélem érthető)
Ülve már teljesen esélytelen.
Attól még lehet hogy neked hamarabb kijön, mint nekem. lehet ti már este mentek.
Amúgy nálunk esik a hó, még ez úgy hiányzott, mint egy hátba verés.
Amúgy annyira ég a gyomrom, hogy belepusztulok. Biztos ez is a tágulás jele. Lazulnak az izmok..................
Sziasztok!
HAzajöttünk a Délpestiből.Nem vagyok még kitágulva,valamimolyasmit mondott a szülésznőm hogy az viszont jó hír,hogy fel van puhulva a méhszájam..és "felírta"nekem a páromat mint gyógyszert:)))merthogy a házasélet jót tehet mert beindítja a dolgokat....oké,meglátjuk :)az ultrahang oké,jó 3,5 kg.-os a kicsim már:)Legkésőbb vasárnap megindítják a szülést..azért ez érdekes lesz de várom :)
Na akkor beindultak a január végi babák is ?? Tök jó, nagyon várom a híreket. Látod Antonka, mondtam : én leszek az utolsó...
Most még 1x kiporszívóztam a kéglit, gyors portörlés és bútorfényezés...aztán beülök egy kád vízbe :-)))
Egyébként nekem meg azt mondja mindenki, hogy a lány babák a kivárósabbak... Anyukám azzal vigasztal, hogy 1 nappal ő is túlhordott engem (ok, 1 napban még kiegyeznék..)
gratulálok.
Pedig mindenki okoskodik, h a fiúk lustábbak, hát ti megcáfoltátok.
Jól vagytok?
Sziasztok, hazaértem ctg-ről.Minden ok. A dokimmal beszéltem, és mondta, hogy ha nem indul be ma vagy holnap a szülés, akkor csütörtökön be kell feküdnöm, és pénteken megindítja. Úgyhogy legkésőbb 28.-án Milánkát kipaterolják a pocakomból!:)))
Amúgy nem fáj a hasam, semmi jel.
Tegnap annyi málnalevelet tettem a teába, hogy alig bírtam meginni, hátha segít!:)
Ma is nyomok egy hasonló erőset. Bár mostmár nyugodtabb lennék, ha csütörtökön befekvés, és pénteken indítás verzió maradna...
Sziasztok!
Engem az orvosom január 25-re írt ki, de 9-én megszületett a kisfiam a 37. héten, akárcsak a lányom három és negyed éve.
Sziasztok! Nekem éjjel 2 óta fájásaim vannak ill.voltak, feszül a derekam, onnan sugárzik a méhem felé. Olyan,mintha ki akarna szakadni az oldalam. Nyilalgat és szúrkod is. Most sajnos enyhültek a fájások,pedig már 8-9 percesek voltak...de most,hogy kikeltem az ágyból,már nem érzem. :-(
Lehet ma sem szülünk.