2011-03-15 Fogyókúra!!! (beszélgetés)
Sziasztok!!!
Én is szeretnék csatlakozni!!! Már annyiszor jojoztam és kb mindig több lettem :'( alacsony vok 160 cm és már 2 kg is meglátszik borzasztóóó, és most is 57 kg körül vok, le kéne mennem 50körülire... és az az érdekes hiába futok egy csomót, a pocin az fránya 2-3 kg nem akar mozdulni :( próbáltam már én is ezerféle diétát, legutóbb a Dukant, most a kalória számolgatást szeretném majd és ezzel együtt áttérni az egészséges étkezésre... pedig sajnos a gyengém a sok kajálás, de ak mindent képes vok megenni!!!
Sziasztok! Jövök én is!Annyiszor neki kezdtem már,de sose sikerült,remélem most összejön! 170cm vagyok,74kg és 68 szeretnék lenni!Hogy milyen diétát követek majd,azt még nem tudom,de a cukrot,édességet és pékárut már ki is zártam egy pár napja,ugyanis az egész család hányásos-hasmenéses vírusban szenved,így már 3kg-val könnyebb vagyok és remélem előbb-utóbb lemegy a maradék is!Aztán,ha jobban leszek torna is szóba jöhet!
Ti milyen diétát követtek?
Sziasztok! Én is beszállnék. Már egy ideje fogyózom. Még 4 kilótól szeretnék megvállni hogy 60 kg legyek.
A másokdik szülés után maradt rajtam némi felesleg (76,3 kg voltam tavaly júniusban), azt cukor, liszt csökkentésével sikerült leadnom. Január óta tornázom (a 2 gyerek mellett is lehet) 68 szoktam lenni most 64 kg vagyok és vérszemet kaptam a 60 kg-ra :)))) Szóval jönnék!
Beszállok én is:) Jelenleg -7 kilónál tartok, amiről 3 hete nem mozdulok:(
Bár igazándiból nem fogyózok, inkább életmódváltásként fogom fel. Mert a fogyózásból mindig jojózás lett, így annak - számomra - semmi értelme...
Na, lányok, ki milyen módszerhez folyamodik? :)
Naplót csináltok hozzá?
:)
Rendben.
Tyűha! Hajni az szuper. Nekem -8 kgnek kellene lemenni. Hogy 50 kg legyek. Az jó lenne, mert nem vagyk magas, csak 168 cm, és 58 kg.
sziasztok!
Hajni vok, és már 2 hónapja csinálom. az eredmény -9 kiló. folytatom veletek, még 4 kilót akarok fogyni:)
55kg az álmom, már nincs messze, csak nem szabad feladni.
Én benne vagyok..;DD
Már vagy milliomodik alkalommal vágok bele újra, s újra..;DDDD
Egyszer csak sikerül..
Mennyit szeretnél fogyni?
Sziasztok!
Kezdené velem valaki 15.-én?
További ajánlott fórumok:
- 2013 január 1-től fogyókúra. Ki tart velem?
- 13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés
- Le fogunk fogyni!!!Az utolsó fogyókúránk, nem hízunk többé vissza!
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Ki kezdi velem a fogyókúrát június 1-től?
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!