13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés (beszélgetés)
Köszönöm a választ!
Még annyi kérdésem lenne,hogy
a joghurt natúr vagy lehet ízesített?
zia!
Én nem csináltam 100 %-osan végig,de tudok egy-két dolgot.
A termixet joghurttal helyettesítettem.
Ha a reggeli 7-es evés kimarad,akkor elgközelebb 10 -kor egyél.Sztem a 3 óránkénti evést tartsd.Nem lesz gond,ha 7-kor eszel!!!
Sziasztok!
Egyre többet gondolkodom azon,hogy kipróbálom ezt a módszert.Egy próbát azt hiszem megérne.Rengeteget írtatok,így nem tudom végig olvasni az egészet,viszont lenne pár kérdésem.Biztos felmerült már az összes az elmúlt hetek során,de tényleg nagyon megköszönném,ha válaszolnátok,hogy ne kelljen közel 2000hsz-t átbogarásznom:)
Szóval:
-olvastam ezt a TERMIXET,ezt itthon lehet kapni?olvastam a fórum elején,hogy valamelyikőtök külföldön(talán szlovákia)megtudja venni,de én itthon még nem találkoztam ilyesmivel.Ha nem lehet kapni,akkor mivel helyettesíthető?
-az utolsó étkezést 19órára írja és minden más étkezés is időponthoz van kötve.Mi van ha egy-egy étkezés kimarad?pl ha reggel 7kor még alszom,akkor azt az étkezést pótolni kell vagy kihagyni?
-az este 19.órai evést mindig betartottátok?mármint én nagyon régóta tartom ezt az este 6után semmi evést,hiszek is benne,hogy segíti a fogyást.Mik a tapasztalatok,előrébb hozta valaki ezt?vagy jobb betartani és 19kor enni?
-akik már túl vagytok a kúrán vagy annak egy részén,esetleg leírnátok mennyit fogytatok a hány nap alatt és mennyiből?
Köszönöm előre is a segítséget!
Ennek örülök.Nekem is nagyon bevált,mert gyors nem túl drága és naggggyon fini!!!!
Tettél rá csokit?
Katthynek teljesen igaza van vagy lenne!!! Szóval, a napi 3-500 k Cal tápértékű "össz szösszenet" bevitele csak orvosi felügyelet alatt ajánlott. Az ajánlott szót kell aláhúzni!!! DE! Azok az emberkék, akik a pl. Pados klinikán teszik ezt, ne felejtsük el, hogy MINIMUM 140-160 és e fölötti súllyal indulnak! Róluk beszélünk, amikor azt mondjuk, "- orvosi felügyelettel!!!" Hozzájuk képest, lássuk be a "mi" átlag 90-100 kilónk túró!
Viszont, amit mindannyian tudunk és már a bütykünkön jön ki, MINDEN DIÉTA KÁROS? ÁRTALMAS? HELYTELEN!!! Helyette a helyes életmód kialakítása az ajánlott!
Jó, Jó!!! No de akkor, kérdezem én
- "Honnan a manóból ismerném a Diát, a Pampers-t. a Newsy-t, a Safirah-t..."???
Egy szó, mint száz, tudjuk, hogy nem jó DE most nekünk ez ÍGY jó!!! Puszkó
Vagy stiviaval,en azzal edesitek.Bar most nincs itthon de majd veszek a heten ha megyek bio uzletbe.
Ti probaltatok mar??
Nem vagy rosszul?nem am vlmi bajod lesz..
Safirah merre vagy?????
További ajánlott fórumok:
- 10 napos fogyókúra
- 90 napos fogyókúrát kezdtem, ki tart velem?
- 30 napos fogyókúra fehérjeturmixszal az életmódváltásért
- Virtuális fogyókúrás társat/kat keresek 90 napos fogyókúrára!
- Könnyített 90 napos fogyókúrám
- Kalóriaszámlálással fogyók, 90 naposozók, és minden más fogyókúrával (életmódváltással) harcolók...tavaszi kezdéssel