Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » 2011-03-15 Fogyókúra!!! fórum

2011-03-15 Fogyókúra!!! (beszélgetés)

112. Divexa
2011. márc. 17. 22:01
Na most megnéztem. Testösszetétel mérés, 11 ezer ft. Bár szerintem ők nem olcsók. Ennél biztos van elérhetőbb.
111. Ataraxia (válaszként erre: 107. - Zebracsikó)
2011. márc. 17. 21:58
Nemis az,hogy hipergebe,hanem tényleg hasas,karos,combos vagyok. Tudom hogy tornázni kellene,de arra nehezebb rávennem magam mint a "koplalásra" sajnos.De megfogadom a tanácsot,tudom hogy enni kell,ha nemeszek állandoan sirok és tiszta idegroncs vagyok.Ha tudtok itthon is végezhető kis "gyakorlatokat" nagyon örülnék neki. Kitartás Kitartás ^^ Elkezdeni nehéz. Erre gondolok :)
110. Divexa
2011. márc. 17. 21:57
Mondjuk nekem nem tetszenek a nagyon vékony lányok, így nem is vitázom, mert ez már ízlés dolga. Viszont azt olvastam valahol, a hasi zsírpárnácskák a legveszélyesebbek, így attól jó mielőbb megszabadulni. Viszont ott van a fránya alkati kérdés, amit jó ha bekalkulál az ember, ne hogy aztán elkezdje utálni magát olyan miatt, ami sosem lehet. De ez szerintem nem azt jelenti, hogy nem lehet roppant vonzó. :) A felmérések általában jó pár ezer ft, amit egyszer nem rossz elvégeztetni, mert sok okosságot tudhat meg belőle az ember.Én velük csináltattam, de ingyen volt, nem tudom mennyi lehet. Nézz rá a honlapjukra, biztos jó pár hasonló akad a net-en. www.metodic.hu
109. zebracsikó (válaszként erre: 108. - Ataraxia)
2011. márc. 17. 21:55

Nálad különösen veszélyes egy diéta, mivel nagyevő vagy. Egy ideig visszaszorítod, majd stressz,tanulás,vizsgák,bármi miatt megint eszel, nassolsz, és visszamegy a duplája

Az, hogy most nagyobb evészetek mellett tartod 58-59 között a súlyod, azt jelenti, hogy beállt az anyagcseréd, normálisan működik. Ne bolygasd meg, mert visszafelé sül el.

108. Ataraxia (válaszként erre: 105. - Divexa)
2011. márc. 17. 21:50
De ezaz hogy nem mozgok.Lustivagyok sajnos.Jön az érettségi,mindennap későn végzek,hazaérek és elpunyulok,a megszokás ugyebár nehéz legyőzni,de elkellene kezdeni. Egyébként tudom hogy nagyon sokat eszem,kivánós vagyok,sósat édessel,hatalmas adagokat.Időszakonként.Aztán jön hogy kevésbé van kedvem enni,majd újra.(osztálytársaim megis jegyezték hogy amennyit tömök csoda h nemvagyok 3X ekkora.) 60felé sohasem megyek. 56-60között szoktam igy ingadozni.Most megint evős időszak megy.(Ma kb.3500kcalt)55-56kilosan se látom magamon hogy kevesebb lennék csak a mérleg mutatja,ezért lenne jo szerintem az 50(hamegmár50akkorinkább 49)De lehet tényleg inkább alakformálásra lenne főleg szükségem.. : [ Ahj nemtudom
107. zebracsikó (válaszként erre: 102. - Ataraxia)
2011. márc. 17. 21:45

ez pont álomsúly ehhez a magassághoz!

