2011 januári babák (beszélgetés)
AZ egyik csajnak aki 2 héttel utánam van kiírva már 3 hete lefele áll a pocija. Szétrobbanok, ha hamarabb megszül..
AZ én pocakom meg úgy néz ki oldalról, mintha fagyis kanállal rakták volna rám.
A dokim szerint ezen ne izguljak, mert van akinek pár órával a szülés előtt megy le.
Nekem eddig egy vizsgálat sem fájt, de a mai elég kellemetlen volt.
Félek az új vizsgálatoktól, ezért is szeretném , ha megindulna a héten.
Nem baj, csak nem akartam részletezni: komoly hasmenést okoz, állítólag a görcsök beindítják a méhösszehúzódást és pár órán belül megszületik a baba.
Én ezért nem merem egyedül kipróbálni, csak akkor amikor a férjem is itthon van.
Nem, kellett volna?
Feldugta azt a szart, gondolom benézett, és ennyi.
pe80 megitta, én nem merem, mert úgy gondolom, vmi oka csak van, még h nem indul.Tudjátok, majd leesik a gyümölcs a fáról ha megérett-:)))
Anyám lát el újabban ilyen és ennél remekebb bölcsességekkel.
Már megőrülök mindenkitől!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Már az utolsókat rúgom:)
Engem meg állandóan hívogat a párom, h mizu?ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
mizu lenne, pihenek.
Ha indul úgyis indul.
Amúgy valakinek nézték már a magzatvizet?
Feltolt a doki egy fém valamit, és benézett....
Eni írta régebben, h nézték, én meg paráztam, h fájni fog, de akkor nem úgy nézték nekem mint neki, mert nem fájt.
2 cl ricinusolaj , 2 cl pálesz, vagy vodka (valami alkohol az olaj miatt), 2 dl rostos üdítő (narancslé, vagy baracklé.
Van ahol 5 cl a mértékegység, de sztem ez mindegy.
Brazilt nem nézek, de most ott tartok, hogy a gyilkos elméken is tudnék pityeregni. Én egyébként CSI függő lettem, bár párom szerint mindent megnézek amiben rendőrök vannak és hullák.
Olyan jót tett, hogy a csajok egy kis munkát küldtek, mert már kezdtem úgy érezni, h mindent elfelejtettem amiért visszavárnak.
Az én kislányom barom jól érzi magát... még a csípős kaja is ízlik neki (házi hambit ettem az előbb jalapeno paprikával és csípős mustárral). Nagyjából tojik rá, hogy mit akar az anyja...
Főnököm hívott és diszkréten megpróbált rávezetni, hogy a szex segít ilyenkor. Hagytam, hogy körbenyekeregje magát, majd közöltem vele, hogy nálunk az sem segít.
Akkor 2 nappal le vagy maradva..., akkor mikor én túl leszek rajta, neked 2 nap még:)))
Most jön a szerelem rabjai. Ki ne hagyd.... jót tesz. Amúgy tegnap is bőgtem.
Ja, de nem kellene :-((
Engem ma kapott el a bőgős hullám, amiről minap írtál