2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Sziasztok Lányok!
Remélem jól van mindenki, babák is anyukák is. Gondoltam még gyorsan beköszönök, mert most nem nagyon lesz időm jönni, mert nem sokára jön anyu. Már alig várom, annyi programot szerveztem, csak győzzük belesűríteni ebbe a pár napba. Végre kedves férjecskémmel kettesben is tudunk programot szervezni. Pénteken szülinapom alkalmából megyünk vacsizni. Ettől úgy fel vagyok dobva, mintha újra randiznánk.
Pindurkám tegnap nagyon megijesztett, félrenyelte a nyálát, szegény csak kapálózott, küzdött a levegőért, aztán úgy zokogott. Viszont nagyon meg is lepett bennünket, már a saját tengelye körül és hátrafelé kúszik, ma próbálkozott előre is, de az orrán landol szegényke.
Bocsika, hogy ilyen hosszú voltam. Puszi mindenkinek, ha tudok olvaslak benneteket.
Sziasztok, és jó reggelt mindenkinek!
Én is attól parázok sokat, hogy megjön...még nagyon nem akarom. Félek, ha így lesz, Donát elfogja majd utasítani a tejcsit, a másik fiammal így jártam.
Reggel arra keltem, vagyis 5 előtt :), hogy folyik a tejem!! A kiskölök meg viháncolt az ágyában, így kivettemés megetettem. Úgy cuppan rá ilyenkor, mintha tényleg ő is etióp lenne, pedig meg nem mondaná senki a viháncolásból, hogy őkelme éppenséggel éhes.
Bettus, nekem azt mondták a magánnyugdíjpénztárról anyumék, hogy csak azoknak érdemes maradni, akik nyugdíj előtt állnak éppen. De egyébként nem tudom...
Tekla baba , nagyon ügyes vagy!! :)
Jaj de ügyi Tekla baba!
Luca is azt csinálja, hogy megfordul a hasára, de a kisujjammal meglököm (csak egy pici lendületet adok). :-)
De ki tudja maga alól szabadítani egyedül a kezét. :-)
Szia!
Luca is alszik már 2 és fél órája. Én hülye meg nem feküdtem le vele. :-)
A magánnyugdíjpénztárat hívogatom, hogy tanácsot kérjek.
Csajok! Ki marad ott?
Én maradnék, de a férjem és anyum azt mondják, menjek át.
Sziasztok!
Tekla 9-től fél5-ig aludt és aztán nem akart már, 6-kor tudtam csak letenni. Most még alszik.
Hello csajok!
Képzeljétek, 9 órát aludt egyben Luca!
Szopizott, és már aludt is vissza.
Úgy örülök!
Én vagyok.
Tejbegrízt eszem... :-)
A lány elaludt, mindjárt megyek én is.
Akartam írni a Naplómat, de valahogy ahhoz mindig fáradt vagyok.
Tegnap óta minden nap fürdünk.
Eddig minden másnap volt fürcsi, de úgy élvezi!
Ma elázott a szoba, úgy locsizott. :-)
Ja, és utálom a mai napot, mert megjött. :-(
13 hónap után.
Nekünk nem.
A miénknek az a neve, hogy Unguentum Hydrophilicum nonio... na nem írom tovább ezt a hülyeséget.
nEnEKÜNK ILYEN GYÓGYSZERTÁRI KENŐCS VAN. tUBUSOS KÉK-FEHÉR. nEKTEK NEM?
JAJ, a caps lock...
megjöttünk az oltásról :( megint nem jól türte most alszik azt mondták hogy a másodikat rosszabbul viseli majd.az elsőnál is lázas volt :(már rettegek ha felébred
nagyon száraz a bőre a popónál kérdeztték nincs e ekcémás a családban.(azt hiszem nincs)most egy darabig speciális keverékkel kell fürdetnem :( remélem elmúlik neki!