de a trendnek megfelelően bizonyára Te is hipergebe kívánsz lenni

inkább tornázz és formálódj, de a súlyod megfelelő

106. Ataraxia (válaszként erre: 103. - Cb82b220ce)
2011. márc. 17. 21:40
Lehet bolondság.de akkor legalább jolállna minden,remélhetőleg.És szerintem az én magasságomhoz ez igenis ideális lenne,nekem a nagyonvékony alkatu lányok tetszenek,de sajnos elég "széles"csontozatu vagyok.Mondjuk elobb nagyon szeretném ugy megmérni magam hogy megtudjam mennyi is lenne nekem az ideális suly valójában. (zsir %,viz...)de nemtudom hol lehetne :( Olyankis plöttyetnek,puhának érzem magam.Főleg hasrol,karomrol szeretnék fogyni.
105. Divexa (válaszként erre: 102. - Ataraxia)
2011. márc. 17. 21:21

Ez valóban kevés. Főleg ha mozogsz! A zsír helyett izom lesz, és az izom nehezebb mint a zsírszövet. Szóval csak óvatosan azokkal az álomsúlyokkal. :)

Én most voltam egy felmérésen a slimexpo-n, 57,2kg-t hoztak ki nekem mint ideális súly, és én is 164 magas vagyok. Igaz idősebb is vagyok nálad jóval, de ha lekapunk még ebből is pár kilót, akkor sem menne a mérce 50 alá.

104. Divexa (válaszként erre: 97. - Babu16)
2011. márc. 17. 21:12
Szerintem a Canderel-nek vannak a legjobb diétás csokijai. Nagyon finom, pici, vékony szelet. Persze ebből sem jó 3-4 db egyszerre, de alkalmanként 1-től még nem rontod el a diétát. Vagy a banán sem utolsó. Még jól is laksz :) Igaz, van tápértéke, de a szervezet könnyebben megbirkózik vele, mint egy Milka szelettel. Vagy 1 teáskanál natúr dzsem. Nem olcsó, de nincs hozzáadott cukor, tartósító, stb. 1 a lényeg, ne legyen lelkifurid, és 1-1 elhajlás miatt ne hagyd abba amit elkezdtél!
103. cb82b220ce (válaszként erre: 102. - Ataraxia)
2011. márc. 17. 20:58
Az nagyon kevés... :-( Miért szeretnél ennyire vékony lenni?
2011. márc. 17. 20:53

Sziasztok!

Én holnaptol kezdem a mérlegelést.

Május végére szeretném formába hozni magam,mivel akkor lesz alkalmasságim óvodapedagógusnak.

Jelenleg 164cm és 59kg vagyok. 10kgot szeretnék leadni. 49egy álomsúly lenne.Szerintetek sikerülhet 2honap alatt?

2011. márc. 17. 19:48

Turbózni kezdtem, tervem, hogy 2 hétig csak ezt, napi 3 turmnix és rengeteg víz meg tea

utána liszt-cukor-tészta-riszmentesen étkezni, és 1-2 étkezést még helyettesíteni turmixszal

2011. márc. 17. 19:42

Sziasztok!

Csatlakoznék.

Remélem pörgős fórum :-D

99. Lya2 (válaszként erre: 97. - Babu16)
2011. márc. 17. 17:26
Amivel csillapítom: update1 csokipuding, most vettem pudingport amiben nincs cukor (azt hiszem dr. oetkeres), van olyan cerbona müzli amelyik hozzáadott cukrot nem tartalmaz (ebből most is van 5 db), rákattantam a kókuszgolyóra (u1-es, reszelt alma, zabpehely, kakaó ha érdekel keress rá)
98. miel77 (válaszként erre: 97. - Babu16)
2011. márc. 17. 16:19

De az sem jó ha sóvárogsz vmi után, mert ak még könnyebben elcsábulsz ahogy telnek a napok. Én nem vagyok nagyon édesszájú, szóval ezzel nincs gondom... de keress vmi olyant amivel tudod helyettesíteni a csokit, kevesebb benne a kalória az jobban beleillik a diétába. pl. puding, vagy túrókrém,joghurt, müzli szelet, gyümölcsök.És lehetőleg még a korai órákban edd meg...

... vagy menj el mozogni, ki a levegőre, rögtön elmúlik minden vágyad :) mert másra kell koncentrálni.

97. babu16
2011. márc. 17. 16:13

nekem ma nem sikerült nagyon betartani a diétás kajáimat így én is hétfőtől kezdem a mérlegelést.

addig meg majd oda figyelek hogy keveset egyek!!!.

amikor rátok jön az hogy ennétek kis csokit, vagy bármit!! akkor mivel nyugtatjátok magatokat? vagy hogy győzzem meg akkor és ott hogy kövér vagyok és ha leadom azt a kb 6 kg felesleget!! sokkal jobb lesz minden.

hülyén hangzik de valahogy mindig elgyengülök.!! ez történt a mai napommal!! segítsetek kérleek.!!!:D

96. miel77
2011. márc. 17. 15:43
Hát én inkább azt próbálom tartani, hogy lefekvés előtt már 2 órával ne egyek semmit... mivel esti suliba járok heti 3nap 8-fél 9ig, ezért nem tudok hamar vacsizni, fél napot meg nem bírok ki kaja nélkül...
95. Divexa
2011. márc. 17. 15:32

Sziasztok!

Szerintem is maradhat a szénhidrát, ha szereti az emberlánya, és eltudja fogadni a lassúbb fogyást. Tegnap nem, de ma annál inkább szénhidrátoztam. Tíz óraira 1 pirítós kifli volt dzsemmel. Persze ez utóbbi cukor, édesítő, és tartósítószermentes. Csak a gyümiben lévő cukor édesített. Így az édesség utáni vágyam ezzel maradéktalanul kielégítettem. :) Én 18:00 után már nem eszem, csak ilyen-olyan folyadékot veszek magamhoz ha nagyon marna az éhség.

94. miel77 (válaszként erre: 93. - 4e6546fe63)
2011. márc. 17. 15:25
Helyes :) hajrááá :) egyébként ha anno szüleim kiskoromban rászoktattak volna a sportra, akk tutti nem lenne ennyi fogyi problémám... ha lesz gyerekem tutti kicsi korától kezdve megszerettetem vele a mozgást!!
93. 4e6546fe63 (válaszként erre: 92. - Miel77)
2011. márc. 17. 15:18
Ez betartható teljesen!Most hazahozom a kicsim a böliből,aztán tornázunk együtt vele!:)
92. miel77 (válaszként erre: 91. - 4e6546fe63)
2011. márc. 17. 15:11
Sztem nem kell kiiktatni a szénhidrátokat, mert hosszú távon úgysem bírja az ember, és kell is a szervezetnek. Főleg, ha sportolsz is. Csak tudni kell melyiket érdemes enni, és azt is kb. délután 3ig elfogyasztani. Este kell inkább arra figyelni, hogy fehérje és sali legyen a menü :) :)
91. 4e6546fe63 (válaszként erre: 84. - Csinka79)
2011. márc. 17. 14:48

Ami engem illett,én is naponta ráállok a mérlegre,de tudom semmi értelme a napi mérlegelésnek,szerintem hetente fogom nyomon követni a kilóimat!

Ma bűnöztem!Reggel 5-kor mentem dolgozni és megettem egy fél túrós kalácsot!A munkahelyen pufi-kukit rágcsiztam,bio lisztből,és mivel nemrég értem haza,így az előbb elfogyasztottam az ebédemet,ami párolzöldég volt csirkemellel,ill. franciasali volt hozzá!Márra ennyi remélem! nekem ami nehezen megy a szénhidrátoktól megszabadulni!Túl sokat eszem!Nem tudom,hogyan tudnám csökkenteni,ill. kontrolálni!

90. hajini
2011. márc. 17. 12:56
én csak szombaton
89. hajini
2011. márc. 17. 12:53

helló:) naponta sokszor kell enni, az a lényeg, sokszor keveset. a testépítők szerint testzsírkilógrammonként 122gramm kéne enni, de mivel mi nem vagyunk testépítők, pl. nekem napi 45-50deka csirkemellet kéne ennem...de nem eszek

írok nektek pár napot:

reggeli(nálam) 1bögre tejeskévé, 2pufirizs (tonno paté, sonka...)

10körül vagy sali vagy joghurt

ebéd: husi-sajttal

-zöldségekkel

-gombával...

3körül alma v. körte, banán

5körül sulirúdméretű kifli (azért így írom, mert én lisztérzékeny vok)sok zöldséggel, sonkával (nuku majonéz meg ilyenek,vak is!)

7 körül 1-2 pufirizs (én natúron szoktam, de sonkával lehet)

utána nincs kajálás.

és amiről nem tudok lemondani a lightcola :(

de ez a diéta bejön, hatásos, nem éhezel :)

még 4kilót akarok fogyni, és sikerülni fog. már most vékonyabb vok, mint a terhességem előtt.

88. Melcs25 (válaszként erre: 85. - Miel77)
2011. márc. 17. 12:49

Igen az ember saját maga tudja,mi a jó neki.mi hizlalja :) A lényeg a mértékletességen van.

Én minden nap mérem magam :) Jobb lenne hetente de nem bítom ki hogy lássam mennyi is vagyok :)

87. miel77 (válaszként erre: 84. - Csinka79)
2011. márc. 17. 12:30

Sziaa!

Hát, ált minden reggel ráállok a mérlegre... már annyira megszoktam :) bár van amikor elfelejtem, ak csak 2-3naponta mérem magam.

2011. márc. 17. 12:29

Sziasztok!

Én is csatlakoznék hozzátok. Én 162 cm vagyok 57 kiló, és kb 50 a cél. Nincs konkrét módszer, mert tudom, hogy a munka mellett nem lenne esélyem betartani, így kevesebbet eszem, próbálom a nasit kiiktatni, na meg a vacsorát. Már múlt héten elkezdtem, de hétvégére beteg lettem, így muszáj volt olyan kaját enni, amivel kibírta a gyomrom a gyógyszereket. Szóval most újra kezdem.

Egyébként jelenleg heti egyszer eljárok zumbázni, és egyszer tervben van jóga is. Emellett otthon is zumbázom, mikor mennyi időm van.

85. miel77 (válaszként erre: 82. - Melcs25)
2011. márc. 17. 12:28

Hát én eddig ezerféle diétát kipróbáltam már :) nemrég Dukan diétáztam, meg régen 90 napos, volt eredményük, csak utána mindig visszatértem a régi kajákra :( főleg a rágcsák, ah.. azokról kellene leszokni.

Most én is saját magam által kitalált étrendet követek, annyi mindent olvastam már össze az egészséges étkezésről, hogy lassan dietetikusnak is elmehetnék már úgy érzem :)

reggelire ált 1 joghurt natúr zabpehellyel meg korpával, max még egy kis gyümi is bele. Ezt ált. akkor eszem ha délelőtt megyek futni. Egyébként váltogatom tojásrántottával, vagy virslivel, esetleg szendvics abonettből vagy t.k kenyérből. Tízórai, uzsi gyümi vagy joghurt, pár szelet sajt. Ebéd amit csinálok vagy rendelek vmi salit. Vacsira meg igyekszem átszokni a fehérje shakere. De egyelőre inkább csak elméletben megy, mert még lassan állok át... de most kitaláltam még azt, hogy ebédre mindig főzök vmi levest, egyik ismerősöm sokat fogyott levesektől.

2011. márc. 17. 12:13

Sziasztok!

Én is csatlakoznék. Nekem kb..6-7 kg kellene leadnom.Én a saját módszeremmel fogyózok amivel sikerült leadnom majd 10 kilót. Minden nap torna, reggeli amit csak szeretnék, ebéd amit a gyerekek esznek (szinte minden)és uzsonna. Vacsorázni már nem szoktam esetleg, ha nagyon éhes vagyok 1 joghurt.Mivel jön a jó idő minden másnap futás.

Csajok ti milyen gyakran méritek magatokat???

83. Lya2 (válaszként erre: 66. - Hajini)
2011. márc. 17. 11:15
Hajni: Te miket ettél?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook