2011 januári babák (beszélgetés)
Ha vígasztal tegnap óta az én picikém is nagyon nyűgös, pedig eddig legalább a 2-2.5 órát betartottuk, szerintem ez a front is megviseli Őket, én reggel 4-től nem tudtam letenni, egyfolytában cicin akart lenni, a baj csak az, h Ő szívja is, így nagyon sokat eszik, akkor meg az a baja, úgy sajnáltam, most fél 7 óta alszik, persze pont akkor aludt el, mikor a nagy fiamhoz meg kelnem kellett,mivel suli van:-DDD
Mindegy, legalább kicsit pihen a tündérkém:-D
Nagy gratula az aprósághoz, akkora, mint az én tündérem:-DDD
Nagyon sok boldogságot és sok tejcsit kívánok nektek.
Puszi
Sziasztok!
Mostmár tényleg a nyákdugót hagytam el. Biztos vagyok benne. Tegnap este és ma reggel is már 2 adagban kijött. Hurrá. Ma vizsgál meg a doki.
Gyomorégés a köbön. Amúgy kicsit fájdogált a hasam, de főleg jobb oldalon lent, tehát ez valami más.
Egyelőre ennyi.
Audrey én bírnék aludni, jó óránként kb fent vagyok pisilni, de nekem meg mennem kell ma is 8-ra. Gyors zuhi hajmosás stb. Ha ma nem jön ki Milán, holnap együtt megyünk a párommal és a bőröndömmel...
Remélem ma még hazajövök, és végig alszom a napot!
Kicsit aggódok a vizsgálat miatt, hogy nehogy elfolyjon a magzatvíz, de bízom benne hogy nem..Úgyis megpihenek a vizsgálat után a kórházban, és csak úgy indulok el ha lehet.
Szép napot mindenkinek, jelentkezem, ha hazaértem:)!
Jó reggelt mindenkinek !
Pocaklakóm hajnal 3-kor úgy döntött szétrúgja anya hasát, azóta hasztalan próbálok visszaaludni. Közben folyamatosan vannak fájásaim... hmmm fincsi ébredés
Valószínűleg nem kell majd sorban állnom a piacon a zöldségért ma reggel :-)))
Ez az altatás az idegeimre megy :(
Nem tudom nektek hogy alszik a kis jövevény de az enyém ugyanolyan tüneteket produkál mint a nagy lányom. Fáj a hasa mint az állat és attól nem tud elaludni.
Most (szemét módon) hagytam sírni 15 percet és végre alszik....9 óta próbálom letenni de hasztalan.
Na most megyek én is aludni, mert aztán lassan megint kelni fog és követeli a táplálékot. Igazából (és most csak viccelek de valóban így van) kis paraziták ,mert belőlünk élnek.
:)
Szia Lina,
gratulálok Nektek!!! Beírtam az adatokat a táblába.
Sosem gondoltam, hogy ez ennyire fájdalmas tud lenni, de a kis drágámért bármit elviselek. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy könnyű, de túl leszek rajta, mint már több ezer kismama. Jövőhét szerdán szedik ki a varratokat.
De még így is napról napra jobb a helyzet.
Miután már majdnem pityeregtem, rúgott hármat a csajszim. Viszont tényleg nagyon nem mocorog. Ez elég baj, nem ?
A doki aki múlt héten ultrahangozott azt mondta (szerdán voltam nála), hogy még nincs 3-as a méhlepény és szerinte egy hetünk van még.
Most ezzel vigasztalom magam...
Igen, sajnos nem tágultam semmit, a fájások meg egyre erősödtek sűrűsödtek Polett szívhangja meg ezzel egyidejüleg folyamatosan gyengült. 4 óra előtt egy picivel burkot repesztettek akkor még tiszta volt a magzatvíz, de a következő fájásnál már piszkos volt így azonnal toltak is a műtőbe. Reggel mondta a szülésznő, hogy valószínüleg nem tudtam volna amúgy se megszülni, mert nem jól állt a feje a szülőcsatornában.
Egyenlőre ennyi, majd jövök még.
az finom ,én is szeretem.Én madártejet burkoltam:-)
pár kiló már ide vagy oda!
Még mindig azon kacagok, hogy gyomorégéstől fogsz meghalni.
Most hívott egy barátnőm, hogy megvigasztaljon. Ő 4 nappal hordta túl a fiát.
Benyomtam egy valag palacsintát, szóval most fogalmam sincs mitől fáj a pocim.
Alig mozog a bébi, nem is tudom mikor mozdult meg utoljára. Tegnap tök aktív volt, most meg nem akar mocorogni. Nagyon félek. Közben folyton vannak méhösszehúzódások.
Tapasztalt valaki ilyesmit ????