2011-03-15 Fogyókúra!!! (beszélgetés)
Nekem van már naplóm :)
Egyébként 1700-1800 kcal között eszek egy nap, ennyi az alapanyagcserém, tehát kb ennyi kell ahhoz, hogy dobogjon a szívem stb. De ezt is leírtam a naplómba, tök jó kalkulátorokat találni a neten.
Szerintem egyáltalán nem időigényes a számlálás, sőt... talán picit jót is tesz, h nem rögtön behabzsolja az ember a kaját, hanem előtte picit számol :)
Haliii!
én sehogy sem állok... áááá, holnap hétfő, szeretem az új heteket, ilyenkor nagyobb az erő, na majd most... :) sztem vezessünk naplót, vagyis én azt tervezem, és akkor ott láthatjuk, ki mit fogyaszt :)) megpróbálom a kalóriaszámlálást, rem nem túl időigényes...
igen, önuralom
van,mikor sokáig van, van,mikor elfogy...
legjobban és jó nagy kajálásokkal a tészta-risz-cukor-kenyér-krumplimentesség
heti 1 kiló simán lement, csak jött a megborulás, visszaesés....most remélem, okosabb leszek
sziasztok!
én hétfőtől állok neki fogyókútázni, de előbb méregtelenítő kúrát tartok,1 hétig. esetleg tudtok bevált léböjt-kúrát?
Nagyon ügyes vagy! Szerintem sem ront rajta a gazdag vacsi. Majd holnap behozod :).
Mozogsz is valamit?
Köszi!
Turbó mit? Az a por?
Gratulálok!
Ügyes vagy!!
én 3.napja nyomom a turbót, és 2. napja tornázom R.R. 20 percesre
viszont nem mértem magam, csak kb. súlyt tudok.
Holnap reggel mérlegelek (ha el nem felejtem:))
Hát szegény :( és nem tudsz vele nagyon beszélni erről, gondolom nem hallgat senkire... nehéz az ilyen eset, én 2 évig tanultam pszichót egyetemen, az a baj, hogy ha sokáig csinálja ezt, simán be utalhatják majd a pszichiátriára, ahol mondjuk lehet rendbe tudják hozni, csak akarnia kellene.
Rudiból pl. van update egyes, az kalória szempontjából jobb lehet, mondjuk csoki helyett még mindig jobb, mert a túró egészséges. egyél sok zöldséget, gyümit, csirkemellet, az mind diéta barát :)) a leves meg nagyon jó, eltelít és fogyis is, ha nem tésztával eszed!
>.< Hát jolvan. De probálok odafigyelni azért :3 Hogy mit eszem ^^ Jár pszichologushoz,a havi egyszeri kivizsgáláskor odais bekell mennie,az irt fel neki antidepresszánst,de nemszedi mert belassult tőle.
Mostkezdem a levesem majd pihizek :3 Kezdek napi feljegyzést arrol mit eszem,ha valakinek bármien észrevétele van boldogan hallgatom ^.^
Rudit lehet enni igaz?:3 Az nemolyan gáz.
Nagyon durva a barátnőd, pszichológushoz kellene járnia, mert tönkre fogja tenni... de komolyan, nem bántásból mondom, de segítségre szorulna.
De Téged sem fog sok elválasztani, ha 500 kalóriát eszel csak, tönkre megy a szervezeted, lelassul ennyivel az anyagcseréd, és ezáltal ha majd picit is többet eszel kétszer annyit visszahízhatsz. A másik, ha emellett elkezdesz edzeni, elfogsz ájulni!! Legalább 1200 kalóriát egyél meg, persze ne csokiból, de kb. ennyi kell a szervezetednek, csak gondolj arra, hogy kb 8 óra alvással 500 kalóriát elégetsz, meg azzal, hogy élsz... szóval??
Én sohasem tudnám olyan szinten csinálni mint ő,még az 1.5ös tejet is felvizezi,a napi kcal adagja 300alatt van.Orvosilag papiron is anorexiás,antidepresszánst irtakfel neki és havonta kell kivizsgálásra járnia,aztmondták neki ha 55alá megy befektetik,de hazudik,felvesz egy rakat ruhát,megiszik 3liter vizet ha esetleg megakarnák mérni.Ugyebár most 51kg,és lejebb akarm menni. Tudja hogy mibaja,és ezmár megszokás nála,és emellé bulémiás jelek is párosulnak,ha 1picivel többet eszik,arra gondol hogy akkor már mindegy bezabál majd mehet ki az összes..
Én nem igy szeretném.Már csütörtök óta mióta utoljára irtam itt elkezdtem és 500kcalra vittem le a bevitelt. Ma pl :2alma,1sima yoghurt egykis turoval,félrud uborka,4liter viz,és most eszek egykiszöldséglevest és mára ennyi.
Nehéz,nagyon nehéz,reggel tiszta idegbetegvoltam,flegma,hisztis.Most a barátomnál vagyok és kicsit kikészitem,ezért csinált nekem levest ^-^ Remélem tudom majd igy folytatni,és jövőhéttől kezdem az edzés is! Szoritsatok ^^
Jaja én is nyárra szeretnék formásodni, már elegem van a divatdiétákból, nem is diétázom már... már kimondani is rossz,csajok inkább mondjuk azt, hogy egészségesen étkezünk :))) és néha néha beleférnek a kicsit hizlalóbb kajcsik is!!
Nekem az a bajom, hogy nem szeretek tornázni itthon... vhogy olyan nehéz rávennem magam :'(
Sokkal jobban bejönnek az aerob jellegű mozgások, csak az a baj, hogy a súlyzózás meg nagyon hasznos lenne,hajajjj rem sikerül rávenni magam!!!
húúú gyógyulj meg minél hamarabb.. én is kicsit meg vok fázva, de nem vészes...
Ügy vagy a fogyival :) Mennyi kalóriát eszel egy nap?
Hétfőtől én is újra számolni akarom majd... és komolyan, vezetek naplót is!!!!
Köszönöm! :)
Mondjuk az evéstől erősen visszatart a tény, h nemigazán tudok nyelni... legalábbis fájdalommentesen nem :(
További ajánlott fórumok:
- 2013 január 1-től fogyókúra. Ki tart velem?
- 13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés
- Le fogunk fogyni!!!Az utolsó fogyókúránk, nem hízunk többé vissza!
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Ki kezdi velem a fogyókúrát június 1-től?
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!