2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
:DDDDD
Akkor nektek is jól indult a nap!
Viki!:-D
Nem hiszed el,de Nóri 1/4 9-kor kelt,és bekakált,akkor vettem észre,mikor már akartam etetni!!az összes ruha+az enyém+ágynemű,minden tiszta szar volt!!De ő mosolygott!!Ez a legfontosabb:-DD
Szia Kismanó!
Egyszerűen nem tudom eldönteni, mikor elég a gyereknek a tejcsi, ez kifulladásig bírja szívni, utána meg csak van szegényke. De érdekes, mert a babakajából meg csak 100 ml-ket hajlandó enni. :(
Jó reggelt Viki!
Hát Annára ez nem jellemző.
Jól elszóltam magam tegnap, hogy én nem szoktam Donátot átpelenkázni! :D Hát most reggel 5-kor rákényszerültem, drága kishuligánom telikakis pelenkával vihorászott az ágyacskájában!
Ilyen már nagyon rég volt.
Jó reggelt mindenkinek!
Úgy látom, nem kell sokat visszaolvasni:)))
Lucának is kimegy az álom a szeméből, ha már pelusozni kell hajnalban.
Azért visszaalszik, csak nehezebben.
Babák s mamák hogy vannak?
Ja! Nem ide tartozik de szeretném leírni hogy Márk fog csak nem akar nyúlni a tárgyak után! Jó ötlet hogy fogatok vele sok mindent s hátha előbb utóbb utána is nyúl. Köszönöm.
Vateráról, de nem használt, vadonatúj. Eredeti csomagolásban küldték, számlával.
Így 12 ezer helyett 9 ezer Ft volt.
Nálunk is így volt.
Az elején még én adtam a kezébe. Aztán amikor már elétartottam akkor már ő nyúlt érte:)
Anna 5X eszik egy nap, kb. 1 hónapos kora óta. Nálunk érdekesen volt, mert egy darabig csak 4X evett egy nap, azt azért pici keveselltem. Na akkor találtam ki, hogy az egy órai evése lesz az ebéd, a főzelék. Persze először kóstolgatások, aztán meg rábíztam, hogy miből mennyit szeretne enni és akar-e még tápszert utána. Egy idő után magától hagyta el a tápszert, most kb. egy hete már nem kér utána.
A 10órait meg én bepasszíroztam, hogy az is legyen. Mert ugye reggeli és ebéd között volt kb. 4 óra, és úgy középidőben kap egy kis gyümit.
Szerintem először váltsd ki a tízórai gyümivel. Aztán uzsi, az is lehet gyümi vagy tejpép. Aztán ebéd. A reggelik és vacsorák meg maradjanak. Aztán idővel majd elhagyja ő is. De hogy esztek egy nap 7X? Hány óránként?
Jó reggelt!
Nagyon jó éjszakánk volt, Tekla 9-től 6-ig aludt :))) Aztán meg játszott csendben az kiásgyban, nem tudom hogy közben aludt-e is egy kicsit.
Babák mamák hogy vagytok?
Sziasztok!
Nekem nincs még, de én is rendelni szeretnék.Remélem, mire jobb idő lesz, március táján már nekem is lesz. Honnan rendelted?
Szia!
Mi is szépen lassan csináljuk a kajcsik kiváltását. Eddig kiváltottuk a tízórait és az ebédet. Most szerintem 2-3 hétig marad így. Akkor majd tejpépezünk uzsira. Reggeli-vacsi még sokáig tápszer marad.
Anna szerintem nem nyúl. Illetve néha van olyan érzésem, hogy megfogja az ujjamat és hogy tudatosan, de nem vagyok benne biztos. De már kellene?
Rendeltem egy mei tait. :-)
Van valakinek?
Jó estét a hölgyeknek! Márk előbb kelt mint 4 óra: 3kor kinyitotta a szemét majd a száját :DDD Áhh, csak túlzok: anyahiánya volt. Egész jó volt délutánunk s ma este is 9kor letettem őt aludni miután kivételesen 190 mlt bevágott. Kíváncsi leszek meddig alszik. Néha a kevesebbel tovább bírja mint a többel. Amúgy uzsira bevágott 1 almát is. Szép lassan térünk át a rendes kajára tápszer helyett. Persze hajnalban s este lefekvéshez még azt fogja kapni de lassan ott fogunk tartani hogy lesz tízóraira valami gyümölcs esetleg desszert, ebéd , majd uzsira szintén desszert. Hajhaj, édes álmok....
Gratula a fogacskához s az átforduláshoz! Nekünk még semmi ilyen nincs talán még a közeljövőben sem. Lányok! 4 hónapos babócások! A ti kiscsillagotok nyúl a tárgyak után? Az én kisfiam megfogja a kezében amit adok neki, de nem akar nyúlni a tárgyak felé. Lusta lenne?