100 kiló vagyok, szeretnék lefogyni, segítsetek! (beszélgetés)
Engem is megnyugtat az evés. Lehet, hogy ez olyan női-dolog?
Más. Tegnap "futottam másodszor, a héten. Olyan jól éreztem magam utána. A combtőnél enyhe izmlázat érzek, ez lehet a "futástól". Ezt csak én hívom annak, más szerintem csak valami cammogásnak vagy föld rengetésnek hívja:(( Persze nem tudok még sokat futni egyszerre, talán ha száz métert, utána egy gyors séta, amig csillapodik a pulzusom és megint hajrá. Azért ez is valami már nem?
Jaj lányok! A fogyim abbamaradt,mert a kisfiamnak kötőhártya gyulladása van,és semmi energiám nincs a fogyihoz,úgyhogy az elmúlt három napban tömtem magam,de az a furcs helyzet áll fenn hogy ennek ellenére is fogytam.
Szóval dobjatok meg egy kis energiával,hogy ne a zabába folytsam a bánatom.
Sziasztok!
Van 1db bontatlan doboz vanillia izű * porom!Eladnám olcsobban mint a boltban+lehet venni!Akit érdekel irjon privit!!!!
a nagyobbik fiammal, naspolya és füstölt kolbász kivántam
a kisebbiknél, töpörnyű krémet hagymával és 2 ujnyi bort fröcsnek,,, hát azóta sem ittam fröccsöt:DDDD
Kedves Icus nem hanyagolok én senkit... az igaz,hogy sokat edzek.. De emelett sokat melózok is.. És nem tudok sokat veletek lenni.. De ti olyan profin fogytok,hogy aszem magatokra is hagyhatlak benenteket!! csak ritkán nézek be... De ha megtudom,hogy valamelyikőtök egy dekát is vissza szed azt leütöm!! :DDDDDD
Itt csak az én súlyom gyarapodhat,de nekem érthető :))
Ügyes vagy! Nekem a futás a legnehezebb :S
De hetente egyszer járok, mikor megyünk Bencuval sétálni akkor lemegyünk a pályára... Barátnő figyel rá (ő nem fut... mondjuk nincs is rászorulva)... Nem sokat 5 kört futok inkább kocogok... de írtó büszke vagyok az 5 körömre :DDDDD
További ajánlott fórumok:
- Ki akar velem decemberig lefogyni 10 kilot?
- Segítség! Képtelen vagyok lefogyni!
- 1 hónap alatt szeretnék minél több kilót lefogyni, épeszűen, normálisan. Melyik módszert ajánljátok?
- Húsz kilót fogytam. Még három kilót szeretnék lefogyni. Nem akar lemenni. Miért?
- Párom február 2-án jön haza, addigra szeretnék lefogyni kb 2-3 kilót. Valami tuti diétás dolog? Amit meg lehet venni minden boltban!
- 15 kilót szeretnék lefogyni, hányszor eddzek egy héten?