2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Szép napot mindenkinek! Márk baba alszik miután megevett 1 krumplit s 1 répát összekeverve s miután kikakilta magát. 1/4 1re végeztünk a kajcsival egészen 1ig szunnyadt majd gagyarászott: 1/2re megérkezett a kaki. Harc volt a helyért de az ebéd győzött s lent maradt. :DDD 2től alszik mint akit fejbevágtak. Viki! Csak a főzelékektől? Te mit adsz még neki?
Hogy vannak a babák s a mamák?
Megvolt, Köszi, Szuper.
Ráállítom az agyamat a dologra. :-)
Sziasztok!
Megjöttünk a dr.nénitől.
2 hét alatt 230 g hízás.
Hanyatka!
Mi is CSAK szopizunk, és mégis.
Donit próbáltam becsapni a bébikajával, de nem nagyon ment.:(((
Finomfőzeléket akartam adni neki - ez Hippes 4 hóstól - de a főzelékektől rázza a hideg. Most már ki is köpte rendesen! Azért az íze ott volt, meg hát remélem, azért nyelt belőle valamit...a végén már inkább kicseréltem sütőtökürére, az valahogy lecsúszik neki enyhe fintorokkal. Aztán, amikor azt a 100 ml-t megette, megint elővettem a finomfőzit. :) Két kanállal sikerült lenyelni!! A többi mehet a kukába.
Na , én itt hiába könyörögnék, hogy vegyenek orrváladékot, kinevetnének. :(
Jó, hogy neked sincs más baja Bercelnek, és mit írtak neki rá? És neki színes az orrváladék vagy fehér?
Szia Évi!
Nem kell folyton bocsánatot kérned :)
Jó olvasni a híreket, nem gond ha hosszúra sikerül.
Boldog születésnapot! (lehet elfelejtem addig)
Jó pihenést és szórakozást!
Szia Szandi!
Sztem nem azért ébred meg, hogy volt Tekla szó szerint teletömte magát, azt hittem reggelig fog aludni. Éjjel fél2-kor kelt :(
Eljön majd az idő amikor átalussza, szorítok Nektek!!!
Nekem sincs még meg a bajom.
Verát én is tudtam szoptatni attól függetlenül, hogy megjött. Vera 9 hónapos volt amikor megjött, és 13 hónaposan hagyta abba a szopit.
na meg ez a takaró mindig be kell takarnom mert mindig lerúgja magáról!
az oltás óta 2* adtam neki paracetamolt biztonság kedvéért este is kapott.úgy néz ki túl vagyunk rajta.nem volt fürcsi este mert fáj a lába de ma bepótoljuk majd :)
most megyek a Hannáért addig öcsi ott marad a mamánál később leszek még.
Biztos estére kevéske már a tejem-(
Bár volt olyan,hogy éjjel 10-kor adtunk neki üvegből 100ml tejet,és akkor is ébredt!!!
Szia!
Nálunk tegnap délután kezdte, és most állt el vagy fél órája. Jó lett volna kimenni sétálni, de férjem azt mondta az előbb telefonon, hogy nagyon hideg szél fúj :(((
Sziasztok!
Mindenhol esik a hó?