13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés (beszélgetés)
Te is úgy fogytál le hogy mindent bevetettél,mert egyszerre eleged lett,hát nekem is elegem lett abbol hogy a terhes ruháim jöttek csak rám,és 8 hónapos terhesnek néztem ki.Nem baj,mondta mindenki,majd szoptatás után lefogysz,de láttam a szemükben hogy nem hiszik el.Ebböl is elegem lett,és senki sem tudta hogy fogyózom,csak most néz mondenki.
Ügyes vagy!!!Nagyon ügyes!!!És minden elismerésem,h így bírod!!!
Nálam is ilyen a kisebbik,de ő már igencsak pakolós,és huncutkodós korban van,úgyhogy egész napos odafigyelést követel ki magának,mert ha például teregetek,képes addig kihamuzni a kályhát....
Köszi.Nekem is össze jött mint neked előszőr,de azután tegnap nem történt semmi és azt hittem hogy meg állt,de hála istennek,ma reggelre lett még 1 mínusz kilóm.Köszi hogy feltetted ezt a diétát,nem győzöm hangsulyozni,még életembe ennyit nem fogytam egyszerre,nagyon boldog vagyok. -8 kiló!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mulkor is mar volt itt,akkor is mozgalmas volt.Igen aranyos gyerek,nem szok sirni de mosolyogni mindig..
Az igen jó kor.Mozgalmas napod lesz,kitartás!
Szerintem 2-3 kilót biztos csak kitartás,kisebb súlyból kevesebbet lehet fogyni.
Pampers gratula a 7kilohoz:))))az nagyon jo.Biztos mindenki eszre veszi.
Köszönöm szépen Neked is a segítséget.Igen a szalámit is jó,hogy megemlítetted,rá akartam amúgy is kérdezni,mert valahogy nehezen tudom elképzelni ahogy 10deka téli szalámit majszolok:)
A 7kg nagyon szép eredmény.Szerintetek ha mindent betartok 67kg-ból mennyit lehetne fogyni?mik a tapasztalatok e körüli súly indulásból?
Most értem el ezt a súlyt úgy 1hete.1 hónap alatt fogytam több mint 5kilót,ami tudom,hogy egész jó eredménynek számít,de én már egyszer voltam ennyi,és sehogy nem bírok róla elmozdulni.Kicsit úgy érzem,mintha a szervezetem már megszokta volna teljesen a szénhidrát mentes,sok saláta evős étkezést,és már nem hat rá eléggé...ezért is vonz,ez a Ti módszeretek,hátha egyfajta "sokk" lenne a szervezetemnek,hogy beindítja ismét a fogyást...
ja, szedek C-vitamint, meg ittam végülis tejes kávét... csak a legrosszabb, hogy hulla vagyok,s mégis muszáj ma este fél nyolcig melóznom...:S
Mennyi idős???
Az enyémek már nem "túl" picik,de így is van,h estére hulla vagyok!
Hopp én még nem reggeliztem,na de nem baj,majd 10kor 1 virsli(5-7dkg),meg 1 dl tej jön.
jo reggelt,en ma megint baratnom kisfiara vigyazok az lesz a torna:))
Valamit muszaj enned,meg rengeteg C vit,segiteni fog
Ügyes vagy!!!Én nem bírtam ennyire tűrtőztetni magam,ettem belőle rendesen vasárnap.....
e már a csoki elfelejtve,most gőzerővel diéta...ma csak alma...
Igen,sztem kalóriában is talán annyi,mint az igazi csoki.
Szia!
Neke is az volt nemrégiben.Nekem a gőzölés segített,meg sok-sok C-vitamin,meg Neocitrán.
Még ugyan kicsit náthás vagyok,de sebaj,ez is elmúlik hamarosan.
Köszi jól....
Bár lehet valami fura,mert még nem reggeliztem(bár nekem ma csak alma,és almalé van)de nem kívánok semmit.Megittam a reggeli kávém,de semmi más nem menne most le.Időtlen idők óta úgy keltem,h először reggeliztem.Most meg nem kívánom.Nem is baj,ameddig így van,addig jó,aztán jöhet az alma...
Persze,lényegében majdnem ugyanaz,nem?
szia Pampers!
gratula! csak folytatódik... én nem tudtam ma mérlegre állni, de talán holnap reggel...:)
Sziasztok!
A kúrával nincs bajom, viszont már hétvégén éreztem, hogy nem vagyok a legjobban, s tegnap tetőzött, iszonyatos arc- és homloküreg-gyulladásom van... majd szét megy a fejem... a kaját sem kívánom így...
Newsy,Baba,Dia..Hol vagytok?
Jó reggelt cajszikáim.Fogyunk? Ma reggelre -1kg,nagyon boldog vagyok.Ti hogy álltok?A sütiből ezek szerint ki jön kb.30 szelet?,mert akkor 1 db kb.17ö kcal lenne,az pedig elviselhető.Remélem mindenki fogyott!puszi,csajok így április elsején.
Sziasztok! Gyorsan benéztem, ki hogy bírja a diétát, de úgy tűnik nincs panasz. Én állandóan éhes vagyok és korog a gyomrom :-( de tartom magam az előírtakhoz. Szép napot mindenkinek!
nekem egy hagyományos méretü jénai szóval az a nagyobb fajta szögletes akkora vastagságban lett tele vele mint egy nagyobb fajta sportszelet csoki vastagsága,és azért elég tömény szerintem kb annyira mint a csoki maga,igy kiadós,édességmániás vagyok de elég volt egy szelet akkor és egy szelet később nem vetettem rá magam:)
volt itthon tortabevonó szóval tettem és még azt a csoki szórócukrot is...nehéz volt megállni hogy ne vessem rá magam a fiaimmal csak diszkréten megkóstoltam de szuperjó és nagyon hamar kész volt!
Te csak vigyázz a fekélyedre.Sokat vizet igyál fél óránként 1 pohárral,és csökken a görcs(ki van próbálva általam),igaz nem hittem a nőgyógyászomnak,mikor tanácsolta de igaza lett.Ez a diéta alatt nincs is gyomorsavam(kivétel a mai nap,hisz 5 kávét meg ittam meg rá a teát,de elmúlt,mert megettem rá egy almát).Pux
További ajánlott fórumok: