2008 áprilisi babákat várók (beszélgetés)
Annyira édes Regike:))!!!!!!!!!
szopizik?Van tejcsid?
jaj,bocsi lehet sokat kérdezek:)neked meg biztosan most van elég dolgod:))
Köszönjük, jól vagyunk:)itthon már sokkal jobb a világ:)
Regike nagyon jó baba, eszik-alszik:))))
SZIA!!!!!!!!!!!:))))
Jaj de jó hogy bekukkantottál!!:)
Hogy vagytok,mi ujság????
Fáj nagyon a sebed?Nálunk is már biztosan császár lesz
Nagyon jó párositás:))szerintem jó igy a kettö név eggyütt:)))))))))))))
Ezek az apucik már csak ilyenek,nálunk végül ö engedett:)))
Vince Gellért. Apának a Vince, nekem a Gellért. Egyikőnk sem engedett :D
Aztán majd a szülőszobán lehet, hogy lemondunk valamelyikről, mint Erithreáék.
És akkor végül milyen név mellett döntötetek?
Nálunk az Áron van tartalékba fiunévként.
Ilyenek ezek a nagyik:)
Szia:)!Nincsmit:))
De jó,nekem nincs itthon még fagyasztott sem,imádom a gyümölcskrémest,sok sok eperrel:))
Hogy birod a "várakozást"?
Örülök h tetszik:)tudod olyan nevet szerettem volna,ami ritka,vagy nincs a környezetembe,megaztán ez már évek óta tetszik:))))
szegény mamám mindig Henizik:)))))))
szia hana!
Én éppen vagyok. Köszi a szoptatós "menűt". Akkor még gyorsan eszem egy kis fagyasztott epret, málnát, meg holnapra főzök sóskát :) (ha éjszaka még nem szülünk).
Nekem tetszik a Heidi!
jaj csajok,ti nem féltek,hogy mindent jól fogtok e csinálni?Egyre többett gondolok arra hogy tudome majd hogy mit kell csinálni a kicsivel.
Banyus irtam a nevet,tetszik?:)
Szia!:)Majd rakok fel pocis képet,rakjál te is:)légyszike:)))
Mindenki azt mondja hogy nem huzzuk május végéig,na nem baj,csak minden rendben legyen!!!
igen most lesz az elsö ctg-m:)
szivesen leirom:
Inkább kerülendö táplálékok szoptatás alatt:
-Gabonafélék:
Fehérkenyér,hagyományos péksütemények,cukrászsütemények,tésztafélék/pizza,
spagetti/
-Zöldségfélék:
bab,borsó,lencse,kukorica,sóska,paradicsom,
savanyuság
-Gyümölcsfélék:
eper,málna,szamóca,egres,citrom narancs,mandarin
-Tejtermékek:
vaj,tejszin,tejöl,erösen aromás vagy izesitett sajtok
-Italok:
tea,kávé,szénsavas üditöitalok,savanyú izű gyümölcslé
-Izesitö anyagok,füszerek:
só,bors,erös paprika,növényi hagyma,fokhagyma,petrezselyem
Nekem ezek vannak a papiromon,de majd ugyis "mindenki" mondja majd a jótanácsokat hogy mit lehet és mit nem:))))
Remélem azért segitettem:)
Nekem anyum azt mondta hogy kerüljem azokat a dolgokat amik k betüvel kezdödnek pl:káposztafélék,karfiol,meg gondolom amik felfujnak.
Na jó hosszura sikerült:))
Hála istennek itt az Alföldön nyoma sem volt az éjjel viharnak, megúsztuk.
Na, megyek vasalni, estefelé majd benézek még.
Halihó Mindenkinek!
Dun, Apa, és Regike most tartanak haza a kórházból, minden rendben, jól vannak, Anya hangján hallom, hogy nagyon boldog :-))))
Regike jó baba, eszik és alszik, úgyhogy Barátnőm ígérte, hogy estefelé felnéz ide hozzánk.:-))
Szia Afrodita!
Azért nem jelentkeztem be, mert reggel elment az áram, és most 1-kor jött vissza. Tudod, volt egy kis vihar, és ez káoszt okoz a mi kis hazánkban!
Szia Banya!:-)
Én meg már azt hittem ,mert délelőtt nem kattintottál, hogy az éjjeli front előcsalogatta a kislányod :-) De látom, a Tied sem siet kifelé...
Nekem is jobban a bal bokám dagad, a jobb az alig-alig. Ez már nektek hányadik ctg lesz?
Sziasztok Csajok!
Még én is egyben vagyok, a kedvenc kifejezésemmel élve! Még az éjjeli viharnak sem sikerült Melit kirobbantani a pocakomból. Déelőtt hívott a szülésznőm, hogy ha lehet délután menjün NST-re, mert most bolondok háza van a kórházban! De jó mindenki megszült csak én bírom jól magam!!!
Olvastam, hogy a vizesedésről írtok. Hála az égnek én nem vizesedek, csak a bal bokám, de szerintem az nemvíz hanem jómúltkór kibicsaklott és lehet hogy megrándult, mert fáj is. Meg olyan nincs hogy csak az egyik boka dagad és semm más nem. A gyűrűket is valamelyik nap fölvettem (mert nem szokásom hordani) és még mindig leesnek az ujjaimról!
Én azt olvastam, hogy a vizesedésre még a gyümölcs is jót tesz, azért ajánlanak gyümölcsnapot a vizesedő kismamiknak!
Én napi szinten két étkezést helyettesítek gyümivel, és lehet azért nem vizesedek. Szerintem megér egy próbát.
Szia Regi77!
GratulálokReginához, szép nagy baba lett!
Sok-sok boldogságot és egészséget kívánunk nektek!
Szia!
Én még tudom hordani a gyűrűimet, csak a karikát nem, mert abból elég szorosat csináltattam, hogy ne tudjon lecsúszni véletlen se, mert már hagytam el karikagyűrűmet. Az én kezem és az ujjaim nem zsibbadnak, de reggel amikor felébredek, akkor elég nehéz először megmozgatni őket. A lábfejem, a bokám és az arcom nekem is dagad. De talán a hét vége körül megszülök és végre vége lesz. Már nagyon kimozdulni sincs kedvem itthonról. Ma délelőtt nagytakarítást csináltam, de már fáradt vagyok, és a vasalnivaló is itt van mellettem a fotelban.:-(
Szia Hana! :-)
Hú, tényleg hatalmas pocid van!:-) És még van 1 hónapod hátra, hát, szerintem nagy babád lesz!:-)
Ha megkérlek beírod ide arról a listáról amit kaptál, hogy mit lehet enni szoptatás alatt? Most lesz az első ctg-d?
Szió!
köszönöm a szívélyes fogadtatást!Örülök,hogy csatlakoztam,bár jöttem volna előbb,na mindegy.
Kérdésedre válaszolva,nem akartuk megkérdezni a nemét,vagyis a férjem nem akarta,így én is kibírtam,mert különben kifecsegtem volna,ha tudom!:-)De nem is bánom,hogy így döntöttünk,így még izgalmasabb az egész!Bár én a kezdetektől fiút érzek,vagy belém beszélte a család meg az ismerősök,tudod,a sok okosság,hogy ilyen meg olyan a hasam,csak fiú lehet,stb...Szerencsére nekem tényleg mindegy,csak egészséges legyen!Ja,és jöhetne már,ma voltam NST-n meg a dokimnál,2 hete 1111 a cg-m,és szinte teljesen elsimult a méhszáj.Azt mondta a dokim,jövő héten már nem akar egyben látni!Nem is tudom,ma kicsit furán érzem magam...Ki tudja?!
Dunéknak sok-sok boldogságot kívánok!
Na megint egyedül maradtam,biztosan ebédeltek,jó étvágyat:)))
Késöbb még benézek
Na elfelejtettem bemenni a hivatalba,kikérni a házassági anyakönyvi kivonat másolatát,mert ugye nem lehet 300 napnál régebbi:(
szeditek még igy a végefelé a terhességi vitamint?
Adott a védönöm szoptatós füzetet,kelengyelistát,meg hogy mit lehet enni szoptatás alatt.
Hozzánk is kijön még szülés elööt,csak nem tudom minek,mikor hazajövünk majd a kórházból akkor is jön már másnap.Mondjuk többett nem kell menjek hozzá,mert jövöhéten kedden ctg,akkor beszéljük meg a dokimmal hogy pontosan melyik naptol fektet be,gondolom még aznap azért hazajöhetek,másnap jön ki a védönö.