13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés (beszélgetés)
Pampers:7.5, Newsy:4, Safirah:3, Baba: kb 3, Dia:2 kg
Nagy hirtelen ennyit tudtam összeszedni...:)
bocs, ha valakit kifelejtettem!!!
Én is jól bírom, most futottam 6 km-t :-) sajna, ami a sebességet illeti elég gyatra volt.
Azért megjegyzem kb. 1 liter tej ment le, abból is a 0,1%-os, emellett teát és ásványvizet ittam. Lényegében egy víznapnak fogtam fel.
Most megyek színházba, csak ne korogjon hangosan a hasam :-)
Szia Baba!
Jól vagy?
Puszóka a "csontkollekciós-barátosnéimnak", illetve az újonnan érkezett, "azzá" válni vágyókat!!! ;-)
Akik most csatlakoztak, egy kis segítségként ajánlom az 1456. hozzászólás visszaolvasását, bemagolását, alkalmazását!!! Ha nincs kedved előkutatni, megismételve idevetem:
Minden az agyban dől el!!! Légyszi mondogasd magadban! Én így kezdtem neki 92 kilósan!!! Bármihez nyúltam, mielőtt a számhoz emeltem volna, elgondolkoztam, hogy tényleg éhes vagyok??? Aztán jött az "öntiltás": - hé, most akkor fogyni akarsz vagy hízni??? Próbáld az agyacskádat uralni!!! Higgy benne, menni fog!!
Jövök minden nap és noszogatom a "rászorulókat!!!
Milla puszkó: B.
nah, én mára be is fejeztem az evést... mondjuk nem nehéz mert dugig vagyok... és max 500 kcal... holnaptól tartom a rendes menetrendet, csak ez a tejnap, valahogy ne, jön nekem össze...
amúgy mikor tejet ittam, akkor én is kávéval ittam és édesítővel...:)
annyira örülök, hogy ennyi új van!
További ajánlott fórumok:
- 10 napos fogyókúra
- 90 napos fogyókúrát kezdtem, ki tart velem?
- 30 napos fogyókúra fehérjeturmixszal az életmódváltásért
- Virtuális fogyókúrás társat/kat keresek 90 napos fogyókúrára!
- Könnyített 90 napos fogyókúrám
- Kalóriaszámlálással fogyók, 90 naposozók, és minden más fogyókúrával (életmódváltással) harcolók...tavaszi kezdéssel