100 kiló vagyok, szeretnék lefogyni, segítsetek! (beszélgetés)
Van egy nagy gondom, hogy otthon majd mindenhova kell mennem vendegsegbe es anyukam es nagymamam elhatarozta, hogy "teljesen le vagy fogyva, te gyerek", igy majd jol fel akarnak hizlalni.
Na mindegy. Ugy fogok vedekezni, hogy ujra rengeteget fogok biciklizni. Tesomnak mar mondtam is, h keszitse elo a bicajomat. :)
Sziasztok!
Abbahagytam a dietamat es fogyok. Ez miert van?
Na leirom kicsit reszletesebben.
Kb. 4 honapja kezdtem ch mentes dietamat a sajat receptem szerint. Ezt nem tudtam sokaig csinalni, mert csokoladefuggo vagyok. Ekkor meg sportoltam sokat.
Aztan jott a 90 napos. Azza lis fogytam, de ket hete,amikor apukam rosszabbul lett, abbahagytam.
Azota reggelire tovabbra is gyumolcsot eszek , de nem tartom be a napokat, ahogyan kellene. Eszek mindent, amit megkivanok. Meg csokit is egy kockat maximum. Tehat valami hasonlot csinalok, mint Icus. Eszek mindent, de keveset. Epp csak az ize miatt, megkostolom. Igy meg most is fogyok. Pedig nem is fogyozom.
Akkor most hogy is van ez?
Szia!
Szerintem inkabb probalj eletmodvaltas-szeruen enni. Itt is vannak kisgyerekesek, csaladosok, akik mar nagyon sokat fogytak. Tudnak segiteni, milyen iranyba indulj el. En 12 kilot fogytam 4 honap alatt. Csinaltam a sokszor enni keveset szenhidratmentesen es most a 90 napost.
Az a baj a mindenfele csodashake-kel es bogyokkal, hogy lehet lefogyasztanak, de nem tanitanak meg az egeszseges eletmodra. Utanna, ha abbahagyod a kurat, elolreol kezdesz enni ugyanugy, mint regen es a kilok visszajonnek. En nem kezdenem el, de donteni neked kell.
Sziasztok!
Tudja valaki,hogy kb,. 30 kiló leadásához jó-e a "reggelire,vacsorára diétás por/shake+bogyó fogyókúra" + egy 5 hónapos és egy 3 éves gyerek melletti mozgás?
másfél óra (:S) ebben van erősítés is és kardió rész is. Minden edzésen más más izomcsoportot céloz meg... Sajna hiába van itthon akármilyen norbi kazi egyedül nincs kedvem hozzá..
Kosarazással az a gond, hogy imádok de kéne egy nagyobb kenguru amibe a fiam is belefér és tudnánk együtt :DD
Én is allergiás vagyok az emberek nagy többségére. :DDD Sőt a párom "legnagyobb örömére" hangot is szoktam adni neki. :DDD Mindig azt mondja, hogy értsem meg, ha én folyton beszólogatok az embereknek akkor nem gondolom, hogy hagyja hogy engem verjenek meg. Így ő kapja az első és legnagyobb pofont. :DDD Hiába mondom, hogy meg tudom magam védeni.
Biciklizéssel hogy állsz? Naponta mennyit tekersz?
További ajánlott fórumok:
- Ki akar velem decemberig lefogyni 10 kilot?
- Segítség! Képtelen vagyok lefogyni!
- 1 hónap alatt szeretnék minél több kilót lefogyni, épeszűen, normálisan. Melyik módszert ajánljátok?
- Húsz kilót fogytam. Még három kilót szeretnék lefogyni. Nem akar lemenni. Miért?
- Párom február 2-án jön haza, addigra szeretnék lefogyni kb 2-3 kilót. Valami tuti diétás dolog? Amit meg lehet venni minden boltban!
- 15 kilót szeretnék lefogyni, hányszor eddzek egy héten?