100 kiló vagyok, szeretnék lefogyni, segítsetek! (beszélgetés)
HIába mondom neki. Szerinte már, "gebe" vagyok. :)) Bolond!:)) Majd lenyukszik, ilyenkor nem szoktam vele foglalkozni!:)) Gyakrabban menstruál, mint én!:))
Ő, akkor érzi jól magát, ha én is leülök vele enni. De, este már nem eszem. Ez nem nagyon tetszik neki. Hétvégén nincs gond, mert reggel délben együtt eszünk. Még ha keveset is eszem, de ott vagyok vele... Azt tudjam hogy nekem ez menyire fontos, mert ő is megijedt régebben. Most is állandóan kérdezgeti, hogy vagyok, nem érzem-e magam rosszul. ha otthon van, rendezi a gyerekeket, hogy tudjak pihenni. Rájuk szól, hogy ne zajongjanak, ne idegesítsenek.... De, hogy ő idegesít azt észre sem veszi!:((
Akkor viszont emlékeztesd miben állapodtatok meg, és hogy ez neked mennyire fontos biztos megérti. Kérdezd meg hogy jobb most vagy régen??
Valószínű, mert méerges volt, hogy elmentem "futni". Szerinte már egyáltalán nem kellene fogynom. Pedig megaállapodtunk, hogy 90-100 kilóig lemegyek és nem szól semmit. Most kb110kg vagyok:((
AZt nem lehet, már próbáltam!:(( AZ uram cukor-beteg és egyben CH-függő is. Ha nincs otthon semmi édesség iszonyatos tud lenni. Ideges, kiabál, kötekedik...
Hát nem semmi, direkt csinálja hogy idegesítsen??
Fogd őt is diétára ne vegyél neki nasit.
Ja, és visszatérve a "futásra", piszok hamar felszaladt a pulzusom: 140-160-ra:(( Pedig amit én csináltam azt nem futásnak hívják. Pár métert kocogtam (remegett mindenem, mint a kocsonya) utána gyors séta. Hátha lesz belőle előbb utóbb valami!:))
Tegnap este "futottam" egy kicsit. Jobban ment mint gondoltam!:)) Utána teljesen fel voltam pörögve!:)) Még éhes sem voltam. Bár 1/2 10-kor kiakadtam, amikor a férjem uram, "beszállt" az ágyba és a folyamatos este "zabálása" után, még kijelentette, hogy ő k...a éhes. Ezért neki állt enni! Sós rúdat, amit este hoztam neki a pékségből, ne tudjátok meg milyen illata volt!:(( Szóval sós rúdat egy nagy darab sattal!:(( Padlót fogtam!:(( Úgy fel hergeltem magam, hogy csak na!:(( És még nyám-nyogott is hozzá!:(( Hát nem pofátlan?
Nállatok ilyen is van? De, jó neketek! Itt volt fallabda pálya de, az is bezárt!:((
Az biztos azért van...
Nem hiszem hogy híznál. Klasszul nézel ki, ki vagy virulva :)))
Kedden ismét megyek kangoozni van délelőtt is azt könnyebb megoldanom Benceszempontból..
Én most úgy vettem észre magamon, hogy híztam:(( Mintha nagyobb lenne a hasam. Az uram szerint nem, csak beképzelem magamnak. De, szerintem híztam. De, nem akarok kevesebbet enni. Ma elkezdek kocogni, kipróbálom a pulzus mérőmet, ha már van:))
De, lehet, azért érzem magam felfújt lufinak, mert meg van!:(( Majd hét közepe felé kiderül, akkkor méredzkedek és centizek!:))
Azon gondolkodtam hogy mikor felfelé értem el anno 84et milyen szomorú voltam. Most meg hogy örülök... pedig ugyanannyi kg vagyok.. :D
Hogy lehetsz ilyen utálatos?!:)) Legalább, ne örülnél annyira!!:)
Én láttam! NAAAAAAAAGYON ügyi vagy!!!!!
Sziasztok! Szép napot!
84 kg vagyok :))))
Szép jó reggelt mindenkinek!
húúúúúúúúúúúúúúúúdejó! :)
Sziasztok!
Mona,milyen volt a buli?
Én ha robbanok... akkor nagyot :)
És nem tom visszafogni magam :(
De utána általában megbánom :(((
Igen, az "idő haladtával" én is ezt veszem észre!:)) Fiatalabb koromban már rég ugrottam volna, némely dologért, most meg veszek egy nagy levegőt és nem szólok! Ilyenkor néha megalkuvónak érzem magam. De, ha kirobbanok, utána meg mérges vagyok magamra miért nem tudtam tartani magam!:)) Sehogy sem jó!:((
Áh közel sem. Én is pillanatok alatt fel tudom húzni magam az emberi ostobaságon. Bár már sokat javultam. :D
Én hamar bepörgög, sajnos:(( Irigylem azokat, akik végig tudják gondolni, minden lépésüket.
Már mint olyan mértékben, ahogyan a munkahelyemen szoktam. Dehát nem mindig alakul így. :(
És ez csak igy megy? Eldöntöd és kész? Jó neked!:))
Ha nem idegesítem magam nem megy fel.
Mitől csökkent a pulzusszámod?
Nem 120. Hanem volt 120 is. Egyébként írt. Valami t betűs gyógyszert. De nem szedtem, mert a vérnyomásomat levitte. Általában olyan 90 körül volt.
További ajánlott fórumok: