2011 januári babák (beszélgetés)
Nálam a helyzet változatlan,nekem is megy a hasam egy kicsit és fájdogál a derekam olyan mensi szerűen.Amúgy nekem mindig a derekam fájt amikor megvolt,a hasam sosem.Nem lehet,hogy vajúdáskor is csak a derekam fog fájni,mi a véleményetek?
Megyek alszok még egy kicsit,tiszta álomkóros vagyok.
Csütörtökön megyek :-))) Akkor meg is beszéljük a dokival, hogy mikor kell befeküdnöm, ha nem indul meg.
Bába koktélt nem mertem inni, mert így is megy a hasam.
Azt nevetem, hogy én is 2 naponta mosok és vasalok, no meg takarítgatok... nehogy kupit hagyjak itthon.
Persze most kezdek kiakadni, mert a kedves férjem képtelen valamit visszatenni a helyére, vagy a csokis papírt otthagyja az íróasztalon, bár 20 cm-re alatta van a szemetes... Kicsit felba...ta az agyam, hogy eddig is pampogtam érte, de legalább MOST lehetne tekintettel arra, hogy minden reggel 1 órán át csak pakolok utána.
ÁÁÁÁ!Semmi lefeküdtem és elmúltak a fájdogálásaim:-(
Ma magyek megint nst-re meg magzatvízvizsgálatra.
Ez már katasztrófa esküszöm,minden este indíttom a mosógépet,hogy apának ne kelljen annyit mosni ha megyek szülni.
Lehet hagynom kéne csapot-papot,jó nagy kupit aztán akkor megindúlna:-)
Neked ma nem kell menned,mivel ma töltöd a 40.hetet?
ÁÁÁÁ, csak még kómázik mindenki.. Épp egy kis ellenőrizni valót küldtek át a kollégáim és azt futom át (mielőtt elkezdik fordítani).
Ma van a kiírt napom, de semmi jele, hogy szülnék... azért tuti ami tuti ma is hajat mosok.
Azon gondolkodok, hogy ha már több, mint egy hónapja fáj a szeméremcsontom és egyre intenzívebben, akkor az csak annak a jele, hogy ágyazódik be a bébim feje. Hogy a fenébe nem ment még el a nyákdugóm ???
Sziasztok Csajok!
Ki hogy van ma?
Romis filmet néztem és pityeregtem boldogan. A bébimi mindig azon az oldalon nyom, amelyikre próbálok ledőlni. Sugárzik a testemben a fájdalom, mire a férjem azt válaszolja: ..szívem, neked már hetek óta mindenhol fáj...
Na ja, a franc sem tudja mit kell érezni, de fáj és keményedik folyton a poci is. Már- már azon gondolkodok, hogy tényleg terhes vagyok... valaha megszületik az én kislányom.... már úgy megszoktam ezeket az esti fájásokat, hogy tök fura lesz szoptatós párna nélkül ülni és feküdni, valamint nem úgy csoszogni a lakásban, mint egy elkötözött lábú gésa..
Első gyereknél nem hiszem hogy így járnék. :)
Azért azt gondolom, hogy nem fogom röhögve végigcsinálni!
Uhh!Az igen!3és fél bakker,akkor 4 fölötti lesz tuti.Nekem 4.16 volt az első fiam.Sokat segít a baba mert nagy fejlett és van benne erő azt mondják könnyebb megszülni mint egy picit.
Egyébként hallottam olyat,hogy beöntést kapott a csajszi,elment wc-re és üvöltött,hogy menjenek mert kint volt a gyerek feje.
Hát azért én nem hinném, hogy ez olyan könnyen menne. Bár úgy lenne:)!
Én azon fosok, hogy hogy fogom kitolni a babucit.
ma is próbált a dokim felkészíteni, hogy nem lesz kis gyerek.
Mivel már 36 hetesen 3 és fél kg-ra becsülték....
Ugye?Én is azt néztem!
Fasza most akkor izgulhatok ha elindulnak a fájások,nehogy elhagyjam féluton:-))))))))
elvileg eni leírása alapján a 2111-2 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
De hogy mi van ilyenkor én azt nem tudom...
Hú halálra idegesít mindenki
Ti hogy bírjátok a következő mondatokat- Most 2-3 évig nem lesz semmire sem időd, az éjjeled lesz a nappalod.
-Bizony pihend ki magad, mert egy jó darabig nem fogod tudni.
Na, majd ti is megtudjátok hihi!
Ilyenkor annyira megtudnék ütni valakit!
Pff már nagyon kész vagyok,holnap megint mehetek nst-re meg magzatvíz vizsgálatra:S
Közben anyósom napi 20-ször megkérdezi hogy vagyok nem e akarok szülni.....hehehe jópofa mintha rajtam múlna.
Csajok lehet teljesen hülye vagyok de nekm vasáűrnap valami olyat vatyogott az orvos,hogy egy ujjnyira vagyok nyitva,a kiskönyvemben az van,hogy 2111es méhszáj.de a neten az írják az teljesen nyitott....most akkor mi van??????
Istenem a fiukkal nem volt ilyen gondom azok siettek:)
Én mostanában a politikai dolgokró
l tudok keményen véleményt mondani. Ezzel foglalkozom mostanában.
Azt hittem ez valami méhszáj érték... gondolkodtam is magamban, hogy milyen magas. Júúúúúj, de zsibbadt vagyok !!!
S még én hittem, hogy tudok más témákról is csevegni a babákon kívül... DEHOGY!!