13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés (beszélgetés)
Ja, és nagyon remélem, senkit sem bántottam meg a kérdésemmel, egyszerűen kiváncsi vagyok, kinek milyen diéta jön/jött be.
Jó éjszakát!
Nem arról van szó, hogy nem bírnám (remélem...), de az utóbbi években annyira rá voltam pörögve a "lefogyni, lefogyni minél többet és minél hamarabb" diétákra, és egyik sem vált be.
Na mindegy, alszom rá egyet szerintem, és reggel, megvilágosodva majd meglátom, mit hoz a jövő!
Köszönöm a véleményeket!
Szerintem most mindenki ezen fog gondolkodni, amit az előttem szólók írtak.
Én azt gondolom hogy egy egészséges felnőtt ember el tudja dönteni, hogy ez még jó neki vagy sem. Ha valaki úgy érzi,abbahagyja. Volt itt köztünk olyan nem? Ha nem bírnám én is abbahagynám, aztán lehet belekezdenék egy sokkal drasztikusabba.
beindításnak szánom ezt a kúrát, nem végső megoldásnak, hisz senki nem szeretne, plusz 20 helyett végül plusz 40 kiló lenni... de egyszerűen akart, vagy nem is tudom milyen gyenge voltam eddig, zabáltam... ezzel sikerült rászoknom a kicsi és egészséges adagokra... másrészt, ha ezt választod tényleg vigyáznod kell magadra, ha érzed, hogy rosszul vagy, egyél!
nem tudok mit mondani, meséltem, s mindenkinek meg van itt a saját története... nem tudok, s én nem is fogok vitatkozni azon, hogy helyes-e ezt csinálni, lehet mások megteszik... ha van erőd és kitartásod míg beindul a fogyás, válassz egészségesebb megoldást!
tényleg nem egészséges... csak ezt tudom mondani... de én ezt választottam... zabálni sem egészséges és 10-20-30-40 kg túlsúllyal rohangálni sem egészséges... tudom ez a lehető legrosszabb, amit valaki mondhat, hisz ha már valami rossz van, azt nem egy ugyanolyan rosszal kell rendbe hozni...
de hadd meséljem el, habár szakmám és józan eszem alapján kellett volna megoldást találnom sokkal egészségesebb módszerre, ez nem sikerült... már gyógyszert is próbáltam (annál tényleg megijedtem, nem szedtem tovább) itt végre sikerélmény ért...
a legegészségesebb módszer ez a 13 napos rapidkúra, valamint, hogy nagy súlyfeleslegnél még kevésbé ideális megoldás.
Vagyis dilemmába kerültem. Mégsem ez a módszer a megfelelő a számomra? Kb 30 kiló van rajtam, ha jól láttam, ezzel jócskán felülmúlom a többi versenyzőt.
Kérlek, írjátok meg, hogy ti mit gondoltok, szeretnék minél több véleményt meghallgatni, mielőtt döntök.
Gyermekeim az Úrban, a tanácsotokat kérném. Egyre több olyan üzenetet meg kommentet kapok, hogy ez a 13 napos diéta többet árt, mint használ.
A leginkább ez fogott meg:
"Szóval az első napon kívül aminek a kalóriája megüti a mértéket viszont monodiéta, tehát nem tartalmaz alapvető dolgokat, szóval a többi nap nem üti meg az 1000 kalóriát, aminek az a következménye hogy ha abbahagyod, azonnal kamatostúl visszajön. Ez azért van, mert a szervezet átáll egy un. alarm állapotra ahol az összes bevitt energiát raktárba küldi, mert megijesztetted a diétával. nem érdemes ilyen diétát csinálni csak ha baromi gyorsan 1-2 kilótól akarsz megválni, és nem 30 kilós súlyfelesleged van amire nem szeretnél még tizet.
Ráadásul van 4 olyan nap amikor 5-600 kalória a bevitel, amihez pedig orvosi felügyelet nélkül bátorság nekivágni, mert összeomolhat a szervezet."
Drágáim, azzal nem tudok vitatkozni, hogy nem
Sziasztok!
Én is itt vagyok, igaz nem sokáig, megyek Rékázni egy kicsit.
Túl vagyok az 5. napomon (majdnem). Nekem csak annyi problémám van ezzel a fogyival, hogy nem tudok minden étkezést betartani, vagyis 2-3 kimarad. Ez leginkább a munkám miatt van, de ehhez képest is egész jól bírom, bár eddig többet ettem ezeknél a mennyiségeknél.
Nem bírtam ki, ma reggel megmértem magam, pusztán csak azért, mert úgy láttam hogy valami változás van rajtam. Az eredmény a 4 nap után :):):):):)
Csak azért nem írom le, mert lehet hogy még változik, mármint felfelé, de én nagyon elégedett voltam. Már majdnem egy hónapig egy helyben toporogtam, de most nagyon jó érzés, és mindenkinek csak ajánlani tudom, annak is aki most gondolkodik rajta.
További ajánlott fórumok:
- 10 napos fogyókúra
- 90 napos fogyókúrát kezdtem, ki tart velem?
- 30 napos fogyókúra fehérjeturmixszal az életmódváltásért
- Virtuális fogyókúrás társat/kat keresek 90 napos fogyókúrára!
- Könnyített 90 napos fogyókúrám
- Kalóriaszámlálással fogyók, 90 naposozók, és minden más fogyókúrával (életmódváltással) harcolók...tavaszi kezdéssel