2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Kimentem a fürdőbe, és mire visszajöttem, egyedül hasra fordult a lányom.
És egymás után 3-szor megcsinálta, és nem véletlenül! És a 3-ból egyszer a maga aladt ragadt karját is ki tudta szabadítani!
Nagyon édes Katinka a videó!
Luca is rengeteget dumál, és kb. 5 napja iszonyatosakat sikongat. Fülsiketítő. A tv-t el lehet felejteni nálunk.
Nagyon szereti hallatni a hangját.
És a börrögős is aranyos.
Mintha el akarna közben repülni a Bíborka, úgy csapkod, mintha kis szárnyai lennének. :-)
Azért mindenesetre téged is megnéztelek volna, hogy milyen képet vágsz, miközben börrögsz neki. :-DDD
Fagyasztó? Ez jó!
Megnézem mindjárt a képeket.
Aztán végigcsinálunk egy 20 percet babatornát, mert felébredt. :-)
Pont mint nálunk.
Nekem sincs annyi eszem, hogy lefeküdjek vele, inkább itt ülök.
Sziasztok lanyok!
Kivel mi ujsag? Mi jol vagyunk, mostanaban nagyon jo a kisasszonyka, ejjel is alszik, nappal is csak nevetgel. Tegnap is ma is mar krumpli-repa-alma fozeleket evett, tegnap 80ml ma 100ml csuszott le neki. :)
Tettem fol uj kepeket a naplomba, es videot is arrol hogy hogyan vihancol az apukajaval.
Most kint van a fagyasztoban alszik. Van kb 20 percem. :D
Nagyon édesen eszi a kis lábát. Luca nem csinálja.
Én már 2 hónaposan csináltam (anyu mesélte). :-)
Sziasztok!
Megint kezd visszaállni nálunk a "rend". :-)
Most már 3. napja megint átalussza az éjszakát.
Este 10-től aludtunk 6-ig, szopi, és vissza fél 11-ig!
Most keltünk. :-)
Megvolt a szopi, a peluscsere, levágtam a kisasszony körmeit, mert tegnap összekarmolászta a cicimet.
Reggeliztem is (ritka, mert van, hogy du. 2-kor eszem először). Kolbászt ettem, hétvégén hoztuk a füstről. Mi töltöttük 3 hete.
Férjem most indul dolgozni (este 8-ig).
Visszaolvasok.
a popsitörlős zacskó nálunk is nagy szám, mindig amikor peluscsere van már nyúl is érte!:-) Én meg mondom neki, hogy agy anyának kendőt, erre nyújtja az egész zacsit, nagyon édes!:-)
Olyan okosak már most, napról napra tudnak újat produkálni. Tegnap először betette a szájába a lábát fürcsi után, mikor öltöztetni akartam:-)Tettem fel képet róla a naplómba:-)
Sziasztok!
Nekünk is jó éjszakánk volt. Máté 4-kor kelt. Utána márcsak 3/4 8-kor kapott enni.
Most pedig játszik.
Én most gyorsan kiporszívózok és összerámolok, mert jönnek unokahugomék tejért
Akkor holnap mozgalmas napotok lesz Lorenda.
Luca most aludt el.
Még ébren letettem, és elaludt erre a projektoros zenélős, plafonra vetítős csodaszerkezetre, amit anyumtól kapott. :-)
Holnap meglátom, hogyan alakul ez az orrváladék. Úgy vettem észre, az egyik orrocskája mintha be lenne dugulva, átkéredzkedett a másik cicire. Ha nem múlik, íratok neki antibigyós orrcseppet. Viszont szépen letudok azért szívni belőle egy csomó cuccost. De a torka szerencsére sztem nem piros...annyira kacarásztunk estefelé, hogy egészen leláttam a torka aljáig. :))
Nem tudom, mit csináljak.
Képzeljétek Tekla ma összesen 2x30 percet aludt.
Du. 5-től szenvedtünk 6-ig és nem aludt el.
7-kor evett akkor aludt volna de nem hagytam.
Volt vki nálunk vízszűrő berendezésről információkkal, 8 után ment el, csúszott a fürdetés is. Kíváncsi vagyok meddig fog aludni.
Reggel fél9-9-re megyek fodrászhoz, meglátjuk mikor ébred majd. . . utána bemegyünk egy kicsikét a céghez, még nem voltunk eddig.