Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » 2011-03-15 Fogyókúra!!! fórum

2011-03-15 Fogyókúra!!! (beszélgetés)

142. Mion
2011. márc. 19. 17:14
Én is itt vagyok ám, csak már három napja lázzal és torokfájással küzdök, rosszabb vagyok mint egy ovis :) viszont rendületlenül csinálom a számlálgatást! Az eredmény eddig -1,4 kg és ma egy hete kezdtem :)
141. 4e6546fe63 (válaszként erre: 136. - Miel77)
2011. márc. 19. 17:13
Én is rendesen szeretem a főzit,rántással,turmixosan,nem jött be!
140. miel77 (válaszként erre: 139. - 4e6546fe63)
2011. márc. 19. 17:12
Sok kicsi sokra megy :)Hajrááá, menni fog az, különben is a gyors fogyás sose tartós!!!
139. 4e6546fe63 (válaszként erre: 125. - Divexa)
2011. márc. 19. 17:06

Szia!

Köszi,jól estek a szavaid!Olyan nehéz elkezdeni,de majd csak sikerül!Ma kalácsot ettem,kakaóval,ez volt a reggeli,tízórai rudi,banán,ebéd egy melegszendvics,a vacsi meg saláta volt,sülthússal! Elég is volt és ma úgy veszem észre,hogy nem zabáltam annyit,mint szoktam!Ja!-,és hétfő óta fogytam egy dekát!!:)

138. Divexa (válaszként erre: 134. - Miel77)
2011. márc. 19. 14:32
Most komolyan, 1 evőkanál liszt, egy jó nagy adag, kevés vízzel főzött főzelékbe számít? Többszöri étkezésre is elég, így én nem rontom el az evés örömét pici liszt miatt. Mondjuk van pár főzi, mint a töki, amibe nekem sem kell liszt, elég a tejföl.
137. Divexa (válaszként erre: 130. - Miel77)
2011. márc. 19. 14:28
Jaja, én is így gondolom. Ha becsúszik, akkor annak be kellett csúsznia. :) Én eszem kenyérfélét, bár most erősen visszafogtam, így ha van itthon valami ilyesmi, az barna magos kifli. Ill. pár napja bögrés levest ettem a knorr-tól, brokkoli krémleves pirított zsemlekockákkal. Nagyon finom volt, és jól is esett. Mondjuk én több vízzel szoktam felfuttatni, mert úgy jobban ízlik.
136. miel77 (válaszként erre: 135. - Zebracsikó)
2011. márc. 19. 12:08
jaja próbáltam már így... de nekem vhogy nem jön be, ha le van pürésítve :( inkább nem csinálok főzit, hanem levest :)
135. zebracsikó (válaszként erre: 134. - Miel77)
2011. márc. 19. 11:34

kevés vízzel főzd és egyszer-kétszer dugd bele a botmixert, így saját magával "sűríted"

kicsit így is hígabb lesz, mint szokásosan

134. miel77
2011. márc. 19. 08:55
Mondjuk a lisztről jut eszembe, szoktatok főzeléket főzni?? Mert arra még nem jöttem rá, hogy mivel kellene a rántást csinálni, hogy diétás legyen?? Az étkezési keményítő, a rozsliszt meg a szójaliszt nem jött be :'((( mostanában így már nem is csinálok főzit, pedig sztem nagyon fincsi kaják :)))
133. miel77 (válaszként erre: 131. - Lya2)
2011. márc. 19. 08:53
Mi az a slimmm kenyér? erről még nem hallottam :( én abonettet szoktam néha enni, vagy wollkorn toast kenyeret :) de igazából az évek alatt már totál leszoktam a kenyérről, ritkán eszem csak, tésztából is durum tésztát szoktam venni. Néha pizza csúszik be, kb. annyi a fehér liszt fogyasztásom :)) persze diéta alatt ezt sem :)
132. Lya2 (válaszként erre: 131. - Lya2)
2011. márc. 19. 05:21
Szívesen segítek. Nézzétek meg a naplómat...szinte mindent eszek.
131. Lya2
2011. márc. 19. 05:21
Én ezért szeretem az update-ot. Nem veszem meg a norbis cuccokat (csak max a pudingot (bár a CBA-s is u.az és olcsóbb- és a kenyeret ha akciós (amúgy slimmm kenyeret veszek és reggel eszem 2 szeletet)). Mindent lehet enni csak figyelni kell arra hogy mikor. Próbáljátok ki 2 hétig!
130. miel77 (válaszként erre: 125. - Divexa)
2011. márc. 18. 23:34
Nekem tetszik a felfogásod, igazad van sztem :) :) vhogy én is hasonlóan próbálok hozzáállni a dolgokhoz, a sportot tényleg csak elkezdeni nehéz, plusz annyi, hogy mindenkinek meg kell találni azt ami illik hozzá, és amit szeret, mert abban tényleg örömöd leled :)hát igen, az étkezésnél sokszor elbukunk, de én pl. már rengeteg dolgot meg tudtam változtatni az évek alatt, és nem is hiányoznak azok a bizonyos, bűnös ételek. Na jó néha becsúszik, de tényleg ritkán, és emiatt egyáltalán nem lesz bűntudatom. pl. 3 havonta 1 hamburger,sztem ezekkel addig nincs gond, amíg nem mindennap ezzel tömi az ember magát :))))
129. cb82b220ce (válaszként erre: 115. - Ataraxia)
2011. márc. 18. 22:01
10cm különbség van köztetek, az nem olyan sok amúgy, szóval szerintem ne csak azt vedd észre, hogy ő átesik a ló túloldalára hanem te is. Vigyázni kell ezzel de nagyon!!!
128. Divexa (válaszként erre: 127. - 566c9379cf)
2011. márc. 18. 21:29
Monoton mint egyoldalú, vagy mint ismétlődő? Rengeteg monoton, egyoldalú diéta van: rizs diéta, tojás kúra, stb. Az ilyenek általában pár napig, hétig tartanak, és általában csak pár kilótól megszabadulni vágyóknak ajánlják. Ismétlődő..... szerintem a 90 napos is ilyen, és nagyon sokan sikeresen fogytak vele. Ha jól emléxem 4 naponta ismétlődik, szerintem ez is épp eléggé monoton.
2011. márc. 18. 21:14

Sziasztok!

Én már annyi mindent kipróbáltam, de semmi akaraterőm. Rendszeresen (heti3szor) járok edzőterembe, de az étkezéssel gondjaim vannak. Először drasztikus dolgokra határozom el magam (pl se cukor, se liszt)és két nap után megbukok, ettől lelkiismeretfurdalásom van és megint feladom.....Nekem a monoton dolgok jönnek be, nem tudtok ajánlani valamit, ami nektek már bejött?

126. Divexa
2011. márc. 18. 20:58
Persze amit leírtam, nem szentírás, csak saját vélemény. Úgy gondolom, ahány ember annyiféle megoldás, technika van.
125. Divexa (válaszként erre: 123. - 4e6546fe63)
2011. márc. 18. 20:47

Szia Orsi!

Szerintem hagyd a csudába! Én is már ezer félét kipróbáltam, tartós eredményt egy sem adott! Van amivel sikerült leadnom, de soha nem volt tartós, és szép lassan, sunyin még több jött vissza. Ettől persze jött az összeomlás, és félájultra zabáltam magam. Sajna ezt az egészet "agyban" kell elkezdeni. Az első lépés, hogy szeressed magad! Úgy ahogy vagy. A köv.technikát mástól "loptam". Tükör elé állsz, és MOSOLYOGVA kimondod: milyen jól nézek ki, stb. Utána szemrevételezed a kritikus helyeket, és győzködd magad, valahogy így: nem rossz, már csak ezt a kis párnácskát kell ledolgozzam.... és mintha kisebb lenne a pocak is....és a combom is vékonyabb, stb. Még akkor is ha nem igaz! Lehet hülyén hangzik, de valóban működik. Persze tenni is kell érte, de a pozitív ön szuggesztió valóban segít. 2. lépés a mozgás, amit csak elkezdeni nehéz. 3. az étkezésre való odafigyelés. Persze ha igazán fogyni akar az ember, elkerülhetetlen a megvonás (cukor, fehér kenyér, sütik, rágcsik) de ha néha becsúszik, még nincs vége a világnak. Mindenkinek meg van az elgondolása mi egészséges, és mi nem, 1 meghatározott diétát követ, vagy maga állítja össze. Nekem a diéták sem jöttek be, akárcsak a bogyók, így magam állítottam fel a mit, mikor, hogyan étkezési szabályokat. Ne keseredj el, meg tudod csinálni, ha örömöt találsz benne. :)

2011. márc. 18. 19:28
Olyan ki halt itt minden,van a közelben valaki?
2011. márc. 18. 19:23

Sziasztok!

Nekem is sokszor probléma,hogy eszem-eszem-eszem és még mindig eszem,de már nem bírok!Szeretek jókat enni,és ma valahogy nem ment a mértékletesség!

R:kifli,sajt,csirkemellsonka

E:tészta,husi,csirkemell

U:pizza,ropi:(

Ez szerintem megint sok volt!Valahogy jó lenne csökkenteni a szénhidrátot,de egyszerűen nem megy!A torna is elmaradt minden nap,mert nem tudom milyet csináljak,de hallom,hogy a Rubint Réka igen jó,úgyhogy valószínűleg neki fogok esni!

169 cm vagyok,74,3kg és 69 szeretnék lenni!Nagyon akarom,de már bosszant,hogy nem tudom kontrolálni a kalóriabevitelemet!

Pár hete,mielőtt rátaláltam erre a fórumra,elkeseredettségemben,fogyibogyóhoz nyúltam,pontosabban egy hétig adipexet szedtem!Akkor 77,6volta és 3kg-tól sikerült megszabadulnom!Nem tudom ismeritek-e a szert vagy hallottatok-e róla valamit,ha igen,akkor mit! Azért hagytam abba,mert ráment az idegeimre,ill. olyan érzésem volt már a végén,hogy nem szeret senki!Egyszóval befordultam és akkor a férjem azt mondta,hogy akkor,most hagyjam abba! A helyzet az,hogy megint annyira el vagyok keseredve,hogy félek,megint elkezdem!Aki nem ismeri,annyi róla,hogy az agyban az éhségközpontot blokkolja,nem érzel éhséget,megemeli a pulzusszámot,így folyamatosan zsírt éget a a tested!Nem részletezem a mellékhatásait,nem is reklámozni akarom,csak kétségbe vagyok esve!Félek sohasem fogok lefogyni!

122. miel77 (válaszként erre: 121. - Babu16)
2011. márc. 18. 14:47

Hát kimondottan egy helyről nem lehet fogyni, nincs helyi zsírégetés... meg más, hogy lapos vagy kockás hasat szeretnél. A kockás hashoz teljesen le kell faragni a zsírréteget, hogy látszódjanak a kockák.. ezt a testépítők szokták csak.. és ahogy abbahagyod az edzést rá, rögtön el is fog tűnni :(

Nekem elég lenne, ha csak lapos lenne a pocim :)

Sztem erre sincs külön diéta, kerüld a puffasztó ételeket, Rubint Réka 20perces hasprogiját ha csinálnád 2 naponta, tutti lesz eredménye.

Plusz este nem szabad szénhidrátot enni, hanem fehérje+sali. A szénhidrátot én a reggelivel viszem be zabpehely formájában ált. + a zöldségekkel ebédre.

121. babu16
2011. márc. 18. 14:22

hát én megértem a 49es álomsúlyt, mert nekem is annyi vagy 50 kg. elég alacsony vagyok mondjuk, de ez a hét nekem sem jött össze!! sajnos.. de megfogadtam (most komolyan!!) :D hogy jövő héttől mindennap egy pici torna eseteleg bicikli görkori vagy bármi mozgást beiktatok.(:

és hétfőtől pedig igyekszem diétásan étkezni.

egyébként ha kockás és lapos hasat szeretnék, akkor mit kellene tennem? illetve mit nem ehetek? stb.

120. miel77 (válaszként erre: 111. - Ataraxia)
2011. márc. 18. 09:45

Sziaaaa! Üdv a fórumon :) Jó sokat írtatok tegnap óta.. én meg koktélozni voltam szülinapozás gyanánt... ez a hét nem megy nekem, hétfőtől majd tartom a diétás étrendet igérem!!! Koppintsatok az orromra ha nem menne :))

Egyébként meg minden ember már, én 160 cm vagyok, és kb 49-50 lenne sztem az ideális, most 56 vagyok, és mindenki szerint ez tökéletes. Csak szerintem nem, és voltam már 50 kg, és voltam anorexiás vékony, csak akkor áll jól minden, bár nekem elég vékony a csontozatom. Viszont ugyanaz a problémám, mint amit Ataraxia mondott, olyan husis itt is-meg ott is:( !! Mondjuk a lábammal nincs gondom :) jaaa és én is szeretek nagyon enni... persze mára már rengeteg mindent változtattam az étrendemen :) csak az esti nasikról nem tudtam még lemondani :((( na meg eléggé boros vagyok :) naa persze nem részegesen!

Szóval az biztos, hogy a formás alakhoz kell az edzés, főleg, ha egész nap ülsz :) RubintRéka napi 20perces dvd-je nagyon jóóó :) viszont én kitörést nem tudok csinálni, nem bírja a térdem... szóval az a rész kilőve!!!Plusz súlyzózást kellene legalább heti 2szer beiktatni:) régen csináltam és nagyon jóóó, szép karokat lehet elérni vele :) na meg persze a futás,arról sosem mondok le,goo a maratonig :))))

119. Lya2 (válaszként erre: 115. - Ataraxia)
2011. márc. 18. 05:52

Tornázz!!

Én a 2 szülés alatt összeszedtem magam. Először odafigyeltem a kajára. Mentek a kilók de mivel nem mozogtam bizony lötyi lettem (még inkább és főleg ugye a has) Január óta tornázom és hidd el hogy van eredménye. Ha megrázom a combom nem lötyög. A hasam is százszor szebb, a fenekemről visszapattan apa keze :))

Két gyerek mellett tudok tornázni úgyhogy Te is meg tudod csinálni. Ajánlom Réka 20 perceseit. Egyik nap 20 perc has, másnap 20 perc popo stb

Ennyi időd kell hogy legyen!! Átalakulsz az tuti!

Sokat tanulsz, sokat ülsz...kell a mozgás! És ne akarj ropi lenni!!

118. Lya2 (válaszként erre: 102. - Ataraxia)
2011. márc. 18. 05:39
49????????? Jesszus!
117. Divexa (válaszként erre: 116. - Zebracsikó)
2011. márc. 17. 22:40
:D na ja.
116. zebracsikó (válaszként erre: 115. - Ataraxia)
2011. márc. 17. 22:19
nem jó egy anorexiás barátnő a Te esetedben!
115. Ataraxia (válaszként erre: 114. - Cb82b220ce)
2011. márc. 17. 22:11

;D Na ez nagyon igaz lehet. Sőt.valoszinuleg még puhábblennék ha egyáltalán nem mozgok mellé. hajaj aztpedig nemszeretném :3 Futkorászni kellene? Hasprés jo hogy menjen le a hasamrol? Vagycsak a zsir alatt fogok izmosodni?

11ezer? wow. valahogy tényleg megprobálok énis utánanézni itt a lakohelyem közelében,hasznoslenne nagyon.

Köszi mindent!!Továbbra is ittleszek irokmajd demost fekszem ^^ Holnap suli grr. SzépÁlmokat :)

Egyébként.Legjobb barátnőm,3év alatt, 107kgról 52re fogyott.Ugyhogy a diétás kb nullkalóriás étkezésről sokat tudok.Ő nem mozgok mellé,csak az utolso 10kgnál kardiozott.De sajnos átesett a ló túloldalára. 175cm és a kitüzött célja most 48kg..

114. cb82b220ce (válaszként erre: 108. - Ataraxia)
2011. márc. 17. 22:02

Ezeket olvasva mostmár biztos, hogy neked inkább mozognod kellene.

Attól, hogy fogynál de nem mozognál még ugyan olyan puhánynak éreznéd magad amúgy.

113. cb82b220ce (válaszként erre: 106. - Ataraxia)
2011. márc. 17. 22:01
Szerintem akkor neked inkább izmosodni, formálódni kellene mint fogyni :-)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook