2011 januári babák (beszélgetés)
Én nem fájásokkal, hanem keményedéssel mentem szülni, fájásom nem volt, viszont szabályos időközönként (5perc) a medencémből, jött előre az alhasamba a keményedés és kb 1 percig tartott. Ezért felhívtam a szülőszobát este 11-kor, h szerintük induljak vagy ne, erre a szülésznő közölte, hogy ez már vajúdás, éjfélre a kórházban voltam.
Nekem a védőnő mondta, hogy próbáljam hozzászoktatni a hason alváshoz, mivel van légzésfigyelő, nem lesz baj, most épp úgy alszik.
Holnap megyek ismét vizsgálatra, nst-re és akkor megbeszéljük a dokival, hogy mikor kell befeküdnöm.. amennyiben nem indul meg.
Van egy olyan érzésem, hogy a héten azért megszületik, mert az állandósult fájdalom amit érzek csak elvezet valahová...
Csajok ,
érzett valaki olyat szülés előtti napokban, hogy folyamatosan keményedett a méhe és közben fájt a medencéje/szeméremcsontja ?? Ez az állandósult fájdalom lehet egy tünet, hogy közel az idő ??
Köszönjük szépen!
Ez biztató amiket írsz, de tényleg napról napra úgy érzem, hogy van élet a császár után is... :-)
A szép nevű kislány maga is nagyon szép!:) Most néztem meg!
A kg-ról még annyit,hogy én meg sem méretkeztem amíg be voltam vizesedve, feleslegesen nem akartam sokkolni magam.
Ha lemegy a víz (császár után lassabban) akkor állj rá a mérlegre és napról napra jobb eredményt fogsz látni ez tapasztalat:)
Most látom, hogy már raktár fel képeket. Nagyon cuki a picikéd !!
Olyan jó benneteket olvasni, hogy már ilyen szépen fejlődnek a babák :-))
Na én is majd 20 kg-ot híztam,és maradt rajtam +6.Persze a vitaminoktól már a terhességem előtt is volt 1 pár plusz kg.rajtam...
Én nem tornázok(még),amúgy ahhoz elég lusta vagyok... :)
Én is használok olyan bugyogót,hát remélem segít! :)))
Mi az olaj neve????
Nekem azt mondta a védőnőm, hogy amikor már tudja emelgetni a fejét (nem lesz gáz, ha alvás alatt bukik) hagyjam is majd, hogy tornáztassa a kis nyakát, h erősödjön.
Húúú, de tudom az elméleti dolgokat... de majd gyakorlatban lesz izgi !
Köszi Enie:)
Igen, Kamilla is megfordítja a fejét hason fekve egyik oldalról a másikra meg szépen emelgeti is, olyan ügyesek ezek a picikék:)
A kg-k, hát ez necces kérdés, sajnos nálam nem a legjobb a helyzet.
A végére 18 kg híztam, amiből 10 ment le, még maradt 8+5 ami már eleve is megvolt, azt hiszem el is mondtam ezzel mindent:o
Én a császár miatt 6 hétig nem csinálhatok hasizom gyakorlatokat, de utána elkezdem a mozgást legalább, fogyózni úgysem lehet most a szoptatás miatt.
Ja és elkezdtem használni ezt a rettentő csini leszorítós bugyit meg egy olyan olajat ami elvileg segíti a has regenerálódását.
Kismamik!!
Kinek hogy áll a pocakja akik már szültek???
Mennyi kg.maradt rajtatok(ha maradt)?? :)
Használtok vmit hogy visszahúzódjon???
Írjátok már meg!!
Pussza Mindenkinek!!
Jajj,hamarosan Antonka te is szülsz már,de jó lesz!! És csak pozitívan lányok!!!! :)))
Lindi!
Attól függ,hogy felbírja már emelni a fejét???
Én is szoktam hasra fektetni Zsola Babámat,és olyan ügyesen emelgeti a fejét...a múltkor elaludt hason,és hagytam...és át fordította egyik oldalról a másikra a fejét....olyan kis erős,ügyes fiú!!!
Ált.amúgy oldalt fektetem,de mire észreveszem már álmában háton van,pedig ki van támasztva...van ereje hogy hátra forduljon!
Ha Kamillának is van,akkor mindegy hogy alszik...szerintem... :)
Puszi!
Sziasztok!
Lina gratulálok én is a kis Poletthez, és kérünk képeket!:)
A Varratszedés után hidd el rohamos javulásnak fog indulni a seb és a pocid is, nekem pénteken lesz 3 hetes és már tényleg csak valami extrém rossz mozdulatnál fáj picit, egyébként rendben vagyok.
Csajok kíváncsi vagyok mi a véleményetek..tegnap írtam,hogy volt 2-3 elég rossz éjszakánk. A mai rendben volt, 2x ébredt majd evett és aludt Kamilla. Viszont:hason aludt. Jázmin nekem sosem aludt hason és ugye nem is nagyon lehetne. De gondoltam elalszik úgy aztán majd megfordítom oldalra akkor viszont felébredt. Hason tudott aludni. Ti hagynátok (aggódva) vagy ragaszkodnom kéne az oldalt/háton alváshoz?