100 kiló vagyok, szeretnék lefogyni, segítsetek! (beszélgetés)
hát ja :(
de ehetsz virslit is :)))) tescos virslit :P
:DDD
(nem tudom minek örülök :P)
általában csak délelőtt eszek szánhidrátot, meg sztem ez olyan baromi kevés, hogy annyi meg kell a szervezetnek.
Viszont a csak 1 hétig zöldség, gyümölcs megoldás anyagilag nem épp kedvező.
:) ez így van, és ezért is irtam amit irtam..
"eldönthetjük, hogy mit szeretnénk,… mi döntjük el.. "
bizony Icus csinos vagy!
Én is tettem fel képeket még!
Persze muffin, nem muszály, de mindenki szeretne csini lenni, és nem mindegy hogy milyen könnyen kap magára ruhát az ember.
na és ....
Nem kötelező lefogyni! Kövérnek lenni is emberi jog! … Eldönthetjük, hogy mit szeretnénk,… mi döntjük el..
Az ideális testsúly fogalma csak úgy önmagában nem létezik. Például történelmi koronként változik. Időről időre visszatér a gömbölyűbb, lágyabb, testesebb formák divatja, majd ismét a csontos ideálok kora következik. Más számít szépnek a különböző kultúrkörökben. Egyes társadalmakban a kövérség a jólét jele, ezért azt tartják szépnek...és a hölgyek közül sokan ma is tudják, hogy a férfiak jó része valójában nem veti meg a kicsit terebélyesebb asszonyokat, de társaságban ezt már ritkábban vállalják fel, mert a mai kor divatja más ízlést vár el.
A legfontosabb, hogy jól érezzük magukat a bőrünkben lelkileg és fizikailag egyaránt!
Icus csinos vagy a képen!
hello, ez a mondattod és még pár másik naon durva...
"És azok akik a kaját nem tudják mérsékelni,azok a szemembe nem sokat érnek.."
:DD
Néztem a képet, ügyes vagy!
"Ja és önbizalmam az nuku.. :)) ezt benézted myly"
Ha majd egyszer ,talán megérted amit mondtam,akkor azt is megérted majd ,hogy miért mondom ezt:Te még mindig "kövér" vagy és ezen az sem változtat,amit a tükörben látsz.
Persze ,hogy tudod milyen kövérnek lenni,hisz még most is ugyanazokat érzed ,amiket akkor.
De oké,nem akarlak fárasztani ,sem téged sem mást.
sziasztok.
Oké!
Bocsi ,baby!
Általában fárasztó vagyok és túl sok,bizonyos embereknek.
Nem szerettem volna tönkretenni ezt a lazának tűnő,ámde örök harcokkal teli fórumot.
Csak az idő teszi...
Akkor kimondtad a "nem"-et?:DDDDDDD
További ajánlott fórumok:
- Ki akar velem decemberig lefogyni 10 kilot?
- Segítség! Képtelen vagyok lefogyni!
- 1 hónap alatt szeretnék minél több kilót lefogyni, épeszűen, normálisan. Melyik módszert ajánljátok?
- Húsz kilót fogytam. Még három kilót szeretnék lefogyni. Nem akar lemenni. Miért?
- Párom február 2-án jön haza, addigra szeretnék lefogyni kb 2-3 kilót. Valami tuti diétás dolog? Amit meg lehet venni minden boltban!
- 15 kilót szeretnék lefogyni, hányszor eddzek egy héten?