2011 januári babák (beszélgetés)
Nekem most a korábbi fájás totál átvándorolt a derekamba és épp ketté készülök szakadni.
Tuti a lapátolás ártott meg a hátamnak, én barom.
Szia,
az amnioszkópiát a 40.hét után csinálják 2 naponta (de lehet hogy kórháza és orvosa válogatja).
Hát nem egy kellemes érzés :(
Bár nekem 3 különböző doki csinálta (mert 3 alkalommal kellett mennem erre a vizsgálatra) és egyiknél csak kellemetlen érzés volt, mint mondjuk egy rákszűrés levétel, a másiknál meg nagyon fájt.
De ez leginkább attól függ, hogy mennyire van kinyílva a méhszáj, mert teljesen zártnál nehéz bevezetni azt a vékony csövecskét.
A férjem hazajött picit, és beszélgetett Milucikával, hogy 1-ig bírja ki bent. Elvileg azt mondta bejön velem szüléskor
És teljes volt a para az arcán.
Nyilvánvaló, hogy akaratos lesz a mi babánk is, mindenki az a családban.
Azt hiszem elhagytam egy kis nyákdugót!!!
Nem idegesítem, csak szarul esett.
Amúgy én pályázok az utolsó helyért.....
Ne idegesítsd fel magad, nem éri meg. Szerencsére nálunk ez nem jut el a fülembe. A cég eleve túl nagy a pletykákhoz, tehát mire körbejut valami infó... addigra kiderül, hogy mekkora baromság.
Rólam tudják, hogy semmit nem tudnak kiszedni belőlem, ezért nem is próbálkoznak. Volt, hogy a férjem cseszett le, hogy nem mondtam el egy cégen belüli változást neki (egy vállalatnál dolgozunk), de nem kockáztathattam feleslegesen.
Most volt két olyan fájásom, hogy majd be ... tam. Kíváncsi vagyok, hogy ismétlődik-e , vagy ez is kamu. Amennyiben ma este beindul a csajszi, akkor a hólapátolást is felírhatjuk a beindítási okozónak. Hehehe, persze már nem is hitegetem magam, úgysem lesz itt bébi ma sem.. sztem én leszek az utolsó aki megszül a fórumról.
A munkatársaim pedig a szarkavarást tetőfokon űzik. Hihetetlen. 2 és fél év után is be tudtak palizni. Felhívott vmelyik nap az egyik nő, h hogy vagyok. Én kis naív elhittem, hogy tényleg érdekli.
Aztán miután beszéltünk 5 percet közölte a nő, hogy tényleg igaz e hogy egy főnökünk, és egy ex munkatárs tényleg együtt élnek e.... Én meg nem tudtam belehazudni a telefonba.....
De ha most hívna elküldeném a p...csába. Remélem lesz még rá alkalom. Mert én maradok a szarba mindig ilyenek miatt...
Én is ettől tartok, hogy nehogy bekorlátozódjak, és leépüljek. Én a melómat szeretem, de a munkatársaimat nagyon nem.
El is gondolkoztam, h visszamenjek e. De a munkámat szeretem, csak sajnos én itthonról nem csinálhattam, pedig próbáltuk megbeszélni a főnökökkel. Most jól elvagyok. De a táppénz eleje nagyon rossz volt.
Most beszéltem az egyik kolléganőmmel, szegény az éves jelentéseket készíti. Olyan jó érzés volt egy picit a melóról beszélni (nem pletyka szinten). Kicsit hízelgett a májamnak, hogy még mindig képes vagyok felnőtt aggyal gondolkodni. Nektek nem szokott olyan érzésetek lenni, hogy már annyira csak a baba váráson és a körülötte lévő dolgokon jár az eszetek, h másról nem is tudtok beszélni.
Nagyon szeretem a munkámat és a céget is ahol dolgozom. Féltem, hogy a bébi érkezésével nem leszek majd szellemileg elég a páromnak. Nagyon hülyeség ez ? Az utóbbi hónapokban minden második mondatommal visszakanyarodtam a babómhoz, ezért gondoltam: nem is csoda, ha leépülnek majd a barátnőim.
Na nekem is ez történt, mondjuk ahogy sétáltam a buszhoz meg kellett állnom, mert fájdogált rendesen a hasam, de most jobb.
Örülök, hogy jól vagytok! Gyorsan elszaladt 3 hét...
Annyira klassz olvasni, hogy már ilyen szépen fejlődtök, vagy hogyan állnak be napi rutinok.
Apropó: ALina, hogy boldogulsz az első egyedül töltött napon ?? Húúú , én ettől már előre félek.
Lányok!
KITARTÁS!!!! Hamarosan érkezik a ti babátok is! :)))
Végülis nem magzatvízvizsgálat a neve,hanem amnioszkópia...olyan,mint 1 nőgyógyászati vizsgálat,mint amikor a kacsával benyúlnak....és nézik,hogy tiszta-e a magzatvíz...nekem 8 kópiám volt,és az első fájt csak!!!Utána itthon görcsölgettem délelőtt,és 1 kicsit véreztem,de ez természetes.
De akeresőbe írjátok be,hogy amnioszkópia,és hoz 1 csomó dolgot róla,pl:
Mi holnap leszünk 3 hetesek,és nagyon ügyes,okos kisfiam van!!!
3-4 óránként eszik,100-150-eket,mikor milyen éhes. :)A maradékot meg lefejem,így 1 nap tele 1 kis cumisüveg,ami megy a fagyóba!
Hetente gyarapodik 25 dekákat!!! (a dr.nő szerint nagyon jó,mert átlagba 15-20 deka a heti gyarapodási súly)
És csak az első éjszakáink voltak nyúzottak,most már alszik 2 evés közt,így tudok én is fél óránál többet aludni!Néha kajcsi után fent van,és sír,de akkor vagy böfi jön még,vagy puki,vagy kaki...szóval van oka!!!
Remélem mindenki jól van!!!
Pussz Nektek!!!!
Egyik ismerősöm, (aki nyáron szült) este még a barátnőjénél panaszkodott, hogy mennyire fent van a pocija és éjfélkor indult be a szülés.
SZinte biztos vagyok benne, hogy az én lányom is éjjel indul be.
Talán ma volt az első nap, hogy voltak fájásaim délelőtt is. Mindig csak este indul be a dolog.
Nálam úgy van, hogy 40. héttől minden nap ctg, és 2 naponta magzatvíz és áramlás vizsgálat.
Nekem lentebb van kicsit a hasam, de mivel nagy baba, nem tud annyira teljesen lemenni.De mikor Milán motoszkál, már úgy érzem, h lassan kinyúl.:))))
Nekem nem fájt, de nem tudom, hogy másnál hogy csinálták ezt a vizsgálatot. Még Eni számolt be magzatvíz vizsgálatról, de neki az első nagyon fájt. Nem emlékszem neki hogy csinálták.