2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Szép napot mindenkinek! Hihetetlen: tudok napközben jönni :DDDDD Márk evett délben krumplit répával s kidőlt.Persze azért megébredt 2x de anya győzött: visszaaludt. Este 9 körül aludt el s 1/2 3kor kelt enni majd visszaaludt de 1/2 5től fel volt 6ig. Akkora elfáradt s aludtunk 1/4 9ig. Az a furi hogy decemberben 10 körül aludt el de bírta 5ig 1/2 6ig. Néha úgy érzem hogy visszafele fejlődünk... Ezért most meg ne kövezzen senki! :DDD
Babák s mamák hogy vannak?
Szia! Egyről beszélünk csak én nem tudok fogalmazni :DDDD Az érdekes hogy ma meg reggel meg volt az összes ráncunk :DDDD Attól függ hogy urasága hogy hajlandó kinyújtani a lábát. :DDDD Nem tudom hogy mitől van, a védőnő sem mondta csak azt hogy kötött a csípője, menjünk Uh-ra s szerinte terpeszpelenka lesz. Mondjuk ő már mondott elég sok mindent....
Sírás: elég keservesen tud akkor is amikor szórakoztatva van. Talán fáj valamije ezért gondoltam hogy a foga. Csak eddig mindig felvettem s kezdődött a séta de változtattam a taktikán: próbálom elfoglalni hátha abbamarad a sírás...
Hat nalunk neha az egesz csalad is keves, h szorakoztassa a kisasszonyt.
Fel is ebredt, most pl 15 percet aludt...
Asszem elmegyek vele setalni...
De jó neked. Milán ma 6kor kelt szopi után. Szerintem bennmaradt a levegő és fájt a pocija.
Utána fél 8-tól még fél 11ig aludt, de mivel 9 körül nyöszörgött és felkeltem, de puki után visszaaludt, csak én nem tudtam. Napközben már képtelen vagyok aludni valamiért. Szerintem szellemileg nem fáradok el csak fizikailag, aztán meg csak jár az agyam. Este is nehezen alszom el, bezzeg szoptatás közben nagyon megy.:)
De ügyi! Látod?
Luca meg 5 órája evett. Most adok neki, mert hát aludt még 3 és fél órát reggel, és én is lefeküdtem még 1 órára vele. :-)
Hú szegény!
Luca azért alszik egyhuzamban legalább 1 órát, de volt, hogy kettőt.
Á, nem aludt el akkor, felébredt még, és csak 1 órával később aludt el, így nem volt változás reggel.
Vagyis most megint átaludta az éjszakát, de nincs köze ahhoz, hogy mikor feküdt.
De farad azert de 20-30 perc alatt kipiheni magat. :)
Olyan 3-4 orat bir ebren.
Egyébként Doni is 1-2 hete nyűgösebb az átlagnál, mostanában nagyo sokat kell foglakozni vele, küülnben ő is sírni kezd. De én azt is észrevettem, hogy egyedül lenni nem szeret.
A fogacska is mintha jönne, pedig nincs megdagadva, és nem is pirosabb a többi résznél elől, de szerintem érzek ott valamit, szoktam neki textilpelenkába csavart ujjammal masszírozgatni. Nagyon szereti:)
És nem látod rajta hogy fáradt???
Tekla ha nagyon elfárad azért sír.
Sziasztok!
Biborka nem alszik csak 2x 20-max30 percet naponta.
Szoval nektek meg joooo a helyzet!!! :)En egesz napos szolgalatban vagyok vele!
Amúgy jó reggelt mindenkinek!
Éjszaka hogy telt? Aludtak a babák?
Tekla 9-től 4-ig aludt, aztán a reggeli szopizásnál nem akat elaludni, negyed6-kor aludt el végül. 8-kor kelt.
Szia!
Sztem is szuper a 320g :))) Csak így tovább, szép nagy már a babád.
Fordulni majd fog amikor úgy érzi képes már rá.
Nem fog sokáig tartani ez a nemalvás. Tekla is csinálta, hulla fáradt voltam és ő sem alszik sokkal többet napközben.
sziasztok!
Katapanka! Nálunk ráncasszimetria van (nem tudom, hogy a csíkasszimetria ugyanaz-e), de nekünk azt mondták, hogy semmi teendő (volt csípő UH is).. Neked mondták, hogy ez mitől van?
A sírásról.. Én már írtam, hogy nekünk nagyon-nagyon sírós volt Bercel..Mára már "kinőtte" (kopp-kopp), és akkor sír, ha unatkozik.. Írtad, hogy ha szórakoztatod, akkor nevetgél.. Nem lehet ez a baja?
:)))) Én is szoktam nyomkodni, hogy jön-e még belőle akár egy csepp is, és addig mindig visszateszem. De mi már most eljutotunkmarra a szintre, hogy egyetlen cseppet sem tudok kipaszírozni. Ha éhes marad még - egyébként nem igazán tudom még, mikor marad éhes - akkor elkezdi lökdösni a cicimet és kapná ugyanúgy befelé. Ha üresen bekapja, akkor is szívja még egy ideig, de aztán elkezdi az ínyével ráncigálni, mint a kiskutya a papucsot.
Egyébként azt is észrevettem, hogy kb. 1 hete tejcsit is többet eszik egyszerre, mit eddig, most lehet olyan 200 ml körül....jó lenne egy mérleg.
Hello csajok!
Viki honnan tudod hogy estére elfogy a tejcsi a ciciből?én ha megnyomom mindig jön,pedig sokszor érzem hogy kevés..