2011 januári babák (beszélgetés)
Csak nyugi :) Egy anyós sem ér annyit, hogy idegeld magad miatta...
Én nagy ívben teszek a sajátomra, pedig nem is olyan szörnyű, csak sokat próbál okoskodni. (mondjuk anyám sem különb, kiakaszt 5 perc alatt a "bezzeg amikor még te voltál pici, ilyen extra dolgok nem voltak" szöveggel)
Remélem, hamarosan már arról olvasok, hogy babázol te is. Szurkolok, hogy gyorsan, és könnyen meglegyen a picur. :)
Köszi, Pe80-al megbeszéltük, hogy ő fog értesíteni benneteket... Fél órás hiszti után végre küldenek a kolléganőim valami melót mailban, hogy lekössem magam.
Ja, azért kell a meló, mivel anyósom felhívott. Eldarálta amit akart, a végén szerettem volna elmondani, hogy mi van velünk... meg sem hallgatott, letette a telót. Mondjuk jól esett volna, ha megkérdni, hogy mi a franc van veled, vagy érzel -e már valamit.... Úgy felmérgeltem magam, hogy megírtam páromnak, hogy szétrobbanok az anyjától.
Sziasztok. Csak gyorsan bekukkolok, írni nagyon nincs időm, de mindig olvaslak benneteket. Sajna hasfájósak vagyunk, így zűrösek a nappalok is meg az éjszakák is. Na de majd kinőjük egyszer :)
Audrey: Írj privit, és megadom a számom, ha gondolod, nekem üzenhetsz.
Megy a drukk mindenkinek, aki még egyben van.
Nagy gratula, és sok tejcsi a babázóknak!
Csajok én annyit tudok, hogy kj201 Kisbabija szombaton megszületett, de pontosabb infóm még nincs.
Ha lesz valami megírom, de talán Ő is jelentkezik amint tud:)
Köszi a biztatást, jól esik. A férjem hajnalban elhányta a havat az udvarban, most reggeli torna és feszkó levezetésként én meg az utcán hánytam el a maradék havat.. Néztek is a szomszédok, mint a birkák (megindul a pletyka a páromról, hogy micsoda lusta alak lehet... nem érdekel)
Egész ctg alatt 1 db 40 es körüli fájáskám volt (nem nevezném igazán fájásnak, csak feszülésnek).
Erre most jönnek egymást követően..
Na hát a zártságról csak annyit:
a házban az egyik lány, meg én is úgy jártunk hogy egyik nap reggel megvizsgáltak és teljesen zárt méhszájat állapított meg a doki és következő nap hajnalban már jöttek is a fájások, majd rá pár órára megszülettek a babáink.
Szóval egyik pillanatról a másikra elkezdődhet a nagy esemény :)
Nem tudok segíteni, én még zárt vagyok. A nyákdugó témában pedig sztem én vagyok a legbizonytalanabb.
Van aki átlátszót, van aki barnásat, kocsonyásat és van olyan ismerős aki enyhén véresnek írta le...
Nálunk csak épp hogy mutatóba esett egy kis hó, de nem is bánom.
Ki hogy van ma???
Valahogy megálltak ezek a babácskák és hosszú napok óta (tán már több mint egy hete) senki nem szült...vagy csak nem tudunk róla.
Sorlyke
Nekem az első gyerkőcnél elment a nyákdugóm és véres trutyis volt, de a másodiknál a doki szedte ki és történetesen láttam is...ez most valóban olyan taknyos trutyis nyúlós hosszú izé volt, mint amilyennek írtad.
Na csajok ma van a premierem...egyedül egy magam a két gyerekkel.
De majd megoldom valahogy...ahogy nők ezrei is megoldják - ahogy a férjem mondta :) hehehe
Szia !
Én most voltam ctg-n és vizsgálaton. Baromira zárt vagyok még, szóval a málnalevél tea ment is a kukába (nem kínzom magam tovább vele). A homeos bogyókban még bízom, dokival újra átbeszéltük a bogyókat, mert nem mindet sikerült abban a hígításban beszerezni amit ő javasolt (hétvégén új dobozzal kellett bontanom).
Csütörtökön reggel megyek ctg-re és vizsgálatra, amennyiben addig semmi akkor azt is megbeszéljük, hogy mikor fekszem be a kórházba. :-(((
Sziasztok!
Még mindíg semmi jele,hogy kiakarna jönni a Drágám!:(
Éjszaka kb. 4 órát aludtam,már szétidegeskedem
magam.10 körül indulok ctg-re,majd megvizsgáltatom magam egy vadidegen dokival,mert az enyém mint már említettem elutazott,ennek is nagyon örülök.Na mindegy,hátha lesz valami változás!
Jó reggel csajok !
Nálunk atom nagy hó esett (milyen jó ilyenkor a zsákutca..), szval a kórházba navigálás most tuti nem 5-10 perc lesz.
Annyira reménykedek, hogy lát valami változást a méhszáj állapotán a dokim és ez lesz az utsó CTG-m.
Megértelek, Bp-en én is csak gps-el közlekednék... hülyét kapok a sok egyirányú utcától, javítástól, de leginkább a parkolóhely keresés borít ki.. ezért Bp-en csak a férjem vezet.
Ismét elkezdődtek a fájások, de már a lágyékom (combtövem) is fáj. Persze nem is merek reménykedni, ez is olyan jósló fájás lesz, mint pénteken.
Ja és mostmár holnaptól minden nap utazgatok a kórházba.Érd-Bp Mivel párom 2 naponta dolgozik, így hétfő szerda péntek busszal, de még nem kérdezte meg, hogy te birka kedden mikorra kell menned, és h van e pénzed, mert most rohadtul nincs, és tudja.......
Na elegem van az tuti.
A pasikról Alina hasonló a véleményem. Sose hittem a szőke herceg fehér lovon tenyerén hordozós mesében, de azt nem hittem, hogy még most is nekem kell elviselni , hogy aggódik, és ezért engem baszogat....
Jöttünk fel a 4.re, és mondtam neki, hogy menj nyugodtan.Erre a lépcsőházban kioktat, hogy idegesítő, hogy én diktálok neki. Nem is értettem a dolgot. Mivel én nem bírom kettesével venni a lépcsőt gondoltam szólok, h menjen ne várjon....
De már pár napja ilyen, pont mikor nem kéne..
Utána 2 perc múlva meg így szeretlek úgy szeretlek. Mindig kérdezi, hogy na mizu?? Gondolja nem szólok, ha fáj.ÁÁÁÁÁÁÁÁ pasik........
Sziasztok, ég én is vagyok.
Este nekem is fájdogált, ma is picit, de ennyi.
Tegnap annyira mozgolódott Milucika, hogy csak jól van. Holnap addig nem jövök haza a kórházból, míg a doki meg nem vizsgál.
Vettem még egy fürdőt, megiszom a harmadik teámat, beveszem a homeos bogyóimat és reménykedek erősen...
Fontos kérdés: a nyákdugó mindenképpen véres kell, hogy legyen?