2011-03-15 Fogyókúra!!! (beszélgetés)
No igen, én is csak azt támasztom alá, hogy bizony csúnyán vissza lehet hízni, ha nem vigyázunk:) A normális emberek télen 1-2 súlyt vesznek magukra, én meg a dupláját:) De nem baj, ebből is tanulunk, kell valami energikus sport, amit télen művelhetek. Nyárra meg szépre lefogyok.
Naplódat követni fogom, úgy vigyázz!
(Kajálni meg én is szeretek... turizmus- vendéglátásra járok:)))
Sziasztok!
Hát ha végig tudom csinálni a 90 naposat és lesz eredménye, megpróbálom még betartani a 90napig még csak gyömölcs reggelire és utána odafigyelni a kajálásra.
Én szülés után, szoptatás alatt híztam meg. 63 kilóval kezdtem a terhességet szülés után 65 voltam és szoptatás alatt jött fel 3-4 kiló, de ennek már 3 éve, mert a kisfiam most fogja tölteni a 3-at. Próbálok minél többet tornázni és tartani a diétát, remélem sikerül.
A férjem nem támogat, mert nem tartja jónak, hogy nincs reggeli, de most úgy döntöttem, hogy nem érdekel. Magamnak akarok bizonyítani és persze neki szép lenni :) !!
Jó az a 90 napos:)
Hát én kipróbáltam már három diétát is tavaly, és most jelenleg testkontrollozok-újra.
90 napoztam is^_^
sziasztok!
én a 90 naposat csinálom. Otthon tornázok heti 3szor 20 percet és heti egy egy órás aerobick. Remélem elég lesz a fogyáshoz. Én nem tudok számolni sajna.
Szia! Üdv köztünk :)!
Én számolok (mármint a kalóriákat), és mellette mozgok, amennyit csak lehet. Zumbázom és egyéb kiegészítő tornákat csinálok.
Sziaaa! De jó, hogy ennyi ember csatlakozik :))) Így motiválhatjuk egymást :)))
Én kalória számlálást szeretnék csinálni, meg almaecetet inni majd... ezt most kicsit elnapolom a gyógyszerek miatt. Te milyen diétát csinálsz?? Vagy Te is magadnak állítod össze az étrendet? Sportolsz is?
Sziasztok!
én is bemutatkozom!
Bora vagyok és ma kezdtem diétázni. 5-6 kilót szeretnék leadni, ma reggel 69 voltam, de nyárra szeretném leadni a fent említett kilókat.
Remélem sikerül.
Milyen diétába kezdtetek?
üdv
Bora
jajj én is igyekszem visszaállni pozitív gondolkodásra, néha hajlamos vok nagyon negatív lenni, és azt gondolni hogy úgyse sikerül semmi!!!
Hmmm kisütött a napocska, lehet elsétálok a dokimhoz busz helyett, az a fél óra is mozgás, ennyi még betegen is jót tesz a szervezetnek a levegőn :)))
Sziaaa, üdv a fórumon!!!
Hajrááá :)))
Ja igazad van :)ha később kezdeném, akkor úgyis az lenne, hogy gyorsan ezt meg azt együnk még...most "méregtelenítek" a héten a teákkal, mert iszom literszámra, rem jót tesz a torokfájásnak :) most nasizni nem bírok, mert nem tom lenyelni... maradnak a levesek meg joghurtok :) jövő héttől meg jön a mozgás adag :)))
El kell kezdeni tényleg, mert május elejére 3-4 kg-val könnyebb szeretnék lenni :))) a maradék 1-2 kg-t meg nyárra... szerintetek ez megvalósítható? heti fél-1kg sztem jó, nem mondhatni gyors diétának...
bemutatkozom:)
4-5 kilót akarok leadni az elsődleges célomhoz, utána még hármat.
A mostani 4 kilós téli visszahízásom nagyon nem jó:(
Ez a hét van kezdésre, aztán meglátjuk a folytatást
Good luck to all of us!
Sziasztok!
Én is elkezdtem naplót vezetni,ott leírom mikor,mit eszek!Ma pl az ebédet kóstolgattam ízre milyen,ugyanis vendégeim lesznek egész héten,így nagy sütés-főzésben vagyok!De ahogy észreveszem magamon,ez nem gyengíti az akaraterőmet!Most ettem egy almát,egyenlőre ennyi,mert nem igazán kívánok mást!
A kalóriaszámlálást még én sem próbáltam,de nem is akarom,mert szerintem úgy sem tudnám követni,így egyenlőre csak annyi,hogy jobban ,odafigyelek,mikor,mit eszem!Reggel 73,8 voltam!Szépen haladok lefelé!Kíváncsi vagyok,hogy a hétvégére mennyit fog mutatni a mérleg!
Most megyek,mert ezer a dolgom!kitartást és szép napot mindenkinek!
Sziasztok!
Múlt héten én is beteg voltam, be is tett a fogyókúrának rendesen :S. Gyógyuljatok gyorsan!
Sziasztok!
Új hét yippyy.. bár nekem ez a március nem nagyon akar összejönni, ahhh ma reggelre már totál elment a hangom, az eddigi kis megfázásból, azt hiszem mandulagyuszi lesz, áááá :( nem épp diéta barát állapot, de annyira fáj a nyelés is, hogy nem is kívánom nagyon a kajcsit... érdekes, csak a krumplit, vmi főtt formába, petrezselymes, vagy tört burgonya... délután gooo doki,ah :'((((
Én is vezetek naplót, igaz csak magamnak. Mindent bele írok, mikor mit eszem, a végén azt is, volt mozgás vagy sem, és ha volt, mi és mennyi ideig. Ez csodás tükröt tart. :)
Kalóriát nem számolok. Csökkentettem az adagokat, és megpróbálom 14-ig bevinni a szénhidrátokat. Már ha azt kívánom. Valakinek nagyon hasznos számolni, és célravezető. Jó kipróbálni, aztán úgy is kiderül bejön ez a módszer vagy nem.
Sziasztok!
Én is számolgatok, kb 1200ra lőttem be magam, ezzel kb tudom a mozgást is csinálni.
És én is vezetek naplót, talán segít, hogy kordában tartsam magam. És a "nyúllét" nekem sem bejövős... :)
További ajánlott fórumok:
- 2013 január 1-től fogyókúra. Ki tart velem?
- 13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés
- Le fogunk fogyni!!!Az utolsó fogyókúránk, nem hízunk többé vissza!
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Ki kezdi velem a fogyókúrát június 1-től?
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!