2008 áprilisi babákat várók (beszélgetés)
Sziasztok lányok!
Remélem,h Dun már Regikézik..:))
Bnésaci gratulálok a kisfiadhoz,látom,már segítséged is akad hozzá..:))
És ti pocakosok hogy vagytok?Grenadin boldog szülinapot!
Sziasztok Csajok!
Elméletileg Dun most van a műtőben, szorítsunk Nekik
együtt! Tegnap azt mondta, hogy műtét előtt sem lesz egyedül az előkészítőben, mert az orvos megengedte, hogy Apa bemenjen oda ott lehessen a műtét kezdetéig, majd amikor megvan Regike, akkor ismét mehet be Apa. :-)) Ha tudok valamit jövök és tudósítok!
Jó Reggelt!:)Nemsokára fél kilenc,Dun gondolunk rád!:)))))
Remélem jól van mindenki,szép napot,pussz:Hana:)
Sziasztok!
Még egyben.10-re megyek nst-re a kórházba biztos ami biztos viszem a táskám is.
A LEGFRISSEBB HÍREK DUNCIKÁRÓL:
Most beszéltünk, a műtét időpontja holnap reggel fél 9! Apukája azonnal fog majd képet készíteni a kis Regikéről, remélhetőleg hamarosan majd mi is gyönyörködhetünk benne! :-)) Szorítsunk együtt Nekik holnap reggel!!!
Mindenkinek szép álmokat!!:-) /Már aki még tud aludni a nagy pocival/:-))
Köszönjük az információt!
Pedig már azt hittem, hogy babázik!
Biztos ideges már Dun.
Szia!
Gratulálok a pici fiatokhoz! Nagyon édesen nézegeti az immár nagylánnyá vált nővérke az öcsikéjét!
Szia!
Jó egészséget és mielőbbi felépülést kívánok! Nagy gratula a Kisfiatokhoz :-))
Sziasztok megint! :-)
Sikerült beszélnem Dunnal, minden rendben van velük. :-)) Ma nem császározták, mert az Ő műtéte helyére be kellett tegyenek egy ikres kismamát, aki reggelre
befulladt és kiderült, hogy alig van már magzatvize.
Tehát: Duncikáért holnap reggel szoríthatunk, mert Ő lesz az első műtét holnap reggel. Előtte megcsörget engem, és én tudatom, hogy hánytól kell izguljunk Értük! :-)
Bocsi, de néha nem vagyok teljesen képben.
Már teljesen lefárasztottam magam, hátha hatása lenne, de nem. A kisasszony nagyon elvan odabent!
Hála az égnek én nem vizesedek és dagadok és nem is zsabbadok! De tudom hogy milyen rossz érzés, mert a nagylányommal átéltem ezt.
Amúgy én is mindent megcsinálok amit a terhesség előtt. Éppen tegnap mondta az egyik ismerősöm, hogy úgy teperek az utcán, mintha nem is lennék terhes. De én erre azt válaszoltam, hogy a terhesség nem betegség, meg van más dolgom is nem lassított felvételben menni a boltba.
A doki engem is a jövőhéten akar csak látni, kivéve ha szülünk, de igen csekély az esély rá! Majd a szülésznővel tisztázom le a pontosan melyik nap is lesz a dokis nap, mert akkor csak egyszer kell a kórházba bemenni.
Reggel írtam, hogy tegnap mi volt a dokinál, még reagáltál is :D
Legközelebb csak jövőhét szerdán megyünk, ill. ha szülünk akkor korábban.
Egyébként a mindenkinél jelentkező szúrások, nyilalások, combfájdalom stb. nálam is megvannak. Az éjszakákkal küzdök meg nehezebben, többek között a 4-5x-i pisilés miatt. Amit még nehezen viselek az a zsibbadás. Az ujjaimat van, hogy egyáltalán nem érzem, de előfordul, hogy arra ébredek, hogy "karom sincs" és mégis fáj...
Egyébként még mindig mindent csinálok, csak kicsit lassabban a megszokottnál...
Szia!
Úgy tervezem, hogyha este 6-ig nem jelentkezik, akkor írok neki sms-t. Én is aggódom már......
Akkor nálatok is jó a párosítás,már mint csillagjegyileg!
Nálunk az apa oroszlán,és én bika! Ez is jó!
Igaz én nem hiszek a csillagjegyek szerinti kategórizálásban, mert mindenki olyan személyiségű többnyire amilyennek nevelik, illetve amit az élet elé gördít!
Amúgy hogy bírod magad?
Dokinál mikor voltál, vagy mikor mész legközelebb?
Lehet, hogy inkább a személyiségük bika! Akkor hétfőig még várhatnak a pocakban, de utána már nincs akadálya megszületésüknek!
Igaz én is bika vagyok, és két bika egy családban kicsit veszélyes!
Sziasztok:)
Nagyon édes kislány Fanni.:)
Nem kapkodják el az tuti! :)
Lehet, hogy nem akarnak kosok lenni. :)
Sziasztok!
Dunról tegnapelőtt óta nincs hírem, kedden beszéltünk utoljára. Tegnap nem hívott pedig ígérte, és ma idáig sem érkezett róluk hír. :-((( Kezdek aggódni!! Nem akarom telefonnal zavarni, talán nincs semmi gond, hanem már babázik is. Írok ide, amint megtudok valamit!