2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Szofikám lefényképezte, igaz nem nagyon sikerült tökéletesre, de ezt aképet beteszem a naplómba!
Az első sikeres főzelékünk! :D
Nekem is ebéd előtt már annyira fáradt, hogy én inkább nem nyaggatom, leteszem aludni. Amikor felkel, akkor jön az ebéd!
Képzeljétek, megette a borsófőzeléket_!!!! Olyan ügyes volt, először nyígott, hogy enni kell, utána ki akart jönni az autósülésből - eddig ott etettem -, végül az ölemben evett és még a kanalat is el akarta tőlem venni. Igaz, vagy 45 perc volt a kajcsi, de 80-90-et sikerült megenni. 110ml innivel öblítette le.
Szép napot mindenkinek! Márk ebédre paradicsomos krumplit evett. Annyira bejön mint a sütőtök, nem győzte nyelni. (Viki próbáld ki ezt is) :DD Most alszik. Kíváncsi vagyok hogy meddig. Pedig most jó csúnya idő van kint úgyhogy ha megébred sem tudunk kimenni.... :((
Lányok! Normális hogy éjjel még kel 1x a fiam bármennyit eszik is? Illetve kérnék egy kis segítséget: reggel ma pl. 7kor evett. (egyébként 8kor kel s csak 9kor eszik) Utána 1/2 10kor.Ennek az az eredménye hogy ebédre jól elfárad s a fáradtság miatt sokat sír. Majd eszik (hol nyugodtan, hol sírósabban) de aztán alig tudunk elaludni. 1részt meg kell várni a kakit (:DDD) 2részt ebéd előtt pihen egy kicsit s ez még rosszabb. De ébren tartani pedig nem bírom mert kifárad. Megoldásokat kérnék mit tegyek hogy nyugodt ebédünk legyen.
Szia Bettus!
Láttam a naplódban a Mei Tai-t, nagyon jó színű! És milyen benne Lucát hordani? Kényelmes? Tetszik neki?
Donát ebéd előtt elaludt magától a kiságyban! :))
Csatlakozott hozzá azért a cumi és a textilpelenka is, puszipajtások lettek.
Szia Bettus!
Az jó :)
Sziasztok anyukák!
Fél 11-től reggel fél 8-ig aludtunk, aztán szopi után még 8-tól én 11-ig, a lány 5 perce kelt.
Ezt az evés közbeni ivást én is megpróbáltam, de akkor meg csak inni akart! :D
Igazad lehet az étel állagával is, majd próbálkozom.
Köszi Kismanó, remélem lassan majd sikerülni fog.
Hogy van Anna?
Sziasztok!
Doni evett este fürdi után tejpépet szopi után. 75 ml vízből csináltam 2,5 kanál pépet tettem neki bele, megette mindet. Többet is evett volna még, de hátravolt az utolsó szopink, féltem, hogy akkor már azt nem akarja.Reggel 6 utánig aludt, mint a bunda! :)))
Ebédre jön a borsófőzelék, kíváncsi leszek...
Jó reggelt!
Tekla 9 és fél órát aludt egyben :)
Sziasztok!
Viki: Szerintem hangolódj rá a Babácskádra. Én is azt tettem és bevált. Rábíztam, mikor mennyit kér és eszik-e még tápszert utána. Egy darabig kért, még 130ml után is, aztán egyszer csak már nem fogadta el, ha jól emlékszem, 120ml után. Keveselltem, de ráhagytam. Azóta fokozatosan nő a mennyiség, a legtöbb 190 volt. Az már szép!
Én úgy voltam vele, nem sietünk sehova, ha két hónap alatt váltunk ki egy étkezést, akkor úgy lesz. De nem lett annyi. :-)
Sziasztok!
Itt vagyok, de ma vhogy fáradt voltam, szinte semmit se csináltam, najó mostam 2 adagot és mosogattam kicsit. Tekla ma is nyűgösebb volt a megszokottnál, nem tudom mi lehet, sírva ébredt minden alkalommal, alig lehetett letenni.
Úgy szeretem amikor reggel rámmosolyog amikor bemegyek hozzá. Napközben is jólesne.
Sziasztok!
Ma nem haladok semmivel :(
Tekla 3 óránként félórát alszik.
Hát, remélem lassan csak beindul nekünk is. Gyümiből a 100-at is megeszi, az a maximum, de csak a gyümiből. :( A főzelékek igen mizériásak. Holnap is azt adom neki, amit ma, kíváncsi leszek, mennyit sikerül majd neki megenni.
De nekem valahogy nem akarja lenyelni...csak van a szájában, rám néz bambán, mintha nem is értené, miért is tömködöm én ilyenekkel... aztán vagy lenyeli, ami ma ugye sikerült párszor, vagy kifolyatja a nyálával együtt